Örbyhusdagen.

Heeejsaan :)
Sitter hos sophie nu. Idag var ju Örbyhusdagen, så aa , vi gick typ runt där och jag köpte typ en sockervadd, läsk, o två polkagrisstänger, MUMS!
Hm, sen badade dom andra, sen typ kollade vi på när några spelade fotboll.
Senare drog jag och sophie hem till henne för att äta o fixa oss och sen hem till typ sophies kompis, Pontus. Han hade typ fyllt år, så de va typ "fest" , aa det hände inte så mkt, jag o sophie gick iväg till lekparken en stund, sen kom dom andra och vi gick till badet för att tjuvbada, (jag tittade på)
Efter det drog vi hem till pontus igen och typ satt i hans säng.

Hm , jag och sophie gick iaf hem ti henne sen , så nu sitter vi här och proppar i oss kakor.
Jaja, mamma kommer typ närsom helst för o hämta mig, sophie ska ju typ iväg imorn , så kan inte sova här.
hörs väl sen, imorn eller ikväll, pussssaaaar <33333

Hos emelie <3

Heeeej <3
Sitter i emelies rum o väntar på att hon ska äta klart. Vi slutade 12.50 idag, så jag åkte direkt till henne.
Vi hade typ bara 2 lektioner idag, för vi hade sovmorgon till 10.45 för balen va ju igår. Den slutade typ 1 på natten, så aa, därför fick vi sovmorgon.
Haha, de va typ 6 pers som hade samma klänning sm mig! Synd faktiskt! Men inte så konstigt eftersom den hänger precis vid dörren på Vila.

Hm, jaja, ska iaf ladda upp en bild sen på hur jag såg ut. Men är som sagt här nu så får göra de när jag kommer hem ikväll :)
Imorn är iaf örbyhusdagen, och ska iaf gå med sophie, sen kommer vi antagligen träffa andra.

Men nu ska jag göra annat, puuuuussiiih <33

Oboy!

Vill ha Oboy!
Ska gå o hämta det o sen prova klänningen och skorna :)


Klar för balen!

Hejsaaan :) Kom hem för typ 45 min sen, eller aa nu är de iof nästan en timme sen, men jaja ;D
Vi (jag, mamma, inez, oscar och elli) var i uppsala och letade efter balklänning och skor till (Det var kaos kan jag säga!!! med barnen asså, dom bara skrek o sprang runt o drog ner kläder, men pappa är borta me jobbet hela veckan så.) . jag klippte o färgade håret me, men det blev såååå dåligt :( Dom tog asmkt på längden för de va så slitet, o så håret skulle ju bli  typ blondbrunt , men de blev typ orange,röd,brunt!!! :'o
Jaja, men klänningen är verkligen ASFIN!!! :D Den är typ blå, kort , sen ett par klackar till , så HIMLA FIIINT!!! :D aah jag e nöjd nu!
Haha, men får väl skicka bild sen från balen eller nåt..

Hm , a imorn är ju balen, o allt e fixat nu (skönt!).
men ska iaf skippa simprovet imorn bitti. för typ jag va sjuk när vi hade det så skulle göra det imorn bitti när de andra har historialektion, men jag vill lixom inte förstöra håret när ja va hos frissan idag. hon plattade de o allt för min skull så jag kan fixa det lättare imorn, ska typ ha plattat o sen några änglalockar me locktång.
men aa, lixom hon sa att ja helst inte ska tvätta håret på 3 dagar nu, för att färgen inte ska försvinna, o sen så kommer ju fan jag lukta klor o grejer även fast jag duschar. vill ju vara fräsch på baldagen helt enkelt! :)
Måste tacka mamma mera sen :) för de va jävligt dyrt alltsammans, frisören kostade över 2000:-  :o o sen klänningen för 500:- , sen skorna för 300:- eller nåt kollade faktiskt inte ens, för vi hade 10 min på oss innan de stängde.
men sjuuuukt dyrt! :O TACK MAMMA!! Känner mig bortskämd nu :S

jaja, nu ska jag göra annat, men ni får ha det så bäääst <333


På jakt efter balklänning.

Hej! Förlåt, men hinner knappt blogga när de e så mkt på vardagarna.
Men iaf, ska typ in på lite sidor o kolla efter en balklänning, för min från london har typ tänjts ut, o den ser ut som en kärringklänning xD ne, men asso den sitter inge bra.. :(
men iaf, jag och mamma ska in imorn till uppsala för o köpa skor och klänning, o så ska ja till frisören klockan 3.
men aa, vi har lite ont om tid.. först typ 2 timmar hos frissan , sen har vi ju bara 2 timmar på oss o hitta kläderna, för balen är ju lixom på torsdag, o hinner bara hem fort o äta o sminka o fixa håret typ.. STRESS!!! :S

Hm ,idag har de inte hänt nåt typ.. va i skolan som vanligt... aa typ lagade aaaaasgod gröt till mina syskon idaag :D Grahamsgröööt!! :D "USH!!" säger ni säkert, men I love it! <3

Jaja, nu får de räca ska leta efter klänning på nätet, o sen sova , pussar <33


Söndag.

Hej ska ta det väldigt snabbt, för ska typ hjälpa elli.
Men mormor, morfar och raila (mormors syster, eller mammas moster) kom idag oxå , plus att henka, vickie , bella och gabbi oxå va här.
Vi gjorde inte så mkt, typ gick promenad, cyklade (jag o bella) o typ va ute bara.
Hm ,men en mysig söndag. Hjälpte typ mamma i trädgården när de hade åkt.

Jaja, nu ska jag gå, vi hörs! <3

 Sexiii <3

Spöken på bild?

Bella är hääääär! :D Haha, vi har haft kul! :) Men aa ska berätta lite kort. Dom kom hit till middagstid, o så åt vi, sen gick vi typ ut och hoppade lite studsmatta osv..  aa, sen bestämde jag och bella oss för att gå en promenad till kyrkan som ligger mindre än 1km bort. Solen var fortfarande uppe och vi gick vår kvällspromenad.
Sen när vi kommer till kyrkogården så tog vi massa bilder på skoj. Sen när vi skulle ladda upp typ alla 100 bilder så märkte vi på två bilder något konstigt..
Asso typ på en bild är det en grön konstig ljusfläck, men sen på nästa bild som var taget precis på samma ställe, så fanns det inget sånt ljus! Sen på en så tog vi bild på typ ett staty, och bredvid den ser vi ett tydligt ansikte! Typ mulligt, ser ut som ett barnansikte! :O

men nu ska jag vara lite social här, vi ska tbx till kyrkogården senare ikväll när de blivit mörkt (maybe)!
Här kommer iaf lite bilder från denna kväll..


    



Asso det syns inte på dom här urdåliga bilderna ,men jag lovar, det är obehagligt, när man ser bilden större och tydligare. Jag kan skicka bilderna ifalla nån vill se.






Jätterabarber!

Jag gick ju och la mig typ 5 igår, och somnade inte förrän typ efter 6 imorse. Sen blev jag väckt igen 8.45! För jag skulle vara barnvakt. :(
Men men , det gick ju bra. jag satte på en film i vardagsrummet för inez och oscar, gjorde varsin macka åt dem och lade mig bredvid och sov fram tills filmen var slut. xD
Sen ringde mamma och sa att de var på väg hem. Ja då gick jag upp.
Men ja, det blev alltså ingen picknick idag med henka, vicke, bella och gabbi på grund av det gråa vädret. Men dom kommer kanske hit lite senare idag :)
Ush åt typ en hel jävla kastrull med nudlar för typ 1,5 timmar sen och är fortfarande mätt. Asso jag lovar kändes som om min mage skulle sprängas!

Haha, elli kom nyss in med värsta jätterabarbern! Shit den är verkligen enorm! :O



Elli ska äta den här!


Jag genom åren...

Från emo...
  

...till blond...
    

...till glamrock...
    

...till vanlig...
     

...till fjortis...
  

...till mode...
   

...till brunett...
    ...nuförtiden.



Nu har jag  suttit typ resten av natten för att fixa fram alla bilder... men men , ska sova nu kvart över 4 på morgonen!
Hoppas det blev en bra "jag genom åren"!
Pussar <33

Rensning på mobilen

För över alla bilder från mobilen nu, det stod att det skulle ta 1 timme och 37 minuter, men nu står det helt plötsligt 31 minuter... Knäppt...
Hm men det är samma minneskort som jag hade till min gamla mobil ,så det är bilder från typ 2-3 år tillbaka.  haha så det kommer ta ett bra tag.
Pussar <3


Fredag kväll.

Hejsan :)
Har suttit en stund och lyssnat på vuxendiskussioner, men det blev tröttsamt. Haha, snacka om att jag inte har nåt liv när jag inte har någon här.
Men vi träffar ju iaf bella och dom imorn. :)
Blö, först på morgonen måste jag typ vara barnvakt, sen ska jag måla staketet, för vi ska redovisa Operation dagsverke pengarna på måndag. :(

Är uttråkad.. och när jag är det så äter jag. Har proppat i mig en hel popcornskål, en hel skål med jordnötsringar och sen massa godis.. Men nu är alla goda godisar slut! :(
Men funderar på att sätta mig i vardagsrummet eller uppe på mitt rum och kolla på en film.

Men ska kanske göra en såndära "ida genom åren" först. Hahaha :D

Puss <33



Fuck it! gick inte att ladda upp någon bild. den laddade i typ tusen år, men inget hände. Aja puss <3

Shopping!

Hej sötnosar <3
Igår va ju kusinerna Bella & Gabriella, Henka (min morbror) och hans sambo Vickie här. Sen typ efter mitt inlägg igår, spelade vi lite Guitar hero, sen skulle vi sjunga singstar, men de va nå fel, så de gick inte. Men så vi poppade popcorn och kollade på Twilight :) Jag är kär än en gång! I Edward Cullen. <3
Sen idag försov vi oss, så aa vi åkte inte in till stan förens efter 3.
Vi provade kläder, o så köpte jag en fondation, mascara och två tröjor. :)
men a, bella åkte hem till tierp, och jag hem. men vi ska träffa dom igen imorgon, typ picknick i österbybruk! haha xD men aa, mysigt ändå! :)
Nu e typ min faster Tina här så aa, vi ska äta nu o så. men ha det bra!! :)
Skönt att de e bara fredag förresten! :O    :D!!!

Här är mina köp!



* Långärmad, svart-vit randig tröja, från Gina tricot 149:-
* Röd-vit randigt linne, från H&M 79,50:-


* Foundation, Max Factor, Miracle Toutch, från Åhléns 155:-
* Mascara, Maybelline New York, the Colossal Volum express, från H&M 135:-

Kusinvitamin är här <3

Hejsaaaaaan!
Idag var jag ju hos emelie, you know! ;)
Eller aa, jag sov ju hos henne från igår till idag. Så vi åkte in till stan och kollade runt lite, och jag köpte en tröja på gina tricot! :) Typ såhära svartvit randig långärmad, slapp , som är vikta vid ärmarna.
Sen drog vi till bryggan och rökte vattenpipa, nice! :)
(Nikotinfri ofc) så det är inget giftigt i, ni som tjatar om hur farligt det är.
Jaja, men nu är Belliiiiis här! :) Vi ska väl ta o hitta på nåt nu, vi har typ grillat o hoppat studsmatta. Imorn åker vi till staaan :)
Pussar <333

 

Emma Lee - Johan Palm på hjärnan!!

Hejsan !!! :)
Sitter hos Emelie nu, hon typ vilar lite för hon hade ont i huvet , så jag fick sitta vid datorn!! Yes! :D Haha,:)
Men sen ska vi typ se på film och äta popcorn, å prata lite :)
Vi skulle åkt in te stan , o handla lite o sen chilla på bryggan, men de blir nog inte så för Henka, Vickie och kusinvitamin BELLA kommer tydligen :DDD
Roooligt ! :D
Jag har haft låten EmmaLee  av Johan Palm , på hjärnan hela dagen!! Askonstigt! Men hörde typ den imorse i bilen när pappa skjutsade mig till skolan. Och jag typ sjöng med. Den är faktiskt bra, eller gillar melodin! Haha !

Jaja, nu ska jag kila iväg! :)
Puss på er! <3333

Skönheten och odjuret.

Hejsan! :)
Idag hade vi uppspelningen på teatern! Vi sög! xD
Aja, jag och johanna va iaf bitchiga fjortisar och "publiken" tyckte vi va roliga. Eh varför jag gör "" är för att de inte var någon publig. de va typ 10-15 pers som såg på xD
Hm aja, har ätit popcorn och spelat hänga gubbe, för att ja ska lära henne o läsa bättre o så. :)
Hm , imorgon ska jag kanske träffa emelie, men är inte säker.
Ska göra en "Johanna och ida genom åren" eller "ida genom åren" sen, beroende på hur mkt bilder jag har på oss! :)

Jaja, ska typ in på bdb o lite så. ska lägga mig tidigare än igår. Men imorn slutar vi innan lunchen!!! :D Sen e de ledigt tros-fredag!



Dagens outfit:
* Svart linne, H&M
* Svart tubkjol under som täcker rumpan, Gina tricot.
* Rosa-svart rutig skjorta, Carlings  (gammal)
* Svarta nylonstrumpbyxor, Åhléns
* Vita textilskor, Wedins.
* Kuvertväskan, Gina tricot.



P.s , jag är tydligen med på örbyhus fjortisar, på youtube! :O OMG!! ska gå o kolla nu!!  Pussar på er <33



Godnatt

 Godnatt, nu ska jag sova, med lampan tänd och se på barnfilm, för filmerna jag o emelie såg på va läskiga! The groudge 3 och barnhemmet.

Jag har inte:

* Städat rummet
* Pluggat
* Duschat
* Fixat rekvisita till teatern imorn
* Gått och lagt mig än och klockan är 00.25!

Nu ska jag i alla fall göra de två sista punkterna. Resten får bli imorn bitti o plugg, städa på kvällen eller på onsdag. Puss <33333333


Vart hos emelie :)

Hej! Kom hem från emelie typ efter 9 idag.
Vi hade jättemyys :) Kollade på 2 filmer, o typ åt chips o pratade en massa o sen massa annat med. :)
Hm ,jag ska duscha nu och imorn är det teateruppvisning! OMG! kommer inte kunna mina repliker!!! Hahah xD Jag och johanna är sämst! allvarligt :o
Vi ska ha typ likadana rosa linnen, gråamjukisar, platta håret o ha idomin o grejs. haha vi har ju typ fjortisroller! :D
Men a, ska fixa lite grejer nu, ska ju sova snart.
Men puss på er <3333


Bombnedslag i rummet!

Blä ska typ gå och fixa lite tills imorn till skolan..   och kanske lägga mig i tid för en gångs skull! :)
Johanna åkte hem med 17-bussen , de blev dötrist efter det.
haha idag målade vi hela staketet!! I över 3 timmar höll vi på! Ganska jobbigt, men kul faktiskt! :)
Men jag och johanna fick 200 var av mamma, som tack för hjälpen! :)
Men vi ska fortsätta måla nästa helg typ.
vet inte om ja skrev de i förra inlägget, men vi skulle typ ta bilder idag så man kunde ha lite nya på bloggen, men de blev aldrig av, för vi målade istället.
Igår typ bakade vi. 3 på natten! xD Johanna gjorde chokladbollar och jag gjorde kolor. Dom e redan slut xD Och de va säkert 3 kilo!! nerå, men mkt iaf!! :o

Mitt rum ser ut som ett helvete!! OMG!!! Har typ inte dammsugit på ett halvår, och de ligger skräp, skålar, tallrikar, glas, chipspåsar på golvet, o dammråttor!!
Sängen e obäddad, soffan är som ett berg med kläder, papper, böcker, väskor, kläder ligger på golvet!! Soffbordet står mitt mitt i gången för vi hade alla godisskålar på den o den skulle stå nära sängen.. o sen tv:n  står inte där den ska. typ oxå mitt i rummet.
Det värsta av allt e ju kläderna i soffan och att det verkligen är SMUTSIGT!! asso golven och hyllorna , hela rummet är dammigt och smutsigt och smuligt och äckligt... OMG!! blir bara irritirad när jag är där inne.. kommer säkert få städdamp o börja städa mitt i natten... Kan inte slappna av när det ser ut så.. blir så fucking irriterad då..
Garderoben är oxå ett helvete, men behöver kanske inte ta upp det..

Hm jaja, ska kanske träffa emelie imorn efter skolan :) Sen prata ja nyss me bella o vi ska kanske ses nästa helg! :)
men men , puss på er <333


Helg med johanna

Johanna kom hit igår :)
Vi gick typ lite på stan efter skolan.. typ fönstershoppade och provade kläder.
Men sen gick vi ner till bryggan och jag åt en cheeseburgare xD
Mjaa.. sen drog vi oss hemåt, och jag köpte en kaffelatte på väg till tåget! Mums!!
Hahah!
Men sen när vi kom med tåget så skulle vi cykla hem därifrån, så jag fick skjutsa johanna.. Sen när vi kom till lekplatsen så jag ba: -Johanna! Snälla kan vi inte stanna på lekplatsen en stund!!? Jag vill gunga!! :D
Så vi flummade en stund där, sen så skulle vi fortsätta hemåt, men vi gick med cykeln ut på vägen och ställde oss på vägkanten och skulle precis cykla iväg när jag hör ett prasslande ljud alldeles i närheten, så jag kollade in i skogen, men jag såg inget. Men plötsligt ser jag nåt i ögonvrån att de rör sig nere på marken. Först fattade jag inte vad det var, det var så litet. Så vette fan men jag trodde allvarligt att det var en JÄTTEstor skalbagge!! xD
Men jag ser efter typ 15 sek att det är en liiitenliiiten fågelunge! :o
Vi fick panik och jag lyfte upp den i händena och en kille som typ går i johannas skola , cyklade förbi och sa tt vi skulle ringa 118 100 , så ja vi ringde o frågade, men dom sa att vi skulle lämna den i naturen, för den skulle ändå inte överleva om vi tog hem den eller lämnade den, för dfen hade ju ramlat ner från boet.
Stackars liten, men de konstiga va att den var ju rädd först såklart, men sen när jag hade hållt den aslänge så var den inte rädd, den bara kröp närmare mig.
Sen när jag skulle lägga ner den på marken så typ blev den jätte orolig och klättrade upp i min hand igen! Den ville komma upp igen!! Stackaaarn! :'(
Men vi fick iaf lämna den tillslut och vi cyklade hem


På kvällen åt vi typ natchos och kollade på stand by me. ni vet från boken the body? Jag har ju nyligen läst den så jag tvingade johanna ta med den. Haah.
Men aah, vi skulle typ in till uppsala idag igen, men det blev aldrig av, så det lär bli imorn i så fall..
Jaja, nu ska jag kolla på bdb o annat.. men skriver sen igen. Puss <33


En bättre dag.

Hej, det är lite bättre idag... men aa.. Hoppas det löser sig sen. Tack för stödet alla ni som brytt er. Verkligen ni förstår nog inte hur mycket det betyder för mig. Om ni inte fanns så skulle jag inte finnas idag. Åtminstone skulle jag typ va i en djup deprission och typ inte leva.
Ni gör mig lycklig <3

Men nu ska jag sova. Gick och lade när jag kom hem idag efter skolan, sen somnade jag och vaknade inte förrän halv 9 när johanna ringde. (Hon kommer hit imorn o sover här till på söndag eller måndag, för hennes föräldrar ska typ till finland.) Sen pluggade jag religion, och det gick faktiskt JÄTTEBRA! Fattade allt. så hoppas läxförhöret går bra imorn!
Sen va jag jätteduktig i skolan idag. Kemin och biologin var faktiskt intressant idag! Så jag gjorde det jag skulle med glatt humör! :)

Aja, puss och gonatt älsklingar <33


deprimerad

Aa, allt är sjukt förrvirrande nu. Känner mig helt enkelt inte lycklig. Har inte gjort det på länge. Orkar inte göra nåt längre. Vill bara komma bort från alla problemen.
Orkar inte längre gråta mig till sömns och känna mig nertryckt i skolan.
Har så många saker. Om skolan, inga bra betyg, och inga vänner där. Jag har inget självförtroende. Jag har utseendefixering. Gråter över mitt utseende, går inte till skolan om mitt hår inte går att fixa. Jag fixar och fixar i timmar missar lektioner för utseendet, men känner mig ändå ful. Känns som om jag ändå inte passar in.
Jag börjar röka för att försöka passa in. Inte heller det hjälper. Istället fastnar jag i det och gör det för att trösta mig själv.
Jag sover inte, jag äter inget ibland på 2 dagar.
Folk kommenterar ofta elaka saker om mig, eller så hör jag skitsnack om mig, jag tar åt mig.
Alla människor som jag älskat mest på hela jorden, och trott att jag kunde lite på till tusen, har svikit. Ordentligt.
Klarar inte av skolan, eller att hjälpa till hemma. Har ingen ork till nånting längre. Har blivit en annan person.. Bara skriker på alla som bara nämner nåt eller säger till om nåt.
Blir förbannad på minsta lilla, både mot mina föräldrar, syskon och vänner..

Vill bara bort nu. Ska med johanna till mormor och morfar i norrtälje i helgen, kanske. Tror att jag behöver det. Att åka iväg med sin bästa vän, syster och prata ut om allt och bara ta det lugnt. sitta på bryggan, åka båt.. Det tror jag kommer att hjälpa för stunden i alla fall.

Hejdå, kommer nog inte va så mkt på bloggen nu, för har inte min bärbara dator längre.. Så aa..
Puss <3

Nu drar jag

Hejdå, nu åker jag till Emelie.
Får väl blogga senare när jag kommer hem.

Puss <3

Bara ett vanligt inlägg.

Jaa, haha sitter fooooortfarande här! xD
Jaja, men va va de jag skulle säga nu då?.. ehmm..

.. JA juste! nu är det ordnat iaf, åker till emelie imorn, för kom på att ja lovat henne långt innan. haha jag är verkligen en klant! Men aa, så åker dit iaf och. jaa.
Men nu vet jag iaf att jag e ledig imorn på grund av konserten igår (lördags)  asso klockan e över 12 så.

Hm, aa just nu 2 saker.
de första e att någon har mitt lösen tror jag för msn loggas hela tiden ut o så står det: Du har loggats in från en annan användare.
Helt cp! Och så hade tydligen min msn skickat massa länkar till nån fast ja inte ens varit vi datorn, o så skrev ja tydligen: Hahaha. eller nåt :S
Aja så ska byta lösen tror jag.
Sen så värsta konstigt helt plötsligt värsta samtalet me nån kille på bilddagboken. haha så nu ska ja adda han på msn o grejer. han sa typ att han kunde lära mig spela gitarr xD Men aa sen vet man ju inte vem de e heller. Så att eem aa, han e iaf trevlig :)

Men ska  adda han nu o lite så, sen ska ja väl dra mig uppåt och se på film. :)
Pusspåer <3


Sitter fortfarande här.

Haha har iaf hämtat lite popcorn nu. Men blää är trött och orkar inte sitta här egentligen. Funderar på o gå o sätta mig i vardagsrummet och kolla på film med mamii som sitter där. :)
Sen hade jag glömt bort att jag tog iaf några bilder idag och kan ladda upp ett par nu!
Juste en till grej, dagens outfit!! :

* Ljuuuuusblåa jeansleggings från Gina tricot.
* Svart t-shirt där det står I <3 YU från Gina tricot för typ 1-2 år sen!
* Svart tubkjol under som täcker rumpan, från Gina tricot.
* Sen de vita textilskorna när jag var ute, från Wedins.

Puss <3

   
Larissa                    Jag                                     Elli                                Jag & Trulle <3
 
Jag och Larissa = posers! <3


PANIK!

OMG! Jag skulle in till köket för att hämta nåt o äta, och så öppnar jag en kökslåda, och hör nånting surra bredvid mig.
Jag tänker: bara en fluga.
Och så kollar jag iaf upp och i fönstret som jag står alldeles framför flyger en GIGANTISK GETING!!!!
OMG! Vad jag blev rädd! Jag började skrika som en galning och hoppade bakåt och sprang ut ur köket.
Fyfan! Jag är t.ex inte rädd för spindlar o sånt för dom kan ju inte göra nåt.
men liksom såna kryp som bitts eller sticker, fyfan asso!! Som pissmyror oxå haha så jävla läskiga, för de gör ju så inihelvetes ont när dom biter!!
Men det värsta är seriöst getingar! Jag har typ fobi för dom. seriöst jag börjar grina när dom kommer i närheten!
UUUUSH! Har fortfarande rysningar...

Och jag som vill ha mat, är hungrig! och den jäveln är i köket fortfarande.. och pappa tar inte bort den för han va sur för att han fick plocka disken och jag inte hjälpte till... typ..

Aja kommer sitta inlåst här tills den e borta.. Puss <3

                     <~~ Ush!!!


Rastlös

Hejsan, är sjuuuuukt rastlös!! Larissa åkte för ca 1,5 timmar sen.. :(
Vet inte om jag vill äta eller om jag vill sova eller om jag vill gå på toa.. eller asso ni vet den där känslan av lätt illamående hela dagen och typ när man inte vet va man ska göra, man e typ rastlös, och känns som om man e sugen på nåt.. eller typ har ett behov på nåt men vet inte vad.. :/
Allt jag äter är bara äckligt.. även fast de e godis, macka, mat eller chips.. Konstigt...
Aja hatar den kännslan..
Plus att jag hat jätteont i höfterna, ryggen och jumskarna (eeler hur de stavas) typ träningsverk men endå inte.. för har inte gjort nåt ansträngande , och det kom ju helt plötsligt.. :S

Aja jag mår helt enkelt skummt idag. men jag måste ta reda på om jag är ledig imorn eller inte.. för jag tror vi  är komplediga imorn, för vi hade konserten på en lördag.. sen kan de va så oxå att det är en annan dag.. så måste veta om ja e hemma eller i skolan :S

Sen är det 3 stycken som jag typ hade bestämt o va me imorn..! asförvirrande.. typ glömt bort att jag lovat alla sen har ja sagt ja till alla tre... Och nu vet jag fan inte hur jag ska lösa det här..
Alla kommer ju bli sura om jag ba: nej jag ska va med den för jag lovade den...
Men va fan hur klantig får man va (jag asso) ..
Ja hm.. ett alternativ är ju o stanna hemma hela dan istället.. men liksom jag vill ju göra nåt när ja väl e ledig..

Hm aja.. juste måste ringa larissa o kolla om hon kommit hem ordentligt. Haha vi började o göra en film. ganska bra manus, men vi hann bara göra några scener för vi hade typ 1 timme på oss, och gjorde massa slarvfel för vi stressade.. Men vi ska typ göra om den nästa gång :)

Puussssar <33


På spökvandring

Hej, ska bara ta det hä snabbt, hahha sitter bara i linne och trosor! Har inte hunnit klä på mig helt!
Larissa har väntat o tjatat på mig nu aslänge att vi ska göra nåt!
Men aa vi ska iaf ut och typ cykla nånstans o hoppa lite studsmatta. :)

Juste ska bara berätta om igår!
När klockan var runt 1 igår kväll, så låg jag och larissa i min säng och kollade på "den sista mammuten" (haha en asskum barnfilm som man inte fattar nånting av!) Men aa vi låg iaf där o åt popcorn o godis.
Men plötsligt reagerade larissa på nåt när hon kollade ut genom fönstret.
Det typ lyste orangegult, jättestarkt mellan träden i skogen. och det flyttade sig jätesnabbt åt höger helatiden och det typ flammade som eld!
Båda börjar få lite panik och springer fram till fönstret och börjar undra vad det är för något.
"Tänk om det brinner någonstans!"
"Tänk om det är en komet som är påväg mot jorden!" (haha, typiskt oss att jaga upp oss!)
Så vi springer ner och ber mamma komma upp och kolla. Både mamma och Henka (min morbror) Kommer upp och kollar, och konstigt nog säger dom INTE "men sluta larva er, det är ingenting"
Utan istället börjar dom oxå undra och ba: "den ändrar ju påsig och flammar, det kanske brinner nånstans!"

Så vi bestämmer oss (jag. larissa, mamma, pappa och henka) att gå och utforska, medans Vickie och barnen låg och sov.
Tråkigt nog så var det ändå bara månen som lyste konstigt bakom suddiga moln. Och de va fullmåne, så vi bestämde oss för att göra nåt annat spännande istället, vi gick på spökvandring på kyrkogården mitt på natten och fullmåne :)
Tyvärr hände inte annat än att grinden åp andra sidan av kyrkogården gnisslade (alltså öppnade sig) Och vi hade stängt den helt! :o
Men aa sen såvar typ klock tornet öppet  och de lyste i kyrkan. typ levande ljus därinne.
Ja man kan ju fråga sig vem de kunde vara.. hmhmmmm :o
Kanske någon från andra sidan? :P

Aja dehär blev långt i alla fall! hahah skulle ju göra det kort. men aa nu ska vi iaf gå ut innan de börjar regna!
Puuusssar <333

m larissa

Hejhejhej!
Larissa är här, o vi ska typ fixa hennes blogg nu :)
Har inte gjort så mkt än, men vi ska typ kolla på film o äta chips o popcorn o godiis :)

Juste hade konserten idag! och så hade vi (niorna) typ avslutningmiddag efteråt på skolan. Det gick bra tycker jag, förutom att jag blev lite yr i början. men gick ut och tog lite luft oh drack vatten, så jag mådde bättre sen :)
Ååh, sorgligt, de va ju våran sista konsert :'(

Hm. aja, sa hjälpa larissa med bloggen nu! :)
Pussar på er sötisar <33

Haha, glömmer alltid rubriken, när jag ska spara!

Hej sötnosar <3
Nu har jag så sjukt ont i ryggen för har suttit för länge framför datorn. Sitter vid datorn här nere nu, för ljudet funkar inte på min bärbara och ville lyssna på musik.
Men AAJ! nu har jag så ont att jag inte tänker sitta här mer! Har seriöst ryggproblem eller nåt!

Ha det gött älskingaar <3


Ångest inför konserten!

Hejsaaan! :)
Idag hade vi repet, och imorn gäller det! Då är konserten! Och det är den sista oxå, sorgligt nog :(
Men jag vet endå inte om jag vill ha konsert! Känner mig jätteorolig.. vet inte varför.. eller jo..
Asså eftersom jag är så himla undernärd och så, så sjunker mitt blodsocker jättelätt. Det kan gå fort. Börjar med att jag känner mig hängig och illamående och yr typ. Sen börjar jag alltid hyperventilera o får typ panik! Haha, och då får jag ju klart ännu sämre med syre och blir jätteyr och flimrar för ögonen, o orkar knappt stå. Sen får jag som sagt lätt panik, så jag jagar nog upp mig ganska mycket oxå, så jag känner mig värre än vad jag egentligen gör.
Men iaf, därför e jag orolig för imorn, för vi ska stå i typ 2 timmar och sjunga, och det är varmt o stä där inklämd i kören och dålig luft.
Bukar bli lite yr när de e konserter och sånt.. JÄTTEjobbigt ska ni veta! Hatar det, för blir så rädd oxå. Typ: Tänk om jag svimmar nu! Då kanske jag ramlar ner och typ bryter nacken eller nåt!
Hahaha ,  Jag = Paranoid!
Men faktiskt.. är sjukt orolig.. kommer nog sitta ner ett bra tag. men liksom, hatar när bara våran klass ska gå fram och sjunga, och då är ju jag kortast och står klart i raden längst fram. Då känner jag verkligen uttittat, och får panik o börjar tänka: Jag får inte svimma nu! Inte här! Och just den paniken att jag inte kan sätta mig ner, för alla ser ju på oss. Ser ju konstigt ut om en heltplötsligt sätter sig ner när vi står o sjunger... Gu det är verkligen hemskt.
Men iaf innan så står vi ju alla klasser och eftersom vi e 9:or så står vi längst bak och längst upp i kören. Där finns det gott om utrymme bakom att sätta sig...
Men aa, panik verkligen inför imorn.. kommer va så nervös att ja kommer bli yr redan innan vi börjar. :S


Hm.. aja förövrigt, ska typ fixa ihop konsertkläderna tills imorn. Här säkert inga hela och rena tights! SHIT!!! :S Får väl köpa nya imorn i så fall.. Och sitter typ här och gör ingenting.. Är hungrig,  ska proppa i mig chips!

Pussar <33


Juste! Glömde skriva dagens outfit igår! Skrev ju bara dagen innan att ja bestämt outfit, men skrev aldrig om den xD

* Vit, slapp t-shirt med smala svarta ränder/streck, från H&M.
* Svart tubkjol (tight), under t-shirten, för att täcka rumpan, från Gina tricot.
* Mörkblåa/jeansfärgade jeansleggings med gula sömmar, uppvikta en bit nere vid fötterna, från Gina tricot.
* Vita textilskor, låga, med snörning. från Wedins.
* Svart kofta (slapp) med guldgnappar, från Gina tricot.



Försov mig idag så hann inte fixa mig, så det blev typ samma fast bytte ut den vitsvart randiga t-shirten mot ett vitt slappt brottarlinne, från H&M. Och ett Guldfärgart peacehalsband.
Juste sen min halsduk/sjal som är typ svart med massa röda rosor på, från JC.


Kort.

Så, nu har jag gjort i ordning mig för att krypa ner i sängen och sova. Har till och med packat ner 2 mackor till imorgon, när vi har rep. :)
Letade som en galning efter en cd-skiva som är till för o installera så man kan föra över bilder från mobilen till datorn. Men hittade den inte :(
Får leta mer imorgon, för har hittat maaaassa roliga gamla bilder!! :D Måste bara ladda upp massor sen! :D

Aja, men nu ska jag ta och försöka att somna i tid idag för en gångs skull! :)
Hoppas jag inte får lika svårt o somna som igår, för det är fullmåne idag igen, och den lyser lika starkt som igår!

Haha, jaja puss och godnatt sötnosar <33

Tråkigt att läsa, men roligt att fylla i

Lovar du att vara ärlig?

Ja
Du heter:

Ida Rebecca Katarina Vähätalo

Smeknamn: 

Tomaatti! Haha, ne men venne.. har väl inget direkt..
Beroende av:
Kaffelatte! <3
Vad tror folk om dig?:
Vet inte.. typ blyg, tyst, tråkig och oskyldig.
Stämmer det?:
Absolut inte! Tvärtom! :)
Vad får du oftast komplimanger för:

Hm.. vet inte.. typ att jag är duktig på att rita..
Hur imponerar man på dig?:
Venne.. brukar oftast inte bli imponerad.. Eller jo! Kan du slicka dig själv på näsan? Det kan jag! :D
Brukar du skratta för dig själv?:
Haha jämt! Senast idag, men det är inte kul, för man skämmer ju ut sig om man helt plötsligt fnissar till åt något när man sitter själv på tåget! Alla stirrar ju! :S Haha, konstigt! Men brukar lådsas att jag nyser eller nåt xD
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Jaa det kan vi :-) ha det bäst Puuss <3<3<3"
Var bor du?:
"I Tierp är allt möjligt." Hahaha!
Trivs du där?:
Ibland.. men är nog mer en storstadsmänniska.
Äger du några converse:
Jaa :)
Sprit, cider, vin eller öl:
Cider & vitt vin!
Brukar du bli för full:
Haha, nejdå.
Vad har du för mobil operatör:
Telenor
Är du allergisk mot något:
Nej, tack och lov.
Har du haft sex idag:
Haha, nej!
Hur svarar du i mobilen:
Hallå?
Vem ringde du senast?:
Pappa
Antal timmar sömn inatt:
5 timmar
Sov du ensam:
Ja
Brukar du komma i tid:
Haha, aldrig! Är sen typ varje dag!
När mår du bra:
När jag gör roliga saker. Åker iväg, träffar kompisar. OCH shopping!
När blev du fotad senast:
Idag, av Hanna, utan att jag var beredd på det.
Hur känner du dig nu:
HUNGRIG! Sugen på chokladbollar och kaffe!
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart, vit, rosa...
Vad saknar du:
Oj, många! B.la Bella, johanna, emelie, fanny.
Hade du en bra kväll igår:
Njae, inte precis, va hemma hela dan, låg i sängen me datorn.
Favoritdryck på morgonen:
Kaffe såklart! <3
Rakar du benen:
Ja, klart.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Typ 01-02 på vardagar.
Är du blyg?:
Beror på, men nej. Om man är framåt, så är jag oxå framåt.
Sysslar du med någon idrott:
Nej.
Vill du hellre ha mail än brev:
Läser aldrig mina mail. Men brev får man ju sällan, skulle va mysigt att få ett sådant :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja.
Har du spytt offentligt:
Nej det tror jag inte.
Är du nöjd med ditt liv:
Ibland.. men just nu.. nej.
Är du bortskämd:
Nej, men mamma och pappa säger det.
Vad gör du i morgon:
Heldagsrep, konsert på lösrdag så. Sen skulle jag träffa Larissa, men de blir på lördag ist.
Vad är det värsta du vet?:
Folk som snackar bakom ryggen, och såna som får fel intryck av mig, och vägrar ge en ny chans att lära känna mig.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Haha, barnbidraget är slut inom 3 dagar efter ja fått den, för köper kläder. Resten av månaden e man pank.
Vad längtar du till?:
Sommaren, gymnasiet.
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Det har jag gott om :)<3
Vad använder du för shampoo?:
Olika, men Gliss.
Vad är det finaste du fått?:
Oj! Mycket!
En speciell dag du minns:

Jadu.. de finns så många.. men när jag och johanna hade våran gråtdag tillsammans. <3
Hur gammal är du:
16
Du samlar på:

Haha, ingenting.. Kläder!
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Johanna eller Sophie.
Gillar du golf:
Aldrig spelat. Men minigolf, ja! Men jag suger på det xD
Vilken tid gick du upp idag:
7.15
Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja.
Har du strumpor på dig nu:
Nej faktiskt inte :o Hatar o va barfota annars. Blir så kall om fötterna!
Är det okej att gråta:
Haha vilken idiotisk fråga! Om man inte fick gråta, vafan skulle man göra då?
När grät du senast:
hm.. gråter typ jämt.. men valborg tror jag. eller vänta nu.. häromdan tror jag.. äsh kmr inte ihåg.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:

SHOPPA! OFC!  Maaassor med nya kläder! :)
Bär du glasögon eller linser:
Nej, men har fått glasögon nyligen!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej. Men vissa saker är väl kul o ha om de e nåt speciellt märke.
När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Olika, eror på när jag lagt mig dan innan, men 12-14. senare ibland, tidigare ibland.
Har du piercing:
Haha, i öronen, men ska ta hål i naveln efter sommarn (kanske)
Vill du gifta dig:
Kanske det.
Vill du ha barn:
Vet inte. har väl inte funderat på sånt ännu.
Solar du ofta: 
Nej, men på somrarna.
Är du bra på att laga mat:
Vet inte gör aldrig det. men det är kul, och när jag väl gör det så gör jag det noggrant. Dom gångerna jag gjort det har det väl blivit bra :)
Är du flygrädd:
Ja, som fan! Minns du när vi skulle flyga till London, Johanna? :D Typ PANIK!
Hur vig är du:
Haha inte ett dugg! Jo tungan xD Kan ju slicka mig på näsan! :D
Är du musikalisk:
Ja det ror jag väl. Har ju gått musikklass sen 4:an, lärde mig spela piano o gitarr aldeles själv när ja va typ 7. Och äääälskar att sjunga! :)
Vad dricker du helst när du är törstig:
hmm.. beror väl på. Vatten är alltid gott, men ibland iiiskall mjölk om man ätit kakor! :)
Vilken är din favoritglass:
Gillar typ ingen glass, men chokladglass är sjuuukt gott!
Tror du på ett liv efter döden:
Ja, vad skulle annars hända? :o
Tycker du om sushi:
Har aldrig ätit, de men tror knappast det, hatar fisk.
Vad äter du helst när du ser på film:
Popcorn ofc!
Bor dina föräldrar tillsammans:
Japps :)
Har du tandläkarskräck:
Nej, har aldrig haft hål eller nåt, så behöver bara gå dit var tredje år.
Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Nattmänniska!!
Vilken ögonfärg har du:
Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja, tusen gånger!
Biter du på naglarna:
Ja
Röker du:
Ja ibland.
Hur ofta tränar/motionerar du:
Haha! Verkligen ALDRIG! Har sjukt dålig kondition! Har IG i idrott så.
Senaste låt du hörde
Jadu.. ingen aning.


Fullmåne igår.

Igår när jag skulle sova så kunde jag verkligen inte somna! Skulle ju se om det var sant de där med att man sover sämre när det är fullmåne.
Det stämde! Iaf för mig!
Låg och vred mig och kunde inte somna, sen vaknade jag av ryck och satte mig upp och var vettskrämd. Trodde typ att mitt hjärta hade stannat eller att jag slutade o andas. Riktigt obehagligt!
Men aa, tog lång tid innan jag verkligen somnade och sov ut hela natten.
Satte på en film så att jag kunde slappna av lite av att höra nåt ljud, o det gjorde ju att rummer blev lite ljusare.
Om ni inte visste det så är jag ju mörkrädd. Som fan!! Jag lovar får typ panik! Haha, det vet ju Fanny iaf! :D
Kommer du ihåg när du sov i mitt landställe i påskas o fick typ panik när vi släckte!! xD HAHAHA!

Aja.. har vart en helt vanlig dag idag, förutom att vi hade rep inför vårkonserten och spexmöte efter skolan, för varje år gör ju niorna spex på vårkonserten :)
Juste! skulle ha vart med anna idag, men mamma typ dampa o ba: Nej du kommer hem o pluggar! :(
Aja, vi får ses nästa vecka helt enkelt! :)

Aja nog om det, ska nog ladda upp nåt mer inlägg och plugga sen. Pussar <33

Sov gott

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova.
Nej, först ska jag nog tömma min mobil kom jag på! För minnet e fullt! :P
Men aah, sen ska jag sova! :)
Gaah vad månen lyser starkt förresten!! :O
Det är fullmåne, o blev typ helt shockad när jag kollade ut genom fönstret, för det bara lyste in!

Är det sant att vissa sover sämre när de e fullmåne? Hmm.. får väl se ikväll om det e så.. :P

Puss och sov så gott <3

Men shit!

Mamma typ dampade för ingenting!
Jag gick bara in till ellis rum och skulle säga godnatt för jag hörde att hon fortfarande låg vaken.
Hon typ blev jätteglad o började prata om sin klassfest som dom ska ha imorn.
Jag ba: Mhm, va kul! :)
O så typ börjar hon babbla, så jag sa: Men elli, du kanske måste sova nu. Och så börjar jag ställa mig upp och gå. Men hon började dra i min arm o ba: Nej Ida gå inte! jag vill berätta!
Jag ba: nej, elli du måste sova.
Samma sekund kommer mamma in i rummet o ba: VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED IDA!? GÅ UT HÄRIFRÅN!! BARA FÖR ATT DU ÄR UPPE HELA NÄTTERNA SÅ BETYDER INTE DET ATT DU KAN HÅLLA ALLA ANDRA VAKNA OXÅ!!
Jag: Men jag skulle ju bara säga godnatt till henne!
Mamma: Knappast att det tar så där lång tid, jag hörde att ni satt och pratade!
Jag: Men hon började ju snacka om sin klassfest!! HERREGUD!
Mamma: GÅ UT NU!!

Frisk

Heejsan! :)
Mår myyycket bättre nu, har inte ont i huvet eller nåt, men jag är typ helt hängig och seg, för har ju legat i sängen hela dan.. då blir jag oftast så.. :P
Men ska till skolan imorn iaf. Vi har typ rep imorn inför vårkonserten som är på lördag.
Aja, ska typ ringa Larissa och sen duscha.
Hihi har valt outfit till imorn, tror de kommer o bli fint men vet inte.. haha :)

Juste! jag köpte skorna igår!! :D Är jätteglad!! Asso de e typ vita textilskor med snörning.. typ helt vanliga som ALLA har.
Synd , för jag ville ju ha dom redan på slutet av vintern, men jag väntade till våren , tills snön hade smällt, men när ja skulle köpa dem så var mina storlekar slutsålda! :( Sen dess har jag jagat efter dom hela våren i både stockholm och i uppsala. men nu hittade jag dom på wedins istället! :)

Aja pussar <33

Hemmadag

Idag har jag varit hemma från skolan, för jag mådde fortfarande dåligt, hade ont i huvet! :(
Men sov typ till klockan 2!!! :o
Sen har jag bara legat i sängen sen dess och läst ut en bok som ska vara inlämnad till skolan för länge sen!! :S
Hm, aja, nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och känner mig jätteseg och sjuuukt hungrig! har bara ätit en skål med flingor idag, för har inte orkat röra mig ur sängen! :/
Men jag tror dom håller på o laga mat där nere iaf. :)

Aja, ska typ duscha, känner mig skabbig för har fortfarande pyjamas och håret är ett stort trassel! :(

men vi hörs senare! Puuusssar <3

Lite bättre

Mår lite bättre nu iaf, har inte lika ont i huvudet, för tog en verktablett.
Men nu är jag bara trött.
Hm aja ska se på film nu , pusss<3
Gonatt<3

AAAJ!

Seriöst, vad mkt smärtor jag har!!
Har typ migrän/feber.. Asso har så ont i huvudet att när mina småsyskon pratar med sin gälla röst, så värker det till o känns som om jag ska typ svimma. ser typ fläckar... eller de typ flimrar för ögonen.. :S
Och har mensverk oxå.. fan! Vad mer?
Imorn kommer jag antagligen ha träningsverk efter idroten idag oxå... :(

Hmm.. jaja, sånt e livet!
Puss <3


Bråttom

Gomorron!!
Har bråttom nu, har verkligen inte tid me det här!!
Men iaf, ska cykla till stationen nu, och jag ko mmer komma 10 min sent till skolan, och vi ha NATIONELLA PROV!!! :S
Hm, okej ,men nu måste ja rusa!
Puss <3


sent,

Oj! nu är klockan mkt och jag är trött!
Men ska nog stänga locket och sova. Har ju NP i matte imorn bitti! Blää! :(
Sen efter skolan är det ju teater, så ja, måste nog sova nu.

Juste på valborg skulle jag ju köpa mina vita vårskor, men dom hade hängt undan fel storlek åt mig! Skulle ha 36:orna, men hon hängde undan 38:or åt mig!! :O
Idiot asso, hur kan man va så jävla klantig?! :@
Så 36:orna va slut, blev utan skor. sen idag skulle ja köpa dem för de hade fått in fler 36:or, men de saknades typ 20 spänn på kontot, så funkade inte nu heller.
Hängde undan dem igen, och får pengar tills imorn av mamma, så jag kan köpa dem. Men seriöst, om dom e slut igen, så dampar jag!!

Har letat efter såna skor sen slutet av vintern, men de tog slut direkt när våren kom. Nu har ju alla haft dom, så alla kommer tro att ja typ härmar dem, o e efter alla andra. men faktiskt ville jag ha dom först! :/

Men men ,livet är orättvist .
Ska sova nu! Pusspuss <3

Puuh!

Sådär ja! Damsög nyss och har städat lite i mitt rum , o bäddat om och allt! Bytt papperskorgs-påse tillomed! :P
Men mitt rum är lååååångt ifrån färdigstädat! Det ligger damråttor på golvet och min garderob verkar ha hamnat i min soffa, det vill säga, alla kläder ligger där i en stor röra.. sen är skrivbordet och sminkbordet fullt med papper och böcker, och då menar jag verkligen fullt! Det är typ en halvmeters hög med bara papper och skit!! bara massa grejer!
Hur lyckas man stöka ner så mkt?

Nu ligger jag iaf här i sängen med min nya bärbara dator och äter upp chipsen som johanna glömde här idag, (hahaha, jag är en tjuv!) och dricker cola.
Mm, men nu ska ja typ kolla lite om ja har nåt o plugga innan jag ska sova.

Bloggar kanske sen, <3

Bärbar dator, ingen övernattning, flyttning..

Haha, kände bara att jag verkligen ville ladda upp ett inlägg innan jag går ner och borstar tänderna o lite så.
Men jag ska endå blogga innan jag ska sova, så känns endå onödigt! xD
Men vet ni vad? Jag fick en egen dator idag! Pappa har fixat en bärbar dator till mig nu!! :D så nu kan jag ligga i sängen med datorn ifall ja inte kan somna, då slipper jag gå ner o väcka alla andra o störa!! Perfekt! :D

Är ensam hemma nu. Johanna skulle egentligen sova här, för vi missade bussen å grund av att hennes föräldrar inte svarade i telefon när vi skulle kolla av att de kunde hämta henne från bussen sen. Men eftersom de inte svarade så kunde hon inte åka heller. Men iaf det var lungt o allt att hon sov här, sen så ringde hennes mamma typ efter en kvart o sa att hon skulle hämta henne. :S Knääääppt.. Hmm, aja, så nu e man ensam hemma iaf, för mamma och pappa hjälper min morbror Henka och sen Vickie och flytta.

Aja, nu blev de långt igen, ska ner, kmr tbx sen igen <33

Hatar måndagar, men..

Hm , idag är det måndag, hatar måndagar!!! Men idag e johanna här så det blev en bättre daag :)
Haha, hm aja, vi har typ "pluggat" och ätit nyss..
Men men , nu ska vi typ plugga lite till och kolla bussen åt henne.

Seeees <3

Nu säger jag..

.. Gonatt! och sov gott!
Ska borsta tänderna och lägga mig nu, för nu har jag bloggat klart för idag! :)

Puuusssar <33

Vill bara säga.

Vad ände mellan dig och mig?
Systrarna genom vått och tort?
Vad hände med alla våra minnen från somrarna vi spenderade tillsammans?
Vi har alltid varit som tvillingar, vi växte upp tillsamans.

Men de senaste 1,5 åren har du förändrats enormt. Du är en annan människa nu.
det är inte samma vi längre..
Du har inte bara förändrats på utsidan, på insidan oxå..

Känns som om du hatar mig ibland.. som om du verkligen inte bryr dig..
Du har glömt att det är din syster du sitter och skriver till när du svär och är arg..

Vet inte vad det är som gör att du blir så mot mig.. om jag gjort nåt, eller så..
Eller så kanske det är just för att du har det sjukt svårt just nu.. Du går igenom en jobbig period. Allt är uppochner och du vet inte riktigt hur du ska vara. eller vad som är rätt eller fel.

Men det är fortfarande ingen ursäkt till att du beter dig så här mot mig..
Om du inte visste det, så sårar du mig enormt, även om du inte menar det.

Bara så du vet det..

Är jag inte duktig?

Efter förra inlägget trodde jag faktiskt inte att jag skulle plugga i alla fall, även fast jag laddade upp värsta inlägget om min pluggning o allt. Trodde jag skulle skita i det endå och typ göra annat eller fortsätta sitta vid datorn.
Men konstigt nog så satt jag i ca 10 minuter till och sen satte jag mig ner gjorde lite på min, 1 hel termin försenade, engelska läxa! Känner mig duktig, fast de e typ 100000000000000000000000 läxor kvar som egentligen ska va klart sen början av terminen, men som aldrig blir gjorda. Hm, ska egentligen in imorn, men men, gör det så fort jag kan!

OMG!!!!!!!!!! SHIIIIT!!!!! Är klockan redan kvart i 1!!!!!!!!!!!!!!!!???? :O Hade ingen aning om att den va så mkt!! Senast jag kolla så var den 11! Och då satt jag och pluggade.. :S
Guu , jag slutade precis o plugga... gu, va tiden går fort asso! MÅSTE SOVA!!







Men först lite tips inför pluggandet:

* Om du ska lyckas med pluggandet, sätt inte för höga krav på dig själv!

* Sätt helst vääääldigt låga krav, det är lätt hänt att man tänker: "Jo men 5 läxor, det klarar jag lätt inom 1 timme!" Men då blir du bara stressad och orkar inte med pluggandet.

* Tänk på att göra en sak i taget. Börjar du med t.ex matteläxan, då gör du också klart den innan du påbörjar något annat, för annars påbörjar du bara massa saker, och sen blir det aldrig gjort.

* Prioritera ALLTID det viktigaste först! Ifall svenska-uppgiften ska vara inlämnad imorgon och fysiken inte förens om 2 dagar, då gör du klart svenskan först.

* Börja i god tid. Om du har ett prov om 2 veckor, börja redan läsa på den direkt, istället för kvällen innan provet, för då stressar man och ingenting fastnar i skallen. Det är bra om man har lång tid på sig att lära in allt.

* Sova, äta och dricka är sjukt viktigt om du ska kunna koncentrera dig ordentligt både i pluggandet hemma och i skolan.

* Om du har en hel söndag på dig och inte har några planer, gå upp i hyfsad tid och ät ordentlig frukost. Det är då man koncentrerar sig som bäst och inte sen på kvällen.

* Drick mycket vatten, ät frukt medans du pluggar!



Har inte tagit punkterna från nån sida, skrivit ner dom helt själv. Lärt mig från mina egna misstag helt enkelt. :)
Fast jag borde nog ta lärdom ur dem oxå, är inte precis någon pluggis som ni nog har förstått. Hahaha!

Aja, pussar på er <33


IQ-befriad.

Nu måste jag plugga! Seriöst! hela helgen har gått och jag har inte pluggat NÅT! :S
Shit! jag har så sjuuuukt mkt, o så tänker jag alltid: Varför gjorde jag inte bara läxorna?
Jag är lika korkad varje gång. Tänker alltid: Skönt! nu har jag hela helgen på mig! Jag ska göra alla läxor, så är det ur vägen sen.
Sen så gör jag endå inte dem! Även fast jag bara är hemma , så gör jag hellre ingenting. Typ går runt lite, hoppar lite studsmatta, kollar på tv, och latar mig och tänker hela tiden: Jag gör det sen.
Sen går tiden och läxorna ligger kvar alldeles orörda.  Och när det är sent på kvällen , så tänker man: nej nu måste jag sova, får plugga lite på tåget imorgon bitti.
Men när jag kommer till tåget så vill jag bara sova, för har lagt mig så sent förra natten.

Hur IQ-befriad får man va? Eller är det bara lathet?
jag tror alltid lika mkt på mig själv att jag minsann ska göra dem på helgen, men så blir det aaaaaaldrig! Haha, när ska jag lära mig det?

Inne

Hm, nu e jag inne igen. Så himla skönt när det är varmt ute, känns som om det verkligen är sommar nu.
Men idag iofs så var det inte lika varmt för det var så molnigt ute och det blåste lite.
men man kunde fortfarande va ute i t-shirt o så. :)
Blev ingen pizza i förrgår, så ska tjata på pappa nu att vi ska äta pizza till middag!

Men nu ska jag göra annat.
PUSSAR <3



haha, vi gjorde en ganska rolig upptäckt, elli hade storlek 31 och jag storlek 34!! Haha, bara tre storlekar skillnad!

Tacksam

Så jävla tacksam för att du finns, skulle inte klara det utan dig.
Det är med dig jag upplever allt, det är med dig jag har kul.
Du får mig verkligen att må bra, när jag mår som sämst.
Är så glad över att allt ordnade sig tillslut.
Jag älskar dig <3


Gomorron gomorron!

Eller aa, jag vaknade faktiskt 10 imorse, men aa, nu har vi typ ätit frukost och kollat på film o så. Har iförsig fortfarande inte bytt om.. haha! :)
Aja, nu sitter jag i köket vid bärbara i mjukisar o sovtröja, och laddade upp några bilder från kameran, för att ha på bloggen. Har märkt att jag inte har laddat upp så mkt bilder på ett tag nu. Så nu laddar ja upp iaf!
Hm, sen ska jag duscha och sen ut och hoppa studsmatta! IGEN! hahah , typ det enda man kan göra här!

Hm aja, här kommer en bild på gårdagens bakning!
PUUUSSSSSAAAR!<3


Baka

Jag och elli har bakat kolor, mmmm , mums!
Pappa hade köpt jätte äckligt godis, så vi bakade eget! :)

Puss <3

Lördag

Idag har jag inte gjort nånting typ, vaknade 14.30 typ! Hahaha!
Sen va vi typ ute.. hm aa,  vi har flyttat studsmattan till framsidan nu, så det är mkt roligare att hoppa! Haha, vet inte varför, men de e typ bara för den står på ett nytt ställe så det känns annorlunda o roligare..
Solade en stund på studsmattan, och blev faktiskt liiiiteliiiite brunare, men de e knappt nån skillnad.

Aja, vet inte va ja ska göra idag.. typ.. kolla på film o äta godis..
Vill egentligen göra nåt, men emelie e hos sin kille, o sophie e nånstans, typ borta.. sen pallar ja inte åka till stockholm för o träffa nån annan.. alla i örbyhus gör nåt annat typ.. :(
Hmm .. aja.. jag klarar mig, får väl göra nåt nästa helg istället..

Äter på en jätteäcklig godis.. blää.. :S
haha, aja, ska typ ut o hoppa studsmatta me elli, igen!
PUUUSS <3


Gårdagen och lite om idag..

Gårdagen (valborgsmässoafton) var förjävlig! Åkte raka vägen hem på kvällen för jag lessna!
Aja pallar inte skriva om det.
Jo det hände faktiskt en bra grej. Såg en skiiiiiiitsnygg kille! seriöst, jag skulle dör för honom! Men han va typ nån av mikis kompisar, så han va ju klart myyycket äldre! :'(
Men sen typ frös jag aaasmkt så han frågade om jag ville låna hans fredperry-tröja.
Jag ba: nej det är lugnt. Och han ba: Nej men erkänn att du vill låna den! Det är därför du säger det!
Hahah, fyfan va gulliiigt :) Men sen lånade jag inte den endå.. ångrar det . som fan! :(

Mår skitilla, har ont i huvudet och känner mig askonstig och utmattad. Var skittörstig imorse så jag hällde i mig massa cola och nu är jag så sjukt sugen på pizza! mer än jag nånsin varit i hela mitt liv!! :(
Låter som om ja e bakis, men det är jag faktiskt inte, tro mig! Drack typ ingenting igår.

Aja , ändå konstigt att jag mår såhär.. :/
Hm. mamma vill att jag ska komma ut. men fyfan palla gå ut i solen och värmen när man mår typ skitilla o har huvudvärk! kommer typ spy känns det som... :(

Aja ska tjata på mamma om pizza nu!

Puuuss <3


RSS 2.0