En hel lektion. Inte gjort nånting.

Heej igen!
Nu slutar vi typ. Har inte gjort nånting på hela lektionen. Har bara googlat och kollat på ticnet vilka konserter som går och sånt.. Men kommer inte på något att skriva om. Man kan ju hitta på och skriva om en konsert som inte ens kommer att vara. Har kommit på några men kommer inte på vilket sätt jag ska göra dem på. Asså vilken stil, och hur affischen ska bli intressant. Jag har så dålig fantasi och så dålig på att göra snyggt.
Men funderar på att hitta på en konsert med jason mraz. Tänker mig hur affischen ska se ut.. Men den kommer typ bara bli tråkig. Så vill ändå ha nån färgglad affisch som man lägger märke till. Men man kan ju inte ta jason mraz och göra värsta neonfärgerna, för det är liksom inte hans stil..
Och metro station är det redan någon som har gjort.. Bläääh, har ångest, måste komma på nåt. Får tänka på det under veckan och nästa onsdag får jag börja med min idé.
Kan inte koncentrera mig i skolan typ. Är så rädd att någon ska tycka att mitt arbete är konstigt eller nåt..
Jaja, nu slutar vi och alla börjar logga ut och packa ihop. Men nu ska jag möta upp johanna vid ingångarna och så åker i in till stan. Sen blir det bio,
Ha det uuunderbart! PUSS <333

Grafisk kommunikation

Jag vet. Har inte ens nåt vettigt att skriva. Tror inte jag gör så intressanta inlägg idag..
Men jag har iaf grafisk kommunikation nu och vi ska göra affischer. Har inte kommit på nåt att göra än. Men ska börja tänka ut nåt..
Efter den här lektionen slutar vi. 14.15.
Då åker jag och Johanna på bio. Eller aa , tror vi tar nån bio vid 6-tiden, men vi ska typ gå på stan så länge. Jag ska boka frisörbesök också.
Men men, måste börja nu.
Hoppas ni har en bra skoldag,  PUSS <3

Hatar skolbussarna!

Hej min första lektion har precis börjat. Vi har datorkunskap.
Imorse när jag skulle ta bussen , så kom jag typ en kvart innan skolbussen kom. Som vanligt är det proppfullt med elever som ska åka med skolbussarna.
När bussen kommer tränger sig alla före mig och jag kommer på näst sist. Sen kommer en sån där bussvakt o ba: Ni sista som klev på får kliva av. Så jag och två andra fick gå av och åka med nästa buss som kom efter 10 minuter eller nåt sånt. Det var flera andra som inte gick på bussen innan för att åka med nästa buss. Även den här gången när bussen kom så var det lika många som skulle gå på.
Jag försökte komma fram, men alla trängde sig före. Jag kom på nästan sist igen men som tur fick jag åka med den här gången!
Tycker att det är så jävla orättvist när vissa kommer precis när bussen kommer, och tränger sig före. Och sen jag som står och fryser ihjäl och har stått i typ 25 minuter och kommer inte på.
Ush irriterande som fan!
Jaja, nu ska jag kolla bdb innan läraren kommer.
PUSS <3

En bra-dålig dag.

Heej sötnosar! <3
Sitter i vardagsrummet och är jättetrött.
Ska snart  gå och sova. Har bara latat mig framför TV:n sen klockan 20.00.
Måste äta nåt igen , sen sova.
Idag var en halvt bra, halvt dålig dag. Först ganska seg dag i skolan. Matteprovet sög. Det gick dåligt, det tog lång tid och jag kände mig korkad. Var helt slut.
Men efter skolan träffade jag Roxanne, Frida och emma i stan. Vi gick runt lite i affärer, och sen kom hannes också med två andra tjejer, en liten överaskning var att Ghiselle (stavning?) en av tjejerna gick i min förra skola på balder i paralellklass med mig. Och känner tydligen hannes eftersom de går i samma skola. Några andra från min förra klass och skola går tydligen också där och känner hannes :)
Jaja , men nu ska jag äta lite.
Imorgon blir det bio med tjejerna. Johanna, linn, fanny och emma tror jag. Sen tror jag att Josef ska med också. Vi ska se "The Ugly truth".  :D

Men ni får ha det suuuper, PUSS <3

TV-nörd

Nu ska jag sluta titta på tv, och ska äta. Jag är vrålhungrig igen!
Sen ska jag sova.
Sen var det inget mer att berätta.
Ha det såååå bra ! PUSS <3

Lång dag

Heeluuw! Har precis käkat middag, oc sitter kvar i köket med min bärbara <3
Idag var skolan trååååkig. Det hände ingenting. Alla var typ helt sega, och de va tråkiga lektioner. Sista lektionen var väl okej, men fick damp för gjorde hela tiden fel. Det var mediekunskap och vi började med radio. Det var en kvinna som berättade en historia, men det var typ upprepningar och andra röster och vi skulle klippa i inspelningen så det lät som en vanlig inspelning.

Men nog om det. Efter skolan ringde jag Roxanne och frågade om hon var med johanna, men de hade tydligen inte fått tag på henne, så Roxanne, Hannes, Otilia, och Astrid tror jag hon heter satt på bryggan och de bad mig komma dit, så satt där en kort stund och pratade mest med roxanne, vi satt typ och skämtade, och jag typ höll på och döööö av skratt. Det lyfte upp dagen. Verkligen. :)
Sen följde de mig till Åhléns och därifrån fortsatte jag mot station och åkte hem.

Nu är jag sjuuukligt trött och har förflyttat mig till soffan nu. Ska kolla på TV, sen plugga till matte provet som är imorgon. PUSS <3

I skolan

Hej!
Sitter på biblioteket i skolan, och börjar om 10 minuter, så ska precis logga ut.
Vi har svenska, och sen medieproduktion fram till 16.45!!! Jobbigt att sluta så sent.
Men sen vet jag inte vad jag gör efter skolan , om jag åker hem eller om jag kanske träffar några på stan.
Jaja, skriver kanske när jag kommer hem ikväll.
Ha en bra dag i skolan, PUSS <3

Sweet dreams

Nu ska jag bara säga, GOD NATT! <3

Imorgon är det skola, blääh, men får se om eftermiddagen har något kul att erbjuda efter skolan. Annars blir det kanske bio på onsdag med bästaste. <3


Sov så sött <3

It´s not worth it.

Två mot en. Ni två är ju patetiska. Jag klarar mig så mycket bättre utan er. Falska. Det är vad ni är.


Dagbok

Tänkte skriva, tack söööta Bella för dina söööta kommentarer!
Och sen, jag vet att jag skriver sååå långa och kanske helt ointressanta inlägg för eran del, men har det här lite som en dagbok, men inte för privat heller. Kul att gå tillbaka och läsa sen för min egen skull och sen är det ju såklart kul om ni gillar bloggen.
Ska föööörsöka skriva liiite mindre i inläggen om det går, haha :D
Ha det bra PUSS <3

My weekend !

Heeeluuuw! :D
Nu är jag hemma i mitt kök och tänkte skriva ett litet inlägg om helgen :)
Jag har haft jättekul!
Först var jag ju ledig torsdag till fredag, men gjorde inte så mkt förutom att städa och lata mig. Men på fredagen runt 18.00 åkte hela familjen och vi lämnade stora bunkar med mat och vatten till katterna över helgen. De skjutsade mig till örbyhus station där johanna, hannes och roxanne var. Sen åkte min familj vidare mot Karlstad och jag gick med de andra hem till Roxanne.
Vi hade mysigt hela kvällen, vi pratade, skrattade och kollade på film, som vanligt typ :)
Tanken var ju först att vi skulle vara hemma hos mig alla fyra eftersom vi skulle vart själva hemma. Så det hade ju vart mysigt, men vi fick typ inte, så vi åkte till roxanne istället.


Dagen efter skjutsade hannes och roxanne oss (mig och johanna) till ica och vi köpte mat och sånt inför kvällen som skulle spenderas hos johannapanna!
Sen tog vi 13.00-bussen hem till johanna och senare på kvällen kom Linn och Amanda. Emma skulle egentligen också kommit, men hon blev typ sjuk eller nåt..
Men vi lagade tacos, skrattade, dansade utklädda i johannas vardagsrum med discolampor och musik.. haha !
Jaa så var det mkt mer, vi spelade kort i köket och åt nudlar med kinapinnar (jag var den enda som inte kunde äta med dem, fick typ damp och hällde i mig direkt ur skålen) , och jaa kollade självklart på film och sov jättetrångt i EN säng.
Idag åkte Linn och Amanda hem runt 1 och jag stannade kvar till kvällen. Jag och johanna skulle på bio, men eftersom jag hade mammas och pappas hemnycklar så var jag tvungen att komma hem med dem vid 7-tiden så de kunde komma in. Bion gick ju alltså bara 18.10 eller senare. Så vi badade bubbelbadkar och hade skummkrig, gjorde såndär färdig rabarberpaj (muuuums!), hoppae studsmatta och såg på film.  Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.
Har haft en suuuper helg, och hoppas på att det kommer flera såna. Sånt här behövs nu när hösten börjar komma och skolan blir jobbigare, för man får lite livsglädje i sitt liv.
Men nuu ska jag sluta skriva så mkt, ska kolla lite på bdb och sånt och kanske skriver ett inlägg till sen.
Hoppas ni hade en bra helg!

PUSS <333


Btw, bilder från igår kanske kommer imorgon ! Linn har dom. puss igen!

FAAAN!

Hej hopp!
Nu sitter jag här igen. Fan vad irriterad jag är just nu!!
För typ över en vecka sen så hade vi skolfoto, och vi fick sån där lapp där det stod ens användarnamn och kod så man kunde logga in på deras hemsida och beställa bilderna. Och det var typ sista chansen. På lappen stod det att man skulle göra det SENAST innom en vecka!
Så jag loggade in redan dagen efter skolfotot och skulle precis trycka på "Skicka påseende" och skulle kolla med mamma och pappa om det var okej att jag beställde dem, så började de en diskussion om en sak som hade hänt dagen innan. Så vi pratade i typ 1,5 timme och när jag kom tillbaka till datorn så var sidan fortfarande uppe och jag tryckte på "Skicka påseende" och loggades ut. Jag trodde att det var meningen att man skulle loggas ut efteråt, så jag tänkte inte mer på det, trodde att de var beställda. Men eftersom bilderna inte kommit så blev jag osäker och loggade in nu igen fr att kolla om de var beställda. Och det var dom inte!
Men beställde dom nu, fast är inte säker på om det kommer att funka eftersom det har gått en vecka och en dag, så det är ju över en vecka som har gått.
FAAAAN vad irriterande!!
Jaja, men nu är det bara att vänta och hoppas på att bilderna kommer,

Nu ska jag äta, PUSS <3

Ny blogg?

Förresten! har funderat länge på att byta blogg, men vet inte riktigt...
För mitt namn är så krångligt. Ingen lär sig någonsin hur det stavas.
Men det är liksom ett så passande namn , gillar det. Och så vill jag inte radera alla gamla inlägg som man skrivit. Vill liksom ha kvar det gamla så man kan gå tillbaka och läsa om något år eller så.
Men en sak som är säker är iaf att jag ska göra om bloggdesignen snart igen. Får se om det blir redan ikväll. Är ju inte direkt proffs på att designa bloggen, men lite nya färger och en ny header och så, gör iaf liite skillnad :)
Nu kom mamma och syskonen hem, så ska börja med hemsysslorna. PUSS <3

Finns ingen passande rubrik.

Hej!
Känner att jag inte kan sluta skriva inlägg. Först bloggar jag knappt under hela skolveckan, sen så när det är ledigt och man inte har nåt vettigt för sig , DÅ bloggar man hela tiden istället.. Haha,
Har egentligen inget vettigt att säga,
Men pratade iaf med bella nyss och det är fortfarande inte säkert om jag ska till Uppsala imorgon eller inte.
Och johanna får jag inte tag på.. För imorgon åker familjen iväg, och jag får göra vad jag vill i helgen. Det var ju planerat att jag ska till johanna på lördag iaf, men på lördag måste jag mata katterna innan jag åker till johanna. Så det blir lite krångligt om jag åker till johanna imorgon och sen hem på lördag bara för att mata katterna och sen tillbaka igen. Så det blir bättre om jag sover hemma imorgon. Men vill ju inte vara helt själv, så måste höra med johanna om hon kan komma hit.
Hm, nog om det, det blev bara förvirrande.

Mamma är och hämtar barnen och jag har fortfarande inte fått nåt gjort, så ska börja fixa tvätten, och sen ska jag städa rummet.
PUSS <3

Lite läskigt

Hej igen!

Mamma kom precis och sa att jag ska fixa tvätten.. Bläää, jag måste ju städa rummet också och plugga.. Jaja, men tänkte skriva en annan grej.
Tidigare idag när jag stod i mitt rum och skulle sätta upp håret framför spegeln, så helt plötsligt blixtrade det till. Ett ljussken som lös upp hela rummet fast bara på en hundradels sekund typ. Som om någon tog kort med blixten på. Det såg ut som om det kom från mindörr typ. Som om någon stod vid min dörröppning och tog bild.
Jag började ju genast kolla runt och tänkte om det kunde vara åskan, men det var klarblå himmel och solen lyste. Så inte var det det.
Jättekonstigt..
Hm.. vem vet vad det kunde vara..  Liiite läskigt ändå.


Jag är lat

Heeey everybody!
Haha, sitter i köket med min kära dator och tänkte skriva lite.
Idag har det inte hänt NÅNTING. Vaknade runt 10.30 imorse och var helt utvilad. Skönt att vara ledig! Och så käkade jag frukost och lite så. Resten av dagen låg jag framför tv:n och kollade på Nickelodeon, sen slumrade jag lite och vaknade till när mamma kom hem. Så från typ 11 till 2 har jag bara slappat! Har inte fått något vettigt gjort av det jag skulle göra idag. Skulle ju göra det som står på listan, men det ända jag hunnit göra är tömma och fylla på diskmaskinen.
Ja sen började jag bära ut inez och oscars leksaksbord och bänk från mitt rum (elli och larissa lekte idol förut) och började vika lite kläder, men orkade inte fortsätta.. Haha.
Men jag SKA göra det som står på listan idag. Det känns ju så skönt sen om man har städat hela sitt rum, och går och lägger sig på kvällen och allt är fräscht, rent och prydligt, och nybäddad säng och allt. Sen så kanske johanna kommer hit imorn och sover, så vill ju ha fint i rummet.
Sen pluggandet måste göras, så jag slipper göra det på söndag kväll sen.

Men nu ska jag sitta här en stund och sen ska jag kanske börja med att göra det jag ska, PUSS på er <33

Better just give up.

Ni är inte värda min tid.
Jag tänker inte stå och ta emot all skit från er och lådsas vara trevlig tillbaka.
Orkar inte med sånt här.
Tänker ägna min tid åt ÄKTA vänner istället.
Ni kan ju komma tillbaka sen när ni inser era misstag.
När ni fattar att ni förlorat en äkta vän.
Då kan ni komma tillbaka.
Men skyll er själva om det inte blir detsamma som förr.


Morgondagens "to-do-list" !

Har två studiedagar nu (imorgon och fredag) sen är det ju helg. Så måste vara hemma imorgon, sen på fredag åker jag med bella in till staden uppsala och bella ska köpa skor och jag ska kanske köpa strumpbyxor. Sen på fredag kanske johanna kommer hit och sover en natt, och sedan på lördagen åker vi hem till johanna och då kommer linn och emma dit också, kanske fanny, har inte hört nåt om henne. På söndag åker jag hem.
Resten av min familj åker till Karlstad på fredag och kommer hem på söndag.

Men men, hade tänkt skriva en annan grej. Nämligen att imorn är ju bara en helt ledig dag för mig när alla andra åker till jobbet/skola/dagis, och jag blir själv hemma. Och då tänkte jag fixa lite grejer:

* Storstäda rummet

* Tvätta mina kläder

* Fixa eventuell disk och annat

* Plugga


Och förhoppningsvis hinner jag med alla punkter!
Nu ska jag sova, PUSS <3



Senaste nytt!

Heelluuu !
Ligger i sängen med min bärbara dator och kollar på "17 again" , tänkte skriva ett inlägg etersom jag inte laddat upp så mkt på sistone.
Den här dagen gick fort i skolan. Efter skolan åkte jag och johanna in till stan och jag följde med när hon tog ett till hål i örat (hon gjorde ett igår med) och det blev suuperfint! :)
Efter det tog vi tåget och hon åkte hem till sig och jag hem till mig. Sen har det väl inte hänt så mkt mer idag.. har bara tagit det lugnt sen jag kom hem.
Omg ! det är såååå mkt som har hänt på sistone, men orkar inte skriva ner allt.
Btw, om ni försökt sms:a/ringa mig senaste månaden på mobilen, så beror det på att mitt simkort har varit spärrat, och nu har jag en annan mobil för tillfället med nytt nummer. Men kan inte numret , så ni får väl fråga mig på nåt sätt om ni vill veta det .
Btw, Johanna var här igår och vi gjorde vääärldens godaste köttfärspaj till middag. Stackars johanna fick självklart göra det tråkigaste jobbet: röra om i köttfärsen, duka, ta fram ingridienser.. jaa ni fattar.. haha :P Det blev mkt skratt iaf, och maten blev suverän, även fast det tog hundra år för oss..
Jag ska också säga att jag trivs nu i skolan. Har lärt känna några i klassen och så. Nu känns det iaf inte lika mkt som ett gäng helt okända människor. Nu känns det som en klass på riktigt. :)
Men känner fortfarande inte alla. Kommer nog bli bättre så småningom när alla verkligen känner alla. Men jag mår bra över att åka till skolan och veta att jag alltid har nån jag kan va med. Antingen de i min klass eller så har jag alltid johanna, fanny, linn och emma. Sen massa andra i andra klasser som jag lärt känna eller känner sen innan. :)

Oj nu blev det långt!
Imorn är jag förresten ledig och fredag med! 2 studiedagar!
Skriver ett till inlägg om morgondagen nu, PUSS så länge <33

Tråkig dag

Hej , Blääääh vad trååkigt lektion. Hela dagen har varit tråkig. Klassråd, matte, svenska, och nu mediaproduktion. Vi har typ gjort egna filmer. Eller man är i grupper och skulle göra en film. Men jag var sjuk just den dagen våran grupp spelade in filmen, så jag missade ju allt. Så nu har de klippt ihop filmen och lägger till ljud och sånt. Jag har egentligen inget att göra. Typ sitter och tittar på, så satte mig vid en egen dator istället för att fördröja tiden.
Onödigt. Kunde lika gärna vara hemma.
Jaja, jag är iaf duktig och är i skolan :P
Vi slutar föresten 16.45 idag. Så det är typ en timme och en kvart kvar, ooooh!
När jag kommer hem ska jag plugga lite till körkortet , och så har jag 2 läxor i skolan också så lika bra att jag gör dem med.
Nu ska jag in på bilddagboken och lite så , ha det bra , PUSS <3

Jag = tjockis

Helluuuw,
Sitter i köket med pappas bärbara dator och proppar i mig bullar, massa olika kakor och godis. MUMS!
Helgen har vart bra, jag och larissa har haft kul, men just nu har vi iinget att göra.
Fast vi planerar att köpa lite ingridienser och sen baka massa saker, :)
Vi ska göra paj , egen glass och kanske nåt annat med.
Orkar typ inte skriva för det finns inte mkt att skriva.
Jo , mormor och henka är här också. För henka ska hjälpa papppa och mamma att bygga altan till gästhuset, som jag sa tidigare, och mormor är bara och hälsar på :)
Vickie är hemma med hampus, och bella är i väsby.
Jaja, men jag kaaanske skriver lite senare. PUUUSS <33


Inlääägg,

Helluuuw,
Sitter med Larissa och kollar på idolklipp, haha.
Asså jag är typ sjuukt trött just nu, så vi ska typ snart gå upp och sova och kolla på film, OCH äta godis så klart! :)
Men men , imorgon vet jag inte vad som händer, henka, vickie, bebisen och kaaaanske bella kommer imorgon och hjälper till när vi ska bygga en altan till friggeboden.
Larissa stannar tills på söndag iaf :)
Men nu står alla här inne och stööör mig , så ska gå nu. Ooooh blablaaablaaaaa,
PUSS <3

Inlägg

hej IGEN! Nu sitter jag här igen, och antar att det märks att jag har tråkigt. Vi har håltimme, vi börjar 13.20 eller nåt sånt, så håltimmen e snart slut. Ska försöka få tag på mamma, och sen larissa.
Jaja, måste kolla när vi börjar så jag inte kommer försent. Ha det bra , PUSS <3

Heej igen,

Heej igen,
Ska typ logga ut nu och gå och kolla vart de andra är.
Skriver mer sen när jag har tid, PUSS


Haha, en bild från i somras, jag och lillkusinen Gabbi <3

Skolbiblioteket

Helluuuuuw ,
Sitter i biblioteket i skolan med några tjejer. Vi har håltimme, och självklart ska jag sitta vid datorn och skriva ett litet inlägg. Åkte med johanna till skolan imorse.
Hm, idag vet jag inte vad som ska hända. Asså har ju pratat med Larissa fleeera gånger och vi har sagt att vi ska träffa på helgen. Men varje helg som vi bestämmer blir inte av. Och hade tänkt åka till henne idag kanske , men har ju inte pratat med henne eller mamma än att det är okej. Såå, ska prata med mamma nu på dagen och så messar jag väl larissa sen.
Men imorgon tror jag att henka,vicke och bebisen kommer. Sen vet jag ine om bella kommer, för hon pratade om att åka till väsby. Jaja, vi får väl se,
Nu ska jag göra annat. Resten av dagen kommer bli tråkig. Och måste gå på engelskan idag. Värsta långa håltimmen, sen engelska. Jobbigt att vänta i typ 1,5 timme för att gå på sista lektionen liksom. Jaja,
Ni får ha det suuuper, PUSS <333

Larissa!!!

Justja!! Larissa, jag vet att du har försökt nå mig, men har inte kunnat ringa. Om du har ringt mig så är det för att min mobil inte har funkat nu i över 2 veckor, för simkortet blir inaktivt när räkningen inte är betald i tid. Jättedåligt! Så kan inte få sms/samtal eller skicka sms/ringa.
Och ikväll var jag borta hos bella, kom hem halv 10, och hade nåt samtal med mamma och pappa, så jag hann inte ringa dig. Jag VILL träffa dig nu i helgen, och jag kollar upp det tills imorgon, så smsar jag dig under dagen , för har ju ny mobil nu. Måste prata med mamma och så där först, Men looovar att ringa imorgon , love you <33


Tierp, och lite annat.

Hej, ska typ sova precis, är såååå trött.
Idag har det hänt väldigt mkt, och de senaste dagarna med, men orkar inte skriva nu i efterhand. Ni som känner mig vet antagligen redan :)
Idag var jag med Bella. Åkte hem till henne i Tierp, fast vi var mest ute. Typ flummade på lekplatsen och sen kom vi in och kollade på cartoonnetwork ( me love ! <3 ).. och jaa, massa skratt och prat. :)
Så skönt nu när hon flyttat hit. Det är liksom 6 minuter ifrån varandra med tåg!
Jag är typ vrålhungrig, och trött. Ska äta nåt, sen borsta tänderna, ta bort sminket, och sen sova.
Btw, hade mina nya klackskor igår (ni vet de som jag hade bild på på bloggen som jag ville köpa) och faaan vad jag hade ont i fötterna efter en hel dag. Fatta vad höga de är! Typ dubbelt så höga än alla mina andra klackskor, och jag tyckte lixom att de va höga förut! Haha.
Har en ny säng nu också som är stööörre :) 140-säng, och en ny mobil fick jag nu också. För har så höga mobilräkningar så får en mobil med kontantkort så jag får gratis sms. Min förra mobil är ju bunden till just ett speciellt abonemang, så den går inte att använda till annat.. :( Dååligt, den är så sjukt bra annars. Den är snygg, sjuukt bra kamera/videokamera, mycket minne, bra högtalare till musik och sånt, massa olika spec-funktioner, och maaaassa annat! Mobilen är liksom perfekt, och jag ääälskar den. Men jag är glad för gratis sms:en. Ska tacka mamma sen. Men just nu är jag bara sur och på dåligt humör, behöver mat och sömn.

Godnatt sötnosar <3333

Datorkunskap

Heejsan!
Sitter i skolan , och har datorkunskap, faaan vad tråkigt det är.. Jag ska göra nån skrivuppgift som jag inte ens fattar hur man gör. Men vi slutar 11.05 tror jag, så det är ju snart slut. :)
Vi hade skolfoto nyss och jag blev förjävligt ful kan jag bara meddela. Jaja, nu ska jag stänga ner innan läraren märker att jag sitter och bloggar, ha det bäst, PUUUSS <333

Taaack!

Tänkte bara säga, Tack för kommentarerna! Behövde lite hjälp med att välja vad jag ska satsa pengarna på.

Tror att jag gör så att jag bokar en klippning tills på tisdag (om det finns tider kvar) och så köper jag skorna, för hittade inte jeansen i min storlek. Får hoppas att de får in fler storlekar, så kan jag köpa dem till nästa månad.

Ni får ha det suuuper! PUSS <3


Kulturnatten

Heej !

Nu fick jag äntligen sitta vid datorn! Mamma skulle ha den innan mig för pappa håller på och installerar om den andra datorn. Och min bärbara har ingen sladd för pappa har den till sin.
Helgen har vart bra!
Ja som ni kanske läste så hade jag inte så roligt i fredags, men det var skönt att ta det lugnt en kväll. Mamma, pappa och jag såg på Ghost busters på tv, haha!

Igår typ 18.15 skjutsade pappa mig. Först hämtade vi upp Johanna från tobomacken, för hon kom dit med bussen. (Hennes buss till uppsala skulle inte gå förrän 8, så hon kom till tobo istället så vi kunde ta tåg in lite tidigare.) Sen skjutsade iaf pappa oss till station men vi fick vänta en timme på nästa tåg.
Men vi kom iaf in till stan och trevligt hade vi hela kvällen.
Vi åt först och gick runt lite själva och träffade massa folk som vi kände. Och senare så mötte vi på hannes, tobbe, två andra killar, och några tjejer som jag självklart inte kommer ihåg namnen på, haha. Så vi umgicks med dem resten av kvällen. Vi gick till olika ställen, satt där och pratade, och gick vidare. Men runt 12-tiden bestämde vi oss för att gå hem till en tjej och kolla på film, men eftersom ingen buss kom så fick vi gå till henne typ 4 km bort. Men jag och johanna hann bara dit, gå på toa, dricka lite och sen gå igen. Haha , nödvändigt!
Vi gick typ vilse och var rädda att bli våldtagna, men vi hittade till stationen och hann med 02.20 bussen hem. Annars vet jag inte hur vi skulle gjort! Det var liksom sista bussen som gick!
Johannas mamma hämtade mig, johanna, emma (johannas syster), sandra och jennifer från bussen, och vi åt lite och gick och la oss. Var så sjukt trött!
Låter inte så intressant kanske men kul hade jag ! :)

Åkte hem med 15.37 bussen från johanna idag, för farmor var hos oss. Sen dess har jag tagit det lugnt. Och nu sitter jag här och har ångest inför skolan imorgon. Inget speciellt, men jaa ni vet söndagar är ju inte precis piggaste dagen i veckan.
Men nu ska jag skriva ett kort inlägg till och sen lite annat, PUSS <3


Vad ska jag välja ?

Vad tycker ni att jag ska satsa pengarna på ?



 



Såååå alltså Jeansen från Gina tricot (399kr), skorna från Skopunkten(349kr) eller en klippning(180kr)?
Jag har 650 kr kvar den här månaden.

Okej vi gör så här:

Jeansen:

+ De är sjuuuukt snygga ! Har velat ha såna väääääldigt länge nu! Tänk er ett vitt slappt linne och ett par höga klackar till dem !!

+ Behöver nya jeans inför hösten för har bara ett par för tillfället (som är för små!)

- Det är de som kostar mest av alla grejerna och har inte råd med annat då.



Skorna:

+ Samma som med jeansen: Så sjuuukt snygga. Och de skulle verkligen lyfta upp outfiten. Tänk vad snyggt nu till hösten till ett par tajta jeans!

+ Har inga snygga klackar till hösten. Bara pumps som blir ganska kallt, och vanliga sneakers.

- De är dyra och är mer en "vill-ha-grej" än en "behöver-grej".

 
Klippning:

+ Det är skolfoto på onsdag och vill vara snygg i håret då. (klipper mig dagen innan och sparar frisyren tills skolfotot)

+ Det behövs verkligen ! Håret är fruktansvärt slitet, och fräsht nyklippt hår får alltid en att känna sig snyggare och fräschare! För mitt självförtroende.

+ Det är fruktansvärt billigt! 180 spänn är ingenting !!
- Det finns egentligen inga minussidor, utom att de pengarna kan faktiskt gå till annat, eller att jag sparar dem.

______________________________________________________________________

Såå tänkt på det, och snääällla lämna en kommentar om vad ni tycker! När ni ändå orkat läsa det här så kan ni väl orka skriva en liten kommentar också? Behöver verkligen hjälp med det här att välja!

Puss på er ! <33
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagskväll <333


Bara för att jag inte har nåt liv

Heeeeeejsan,


Jag skriver det här bara för att jag inte har nåt liv. Det känns som det just nu iaf.
Johanna är på fest/tjejkväll i uppsala, fan vad kul! Resten av mina vänner är också upptagna med annat. Typ är med kompisar och har kul, eller är på stan, jaa ni fattar. Och jag sitter som vanligt här framför min tråkiga dator och skriver ett tråkigt inlägg. Sen blir det tv och äta mig tjock som vanligt.
Blääää, vill att det ska hända nåt nu. Men okej, imorgon är ju kulturnatten och jag ska ju in till stan med kompisar. Men liksom fredagarna ska ju firas över att det är helg. Inte bara sitta hemma och glo in i en datorskärm. Är trött på det här. Snälla nu får det fan hända nåt i mitt liv. Jag ska ju njuta av att vara tonåring. Men nej , minsann.

Annars idag hände inget mer än att jag var i skolan.. och jag och emma följde med johanna till frisören och väntade på henne i typ 3 timmar.  Men jag och emma gick iväg och köpte macka och sånt, sen så kom hennes mamma och jag gick tillbaka till johanna. Hon blev jättefin i håret. Och jag ska beställa en tid där tills på måndag eller tisdag för klippning.
Aja, sen tog vi bussen hem typ. Och nu är jag här, och johanna är antagligen på väg redan till festen.
Nu ska jag äta mig fet och ha en allmänt tråkig kväll.

Hejdå.


Chokladbollar och kaffe till frukost.

Gooood morniiing sunshines !

Hahaha. Ska snart åka till skolan. Åker med 09.11 tåget härifrån. Men tänkte bara underhålla mig med att skriva ett jätteonödigt inlägg.
Sitter och käkar chokladbollar och dricker kaffe. Muuums !
Imorgon är ju kulturnatten, och jag ska va med johanna, och så träffar vi antagligen massa folk i stan :)
Ikväll har jag ingen aning om vad som ska hända. Johanna ska på nån fest, och jag har ingen aning om vad jag ska göööra !
Antingen stannar jag hemma och sover ut ordentligt efter en hel vecka med för lite sömn. Eller så åker jag hem till nån och gör nåt.
Det får vi väl se. Men nu ska jag kolla att allt är packat och klart, och så ska jag dra på lite mascara innan jag åker.

PUSS <3


Dagens dag

Heejsan , haha skriver ett inlägg precis efter den andra, men skulle ju skriva ett nytt inlägg om idag ,för det förra blev så långt. :P
Har faktiskt inte så mkt att berätta.
Var i skola som vanligt idag. Vi kollade på film på både engelskan och mediakunskapen. Mycket film. Den på engelskan har jag bara sett slutet på idag, för var ju sjuk förra veckan, som sagt. Typ nån skumm drama/romantisk film. Sen på mediakunskapen såg vi nån film om troende munkar (?) asså helt sjuk. Typ massa folk som dör. typ mord eller nåt, och massa annat konstigt. Fattar inget av filmen i huvud taget. Jaja.
Sista lektionen var datorkunskap, och vi fick sluta tidigare. Åkte hem och gjorde ingenting tills det var mat. Efter det bakade jag , sen idol.
Skulle ju sovit hos johanna idag, kanske. Men det blev inte av, för mamma ville att jag skulle hem och hjälpa till med barnen för pappa inte var hemma och hon är sjuk. Jaja, nu ska jag faktiskt sova strax, måste få liiite mer sömn inatt än igår.

PUUUUSS <3333



Knivsta med klassen

Helluuuuw :D
Har precis kollat på idol, hahha älskar det programmet! Längtar efter nästa avsnitt! :)
Det ska blir kul att se vilka som kommer vidare också.
Men jag tänkte faktiskt skriva lite kort om igår och idag:

Igår hände inte mycket annat än att jag höll nästan på att försova mig, men mamma väckte mig när det var 20 minuter kvar tills jag skulle åka. SOM TUR! Eftersom jag vart borta från skolan några dar förra veckan och nu i måndags så hade jag ingen aning om att vi skulle åka till Knivsta med klassen.
Gick till den salen jag skulle vart i om jag haft vanlig lektion. Men ingen var där. Sen så mötte jag på några när jag skulle gå och leta efter de andra, och de sa att vi skulle mötas utanför och ta bussen till knivsta för att göra samarbetsövningar. Vi typ sjöng karaoke på bussen och när vi kom fram gjorde vi samarbetsövningar, och jaa efter det tog vi bussen tillbaka och var framme på skolan 11.30. Vi fick ledigt resten av dagen fast vi egentligen skulle ha lektioner efter. Så man kunde åka hem eller stanna kvar och käka lunch på skolan.
Men jag stannade kvar i typ 1,5 timmar, för var tvungen att få tag på mamma så hon skulle kunna hämta mig från tåget. (Min mobil funkar ju inte, så fick låna skolans telefon). Men ofc så svarar hon inte, så fick ju vänta där tills jag fick tag på henne. Alla i min klass hade åkte hem förutom 2 killar i min klass, så de kom och satte sig och pratade med mig. Trevligt trevlig.
Kom iaf hem tillslut. Chansade och tog tåget, och fick tag på mamma på tåget när jag lånade fannys mobil. Hon var nämligen på station när jag kom dit. :)


HERREGUD vad långt det blir!! Men skriver ett till inlägg om idag. Det blir jobbigt att läsa ett enda långt inlägg, om ni tycker som jag iaf, haah,

PUSS <33


Min och Johannas nya hobby.

Heej,
Kom hem för typ 20 minuter sen. Knappt.
Stannade kvar i stan efter skolan med Johannapanna. Vi tog först bussen från skolan med Emma och en tjej som heter Sanna. Sen fortsatte jag och johanna mot Cupido och käkade. Vi åt där, så vi tog självklart mysigaste platsen och delade på en sallad med kyckling, pasta, majs, oliver, fetaost. Muuums! (inte fetaosten då, för den valde johanna) Men allt annat :)
Efter det gick vi som vanligt in på myrorna och en video-butik och garvade ihjäl oss åt massa saker, typ skrattade åt filmfodralen, typ minerna på alla och hur dåligt de fejkskrattar eller försöker se coola ut på omslagen. Så jävla B!!! Hahaha xD Och inne på myrorna tog johanna på sig vääääärldens fulaste skor!! Typ lite höga stövlar med klack. Det var typ ormskinn och klacken var ashög och ni vet sådär tjock. Asså klacken var tjockare där ner och smalare uppe. Så sjuukt fula! Och så Spetsiga, eller typ fyrkantig spets... OMG!! Tror att det här har blivit min och johannas nya grej. Att gå och skratta åt saker i affärerna. Man blir ju på bra humör iaf! :)
Vi kollade runt fram tills att allt stängde (19.00) och jag köpte äntligen min jacka från hm, och så var det 20% rabatt på dyraste varan om man köpte 2 saker. Så köpte ett grått slappt linne också, skitsnyggt! :) Eftersom 20% av jackan var 80 spänn, så var det som om linnet var gratis, eftersom de kostade 79, kr!
Vi tog iaf bussen hem 19.35 och satt och grät åt massa sorgliga låtar på hennes mobil. Och jaa när mamma skulle hämta mig från busshållplatsen så hade vi hunnit åka en liten bit och så får vi punka. Så pappa får köra dit med nya däck och hålla på och krångla. Men det gick bra tillslut och vi kom hem.

Nu ska jag göra lite annat, sen sova,

PUSS <33




Noooo, inte skola !!

Heej!
Tänkte bara säga att jag vill definitivt bo i skärplinge! Hahah :D
Ne men det är stort och man kan göra det så sjukt fint när man renoverar det!
Men jaa, man vet ju aldrig.
Det är en hamn där och så är centrumet bara 1,4 km bort så man kan ju lätt gå. Och så är det tydligen en strand precis i närheten också, fan va nice asså :D
Bella var förresten med. Det blev mkt roligare då iaf :) Vi kom på en egen låt, haha så jävla rolig! Jaja..
Men nu känner jag att jag inte skriver nåt vettigt. Ska iaf till skolan imorgon, och ska precis gå och lägga mig. Har ångest inför imorn.. Asså känner mig typ deppig inför skolan. Känns som om det är sommarlov eller nåt.. Hahaa, ne men har vart hemma några dar från skolan och när man träffar bella och dom, så känns det som det är sommarlov, för vi har träffat dom mycket i sommar .. :P
Så har extra ångest inför skolan imorgon. Måste ta reda på massa saker också. Typ vad vi har fått i läxa osv..

Men men , nu ska jag gå och lägga mig, PUSS <3333

Läskig händelse !

Hej ! :)
Efter att jag hade gjort klart de två sista punkterna (gå ut med hunden, och hänga upp tvätten) så skulle jag precis börja göra i ordning lunch, men då ringde söta Johanna till mig, och vi pratade en stund. Hon är också hemma idag och är sjuk. Men båda åker till skolan imorgon.
Men jag lagade iaf pannkakor och då kom mamma precis hem och ställde sig bredvid och lagade en omelett till sig själv, och så satt vi och åt och pratade en stund.
Snart ska vi åka på visning i ett hus i skärplinge. Asså, jag, mamma, henka, vickie och kanske bella :D Men vet inte hur pappa gör, han kanske också kommer..
Men aa , det är tydligen en gammal skola och jättestort och jättefint. :D


Läskig händelse !

Sen tänkte jag skriva en grej till innan jag går upp och gör i ordning mig.
Precis efter att jag hade skrivit förra inlägget, så är jag på övervåningen och tyckte att nån knackade och tänkte att det inte var nåt. Sen så hör jag typ *DUNK!* från ellis rum. Asså typ som om någon försökte ställa stegen mot våran vägg. Och jag får panik och springer fram till fönstret som är ut mot våran uppfart. Och där nere står det en svart, helt okänd bil !!!
"NÅN FÖRSÖKER GÖRA INBROTT!!" , tänkte jag såklart. Och mitt hjärta börjar bulta som fan och börjar fundera på vilken väg jag ska ta ut. "Genom balkongsdörren, och så springer jag genom buskarna upp till grannen." Haha, men så tar jag upp telefonen och börjar ringa mamma. Hon svarar inte. Ringer pappa, och han svarar, och jag förklarar panikslaget hela händelsen och han sa att det säkert bara var sotaren som skulle kolla om bikupan fanns kvar på vinden.
Men liksom ofta man bara går och kollar när ingen är hemma !!?
Men efter lite dunkande uppe på vinden så blev det tyst och när jag gick fram till fönstret och kollade så hade bilen åkt.
FIUH!

Jaja, nu ska jag gåå , PUSS <33333

Till er som kommenterar !

Tänkte bara säga, förlåååt för att jag är dålig på att svara på era kommentarer!
Även fast jag inte får så himla många så orkar jag ändå aldrig.
Ibland har jag inte tid och ska bara skriva ett snabbt inlägg eller nåt , och så hinner jag inte svara på era söta kommentarer, och sen nästa gång jag loggar in så glömmer jag bort det eller så har det kommit nya kommentarer.. men jaa. Ska försöka. Haha det handlar ju liksom om 1-4 kommentarer per inlägg, så så himla svårt är det nog inte... :)

PUSS på er söta som orkar läsa denhär tråkiga bloggen <33


Hemarbete.

Heej!
Sitter här för att fördröja tiden lite. Väntar på att tvättmaskinen ska brumma klart, så jag kan hänga upp tvätten på tork sen.
Idag stannade jag hemma för att min förskylning inte har gått över än. Känns som om själva förskylningen bara blir värre, men febern och det har iaf försvunnit, men huvudet dunkade imorse och är helt igentäppt överallt. Näsan, öronen, bihålorna..
Mamma väckte mig nångång innan 9 imorse och sa att jag var tvungen att gå ut med hunden , för alla andra hade åkt till jobbet/skolan/dagis, och mamma skulle precis åka iväg till jobbet och ingen hade hunnit gå ut med Gustav.
Jag var typ helt död och sprang iaf halvsovandes ut med hunden och sovkläderna på och allt, SEXIII!
Ne men vaknade till efter lite frisk luft,men hade så jäääävla ont i halsen så drack te (som jag HATAR) för att få lite varmt för halsen, men typ höll på o spy av smaken.
Men mamma hade lämnat en lista där det står vad jag ska göra idag.

       ATT GÖRA:


- Gå ut med hund x2

- Mata hund + katter

- Töm diskmaskin

- Töm tvättmaskin & häng på tork

- Töm torkställning & lägg in i skåp

Så nu ska jag bara hänga tvätten och sen ut med hunden en gång till.
Men men, ska kolla om tvättmaskinen är klar nu, PUSS <3


Fredag-Lördag

Helluuuw,
Börjar med igår. Igår hände inte mkt mer än det att vi var i gävle och jag mådde piss. Så efter gick jag och la mig i sängen och kollade på "Harry Potter och fången från Azkaban" med elli och inez. Resten va typ nere och lagade mat och oscar kollade på bolibompa eller nåt. Men jaa, efter maten åt jag typ godis och tog det lugnt, och senare på kvällen hade alla andra somnat förutom oscar och jag. Mamma, pappa, elli och inez låg däckade i soffan, och jag och oscar gick upp till mitt rum och såg på "Monsters INC" och somnade.
Men jag hade feber på natten så sov asdåligt, men orkade inte gå ner och hämta nån alvedon. Sen så vaknade jag halv 6 på morgonen och mådde skitdåligt och låg jätteobekvämt och kunde nästan inte somna om. Men gjorde det ändå, och vaknade halv 11 och det dunkade i huvet och var helt igentäppt i näsan.

Vid 1-tiden sa mamma att bella, gabbi, henka, vickie och bebisen skulle komma, så fick hjälpa till att städa vardagsrummet och städade mitt rum. Hann precis klart tills bella kom in i mitt rum.
Sen hände väl inte så mkt. Vi fikade, pratade, jag och bella va ute och fixade lite på hennes blogg. Och aa ,typ det. Men vi skjutsade bella och gabbi till 18.11 tåget, men det var försenat, så vi fick vänta där ett tag innan tåget kom. Och nu sitter jag här. Henka, vickie och bebisen är kvar. Men bella o gabbi skulle hem till väsby, och antingen imorn eller tisdags så kommer bella tbx till tierp! :)
Nu ska jag göra annat,

PUUUSSS <333



BILDER :

        Jag veeet att bella är snyggare än mig på alla bilder, men ni får faktiskt ta hänsyn till att jag är sjuk och heeelt ofixad. Typ skabbiga sovkläder och fettigt hår och grått smet kvar runt ögonen från gårdagens smink! Hahah, PUUUSS <33

(P.s ni vet väl att ni kan KLICKA på bilderna så de blir större)


wannabe

I thought you where different...

Im back home.

Heeeeej,
Kom precis hem. Från Gävle.
Mamma och elli väckte mig i morse. Eller aa klockan va typ halv 12, men var helt slut och ville bara ligga kvar. Men de fick upp mig efter att ha kittlat ihjäl mig typ. Elli har simskola på lördagar i gävle, så vi (jag och mamma) åkte med henne dit och efter det åkte vi in till Valbo centrum och letade efter jacka och ellis väska och baddräkt, sen åt vi buffé på en restaurang.
Efter det åkte vi in till Gävle city och fortsatte leta, men vi hittade inget. Jo elli hittade baddräkt i valbo, men det var allt.
Sen drog vi oss hemåt och handlade på vägen i Tierp. Nu är vi här och jag är heeelt slut. Utmattad.
Har inte mått bra varken igår eller idag. Asså håller på att få en förskylning. Eller jag är ju redan förskyld, men det kan bli värre om man säger så. Är snorig och har ont i huvudet, halsen och öronen och hör knappt nåt, för det är typ lock föröronen och är typ helt slut och fryser och grejer som om jag hade feber, men har det inte.
Uush, har vart grinig som fan hela dagen. Så jävla irriterad på allt och alla. Men det känns ibland som om folk irriterar en med flit, fast de inte gör det. Men allt och alla går mig på nerverna just nu. Så ska bara lägga mig ner och vila en stund nu innan maten.

PUSS <3

En bra dag !

Helluuuw,
Kom hem för typ en timme sen , men har legat i soffan ett tag, så har inte pallat skriva nåt på bloggen förrän nu.
Idag har vart en bra dag! :) Först var det skola ofc! Men i skolan va jag först lite med några från min klass, och så kom johanna och emma (en tjej i johannas klass) till mig och sa att de hade håltimme, precis som vi med. Så vi hade typ 2,5 timmars håltimme, och först satt vi bara i korridoren och flummade. Johanna ritade fula bilder på mig och emma när vi var nakna och gamla och skiiitfula med trekantiga bröst ! (?) Hahaha , såååå johannas grej!
Och jaa, jag fick mig ett gott skratt iaf. Sen så kom Linn (en annan tjej i johannas och emmas klass).
Och vi gick hem till linn som bor typ asnära skolan och hon visade oss runt o vi kollade på tv, tills vi tog bussen in till stora torget och linn och emma fortsatte in mot stan och jag och johanna gick runt lite och kollade i olika affärer och sådära. Mysigt :)


Men när jag väl skulle ta tåget hem och ringde mamma för att säga det, så sa hon att hon va i uppsala. Så mötte upp henne och jag letade efter en ny väska och en jacka. Och senare skulle hon möta en jobbarkompis och jag gick och mötte upp bella och gabbi på stationen när de kom med tåget. (Bella har vart i tierp sen förrgår , men hon skulle hämta gabbi från väsby, för hon kan ju inte åka tåget själv).
Men vi gick och käka på mc'donalds och så köpte jag mjukisar och ett linne men kunde inte bestämma mig vilken jacka (jeansjacka från jc eller en tygjacka från hm), så kommer tbx imorn när jag bestämt mig.
När mamma var klar, så köpte vi godis o sånt och så åkte vi till tierp till henka och vickie och var där i typ 1-2 timmar. Sen så åkte jag och mamma hem.
Ska kanske träffa belliiiiiish imorn igen! :)

Men det var det, ska äta massa godis nu och se på film, Ha det bääääst , PUSS <3



  <--Hahaha! Ser ut som en minimänniska där! :O 



Dagens köp:




Linne från H&M
Mjukisbyxor från BikBok
Väska från Wedins


Blaaaaah.

Hej , fan skulle precis skriva: "Klockan är exakt 00.00" Men vafan så blir den 00.01. Irriterande. hahaha..
Men jag ska iaf precis sova och har ätit en macka och så oboy.
Herregud, klockan är mkt och jag måste verkligen sooova.
Imorgon är det skola och jag har idrott. Har precis duschat ju! Så dumt. Vet inte vad jag har, men får väl se imorgon.
Sen efter skolan så åker jag kanske till Belllaaauw , och nu är klockan 00.08. Det tog 7 minuter för mig att skriva det här för jag skriver så långsamt. nerå, men försökte ladda upp en fucking bild som inte funka så jag slösar bara min tid nu.
Men godnatt på er ,

PUSS <3


Hemma idag igen.

Hellluuuw,
Idag har jag vart hemma igen. Hade ont i halsen och öronen igår, men det har gått över.
Det blev en sen kväll. Gick och la mig sent, för pratade med sis i telefon, asså kusiniis bella <3
Men jaa, vi pratade om allt möjligt o de blev mkt att tänka på så somnade lite senare.
Sov typ aslänge idag, och har bara tagit det lugnt. Vaknade btw av att elli kom in i rummet o ba: "IDA VAKNA!! Jag är hungrig!" Så jag gick upp och vi åt frukost och när mamma kom hem fixa vi pizza.
Nu kom precis pappa, inez och oscar hem också.
Imorgon blir det garanterat skola iaf, och sen vet jag inte vad som händer. Ska försöka se bella imorn eller nåt för hon är i Tierp nu.
Men men nu ska jag göra annat,

PUSS <3



Allt snurrar

Jag har för många tankar i huvet just nu som bara går runt, runt i skallen.
Får panikångest hela tiden.
Klarar inte av allt.
Bråkar med 3 olika personer samtidigt och det ger mig fan magsår.
Och jag har en väldigt viktig person som har det riktigt svårt nu, allt står inte rätt till i hennes liv just nu.. Det får mig bara att börja gråta.
Jag har ont i magen för att åka till skolan imorgon.. Är rädd att jag inte har nån att gå till. Är rädd att inte hitta nån.
Har ångest för mitt liv, allt snack om svininfluensa och allt ger mig panik.
Allt är så kaos som det kan bli just nu.
Ny skola, bråk med kompisar, och en fruktansvärd sak som har hänt, och ångest.

Snälla kan det inte bara bli bra nu?


Slut i kroppen

Heeejsan,
Sitter och nattar inez och oscar som vanligt, men ska snart gå och duscha, o sen se på film eller nåt.
Idag har det inte hänt annat än att jag bara tagit det lugnt. Suttit vid datorn och kollat på tv.
Förövrigt har jag vatt ööövertrött idag. Typ kännt mig hängig och snurrig i huvet. Fast jag har sovit ordentligt. Men mamma sa att det beror på att jag inte ätit ordentligt nu på typ 3-4 dagar. Har typ bara käkat nudlar till middag och lunch. Eller aa måndags och igår har jag ju ätit lunch i skolan, men igår åt jag ju knappt nåt för jag började må illa och åkte hem. Sen åt jag ju inget på hela dan och vid 10-tiden på kvällen var jag vrålhungrig och åt nudlar igen. Inte bra.
Det är ju ingen näring i dem eller nåt, se de e därför jag inte har nån energi i kroppen, men idag tvingade jag i mig korvstroganof och mår mkt bättre nu. :)
Men har ont i halsen. Fett rädd för att få svininfluensan :S Bara för att man blir förkyld så blir man ju orolig! Ush..

Men det var det för det här inlägget iaf! PUSS <3

Vilodag

Hej!
Jag är hemma idag, kännde att jag behövde det.
Ska bara ta det lugnt idag, så åker jag till skolan imorgon helt utvilad. :)
Men det var bara det tror jag. Mamma och pappa jobbar, barnen är på skola och dagis och Gustav ligger bakom mig i gästsängen.
Men nu ska jag göra lite annat. PUSS <3


12.05

Okejrå det blev ett till inlägg endå, klockan är över 12 och jag ska precis gå och lägga mig. Tror att det blir en hemmadag imorgon.. Asså vet ju inte vad mamma kommer säga.. men jag känner typ att jag bara vill vila ut en dag. Så himla mkt tankar i huvet.. Gör mig helt snurrig och får ångest.. vill bara gråta.. Och känner mig helt jävla utmattad av den här rivstarten i skolan med nya människor och allt. Så himla stor press bara.
Får prata med mamma och se vad hon säger.. Men förhoppningsvis så får jag bara en vilodag imorgon så jag orkar resten ev veckan.

PUSS <3

Godnatt-inlägg

Heejsan,
Nu sitter jag här och klockan är 22.22 igen som häromkvällen när jag också skulle skriva mitt sista inlägg för kvällen. Hahaha :)
Men har försökt fixa lite på bloggen. Asså det går inte så bra.. som bakom själva headern så är det ju typ ljusrosa konstiga ramar. Helt cp! Vill ju bara ha själva bilden och inte nå jävla rosa ojämna rutor bakom!
Sen är det samma grej bakom menyn. Vet inte hur jag ska få bort det.
Jaja får se sen om jag gör om bloggen helt kanske.
Men men , nu har jag iaf ätit, och ska snart upp och sova för håller på o somnar!
Pratade med fanny för typ en timme sen, superkul att få höra lite om hennes skola och så. Men vi ska höras mer på torsdag eller fredag, för vi hann typ inte prata klart om allt. Saknar henne! <3

Om hur jag gör imorgon har jag inte en aning om. Får se hur jag mår. Känner mig hängig just nu iaf. Men ska borsta tänderna nu. Godnatt på er !

PUSS <3

Ny header

Helluuw,
Gjorde en ny header som ni kanske ser. Men jag blev inte nöjd. Det blev inte speciellt bra, men orkar inte fixa nåt annat nu. Det får duga ett tag. Och ska förr eller senare försöka fixa annat på bloggen med. Typ färger och bakgrund o så vidar. Och hatar att headern är typ sne. Eller asså för mkt till höger. Jaja, får fixa sånt när jag har mer tid.
Är typ vrålhungrig! Har inte ätit på hela dan nästan. Jo, en macka till frukost, kaffelatte innan jag tog bussen till skolan, 2 tuggor av lunchen för mådde illa, sen så några godisar som jag hade kvar i påsen. Jo juste  en banan när jag kom hem. Okej det är ju nåt, men för mig så är det inte särskillt mkt, alla har typ lagat sin egen mat idag så har inte orkat fixa nåt, men ska göra det nuu.

Annars har de inte hänt mkt idag, åkte hem tidigare för mådde ingen bra. Träffade emelie på uppsala station och åkte med henne på tåget. Sen kom jag typ hem och la mig i soffan. Det var det.

Men nu ska jag laga middag,

PUSS <3


RSS 2.0