Det här suger.

Allvarligt talat!!! Shit!! Fan! Fitta!! Jag satt i typ 10 minuter och skrev ett jätte långt inlägg om dagen. Så istället för att trycka fortsatt, så kommer jag åt tillbaka knappen. Jävla cpmobil!! Tänker inte skriva igen. Har sedan slösat MASSA pengar på mobilen för att skriva ett inlägg. Sitter i bilen på väg till Norrtälje. Fan.

Det var inte meningen att vaka hela natten...

Hej, klockan är 06.21 och jag har fortfarande inte somnat. Jag och elli spelade massa gamla spel som mamma hittade i förrådet. Men vi gick och la oss efter 12. Vi satte på High school musical 3 och elli somnade inom en halvtimme. Jag såg hela filmen och var inte ett dugg trött. Satt samtidigt och skrev ner en packlista inför imorgon då jag åker till fanny :) (eller rättare sagt idag! Klockan är ju snart halv 7 på morgonen!!!!!!). Sen kollade jag på mean girls, och stängde av när den var slut. Hade lite ångest, och kunde inte somna, så satt och surfa en stund. Googlade massa liknande saker som jag har, typ som min knöl på halsen som jag oroar mig för hela tiden..
Men ja nu känner jag mig äntligen trött, men det är solsken ute, och kan inte somna när det är dagsljust här inne!! Har inga persienner och mina gardiner är så smala så de hjälper inte ett dugg...
Jag ska upp typ 9 och vara barnvakt och packa åt syskonen och mig själv, hinna duscha, fixa mig, och massa annat.
Vet fan inte hur jag ska komma upp om 2,5 timmar!!!!!!!!! Kommer typ ligga i "koma". nej men asså kommer inte vakna hur de än väcker mig. Kommer vakna runt 12 och va helt omedveten om att någon ens försökt väcka mig.
Justja, bakade chokladkakorna med elli idag, och tog bild oxå, men den får ni imorgon (idag). De var supergoda. och alla är slut! Vi gjorde halvsats för annars brukar det svämma över med kakor och det blir liggandes i en burk i skåpet tills de blir äckliga och nån slänger dem.  Nu var de uppätna på en kväll. Hahaha.
Men skriver mer när jag vaknat (om jag ens gör det).

*PUSSMUN* <3

Inköp och kladdkaka

Hejsan har inte så mycket att skriva om denna dag. Har duschat, har städat, och påbörjat en bakning som blev helt misslyckad. Jag skulle baka bullar men jag förstörde gästen genom att jag hållde i iskall mjölk och varmt smält smör efter varandra, istället för att blanda smöret och mjölken innan... så det blev helt klumpigt.. Mobba mig inte.. Jag läste fel på receptet.. Hahah..  Mamma blev sur för att jag slösade på gästen och pappa bara skrattade åt mig. Jag blev sur och gick upp och satt på rummet tills det var middag.
Men iaf. Imorgon åker alla till jobbet, dagis och fritids. Gabbi åker hem till Henkka och vickie i Tierp. Så jag blir ensam hemma. Får försöka få tag på nån, vill inte bara sitta hemma hela dagen.
Just nu sitter jag och för över alla mina videoklipp från mobilen till datorn och det tar 100 år. Vill radera det mesta på mobilen, för har jämt minnet fullt när jag ska ta kort på nåt. Så måste jämt gå in och radera nåt.
Nog om det. Lovade ju att efter jag vart i stockholm så skulle jag ladda upp bild på det jag köpte. Sen så blev det ju desvärre ingen bakning idag, så laddar upp bilden på kladdkakan som jag bakade igår. :)
Sen ska jag sova tror jag , sov så sött,

 *PUSSMUN* <3



Mina köp från Stockholm:



* Vitt linne från H&M, 49,90 kr.
* Vit kjol med guldknapp från Ginatricot, 49,00 kr (REA)
* Mörkblå/marinblå tröja från Lindex,  0 kr (erbjudande: ta 2, betala för 1)
* Vitt-svart randigt linne med knappar från Lindex, 99 kr (REA)


Kladdkakan från igår:

  (Den var sjukt god!! Det märktes oxå, för den blev uppäten på nolltid.) haha ! <3

Stockholm blev inte av.

Heejsan, Gick upp för lite mer än en timme sen. Alltid jag asså! Måste börja gå upp tidigare. Man sover ju bort halva dagen.. Igår bakade jag kladdkaka åt hela bunten. Alltså min familj och så Gabbi (lillkusinen).
Själv vart jag ganska nöjd. Den var både snygg och god. Hahah, sen så åt vi gammaldags gräddglass och jordgubbar till kakan. Muuums! Laddar upp bilder senare idag, för jag ska nämligen baka mer idag. Det blir bullar och chokladkakor, tror jag.
Idag blev det alltså inget stockholm endå. Skulle ju åkt in igår eller idag. Men INGEN kan. Allvarligt alla har fullt upp förutom jag. Så jävla tråkigt att bara sitta hemma och vänta tills någon kan va.
Skulle kanske åkt in med johanna, men hon hade inte tid. Sophie är på landet, Sofia, ska packa inför imorn när hon drar till gotland, Emelie är nog med sin kille (hon svarade inte på mitt mess), Fanny är på kryssning. och jaa, fler har jag inte orkat fråga. Larissa var jag med i stockholm i helgen, vet inte om hon får penga till att åka igen.. Sen så anna är typ inte hemma. eller nåt. Sen alla kusiner och sånt jobbar eller annat..
Jaja, men får väl åka nån annan gång helt enkelt. När nån har tid.
Men på fredag drar jag iaf till Fanny, och det kommer bli asnajs! :):)
Men nu ska jag inte ödsla mer på eran tid, och inte min heller för den delen, Ha det bra,

*PUSSMUN* <3

Stockholm imorgon?

Hej, somnade i soffan i vardagsrummet igår med mamma, vaknade imorse kl 09.45 av att pappa satt och spela PS3, typ boxning på "högsta volym" så jag tänkte: "Dags att gå upp." Men jag gick upp för att "vila av mig" en stund, max 10 minuter tänkte jag. Men nej, då vaknar jag istället halv 1. Så jaa, för typ en timme sen gick jag upp.
Och är besviken för att ingen vill följa med mig till stockholm. Har laggt upp bild på bilddagboken och skrivit: "Någon som vill åka med mig till stockholm imorgon??" Men inte ens en enda kommentar :o Snålt -_-
Känner mig mobbad. haha. Nej, men får väl ringa folk personligen och fråga, för det verkar inte som om någon annan tänker ta tag i det i alla fall. Och då snackar jag så klart om att åka imorgon.
Men nu ska jag äta. Ha det bäst,

*PUSSMUN* <3

Stockholm med mig? Någon?

HALLÅ! Någon som vill åka till stockholm och shoppa med mig imorgon (tisdag) !!!!???


Ändrade planer.

Hejsan, idag är jag på bättre humör. Men däremot blev det inte av till Upplands Väsby. Jag skulle ju ha åkt hem till Sofia idag och åkt hem på onsdagen, men vi bestämde oss för att ses efter att hon vart i Gotland istället. För aa hon skulle fixa massa i sitt rum och det blev så sent och jag kunde bara i 2 nätter, sen så har jag oxå stressigt, när jag först var i väsby  hos larissa och sen skulle ha vart hos sofia och sen igen dagen efter jag kommit hem från henne så skulle jag åkt till Fanny.
Men men , vill ändå iväg till Stockholm imorgon. Någon som vill åka med mig?? Har ingen att åka med än.
På fredag ska mamma och pappa till Norrtälje så jag åker med dem, och så lämnar de mig hos fanny. Ska ringa henne och kolla att det funkar bra o  så.. :)
Men ska se vad som händer idag. Är ju fixad, för trodde jag skulle till väsby. Men får se om jag hittar på nåt annat. Annars blir det bara hemmakväll.
Men ni får ha det så braaa,

*PUSSMUN* <33333


Jag har aldrig hatat dig

Jag har aldrig hatat dig. Inte ens efter det som har hänt.
Det var du som sa: "Jag hatar dig." Inte jag.

Men jag vill inte ha det så här mer.
Det är fortfarande upp till dig att avslöja den sanna sanningen.
Jag vill inte höra något annat.
Vet du vad? Det som skulle göra mig allra lyckligast. Det som jag önskar mig mest i hela världen är att du bara kunde säga sanningen. För det sårar varje gång du ljuger. Såren blir bara djupare.
Om du bara kunde inse hur lycklig jag skulle bli. Den tunga stenen skulle försvinna från både mina och dina axlar.
Inte förens då kan vi börja om från början. Inte förens då har du gjort det rätta så vi kan lösa allt.
Det existerar ingen annan förklaring. Det man har orsakat får man reda ut oxå.

Jag har alltid älskat dig. Till och med efter det som har hänt.
Det var jag som sa: "Jag älskar dig." Gjorde du?


Fisketur.

Hej! Jag, mamma, pappa, elli, oscar, inez, henka, vickie och gabbi kom hem för typ en timme sen efter att vi vart på fisketur på strömaren. :) Det var fatiskt jättemysigt. Vi var där ett antal timmar i alla fall. Elli och gabbi badade, inez och oscar klättrade lite på klipporna och de vuxna och jag fiskade. Jag fick inte en enda fisk  :(  men henka, vickie och mamma fick. Mamma fick en liten gädda, men den lossnade precis när hon fick upp den. Sen henkas och vickies fiskar var så små, så det var ingen idé att spara dem.
Nu åkte precis pappa för att skjutsa hem henka, vickie och gabbi till tierp, och elli följde med för att sova över där. Mamma är uppe och nattar inez å oscar. Så jag sitter ensam på nedervåningen i datorrummet. Det känns väldigt tomt här hemma. Ush hatar att inte ha folk runt mig.
För blir så deppig och rastlös då.
Får se vad som händer ikväll. Antingen ska jag och mamma måla i hennes nyfixade ateljé, eller så blir det tv.
Ush känner mig så ledsen idag.. Det är så mkt tankar i mitt huvud just nu. Är orolig för att sommarlovet snart är slut, rädd för att inte hinna börja gymnasiet. typ att nåt hemskt ska hända eller nåt. Har sån ångest.. vädret är ju inte heller så uppiggande om man säger så.. Och så lite personliga grejer som handlar om kompisar o sådär. 2 av mina närmaste personer har bara försvunnit ur mitt liv. De två som betyder så oerhört mycket är bara ute ur bilden. Allt liksom gick snett. Visst det går väl att lösa tjafset mellan oss, men just nu känns det inte bra. saknar och behöver dem mer än nånsin just nu..
En av dem är min bästa vän, en av dem är min "syster".  Men problemet är att det är inga saker som jag kan lösa. Det är upp till dem att komma till mig nu, för båda har begått misstag, som jag inte kan förstå varför. Båda har svikit mig och sårat så att det gör ont i mig.
Men det löser sig förr eller senare hoppas jag.
Måste prata med mamma ikväll. Känner mig inte på bästa humöret idag..
Hoppas ni har en mysig fortsättning på söndagkvällen.

*PUSSMUN* <3

Köttfärspaj

Hejsan, nu är jag hemma igen. Tog 13.49-tåget från upplands väsby, och kom fram 14.43. Hela familjen inklusive gabbi satt i bilen , för de hade vart på emmaus. Men vi typ handlade och kom hem och jag hjälpte till med köttfärspajen. Eller pappa gjorde själva köttfärsröran och jag gjorde degen och bredde ut den i formen och hällde i röran och hällde på riven ost och sen in i ugnen.
Mamma och pappa är på 30-årsskiva hos grannen och de ska skjutsa Elli till disco hos en kompis klockan 6.  Så jag blir barnvakt för inez, oscar och gabbi. :)
Elli kommer inte förrän 9.
Ush det är en geting här inne som surrar i fönstret, och är skiträdd att den ska komma och sticka mig. Stod där med flugsmällan men vågade inte slå, fom om jag missar så blir den ju arg och sticker mig.. Så , försökte öppna fönstret , men den flög ner nära handtaget precis då, så jag slängde mig bakåt och vågade inte göra mer. Får göra ett nytt försök snart att släppa ut den..
Jaja, men juste, imorgon åker jag till Sofia. Antingen imorn eller övermorn. Men tror de blir imorn. Hon bor ju oxå i väsy såå :)
Men nu måste jag gå och ta ut köttfärspajen! så den inte brinner upp. Hahaha, men ha det gött kära läsare,

*PUSSMUN* <3

Shopping och Go-kart.

Helluuuuu! (:
Idag var ju jag och larissa i Stockholm och shoppade lite. Vi åkte iväg ganska sent så det blev bara några timmar i stan.
Det var supermysigt! Älskar verkligen Stockholm! <3
Jag hann iaf köpa några grejer. Skulle köpa mitt efterlängtade linne som var på rea på lindex :O. Aa, iaf, och när jag skulle betala så sa hon i kassan: "Du vet väl att det är två för priset av ett bland rea-varorna?" Jag ba: "Va?! Jaha,"  Så gick jag runt och letade, och hittade tillslut en helt vanlig tröja typ blå som är 3/4-ärmad eller vad de heter. Det fanns inte så mkt annat snyggt på rean. Jo en klänning men den fanns bara i storlek M. Det vita linnet som jag skulle köpa kostade 149 som rea-pris (den kostade typ över 200 från början), men när jag skulle betala, så sa hon i kassan: "Eftersom det är en fläck på linnet så kan du få den för 99:-"  Så jag fick båda tröjorna för 99:-, för den blåa var ju gratis för de va 2 för priset av ett.
Hm, sen köpte jag ett vitt vanligt linne från hm, med smala axelband, och så köpte jag en kjol på rean på gina tricot. Älskar den, typ vit med en guldknapp och gulddragkedja. Den ska typ sitta på midjan o  så går den ut lite. Lägger kanske in bilder sen på kläderna. :)
Larissa köpte en JÄTTEsöt väska från Gina tricot, fö bara 49! Typ röd, Chanel-liknande väska. Sen typ en vit slapp t-shirt med tryck, och så en klänning med typ ränder för bara 49!! Båda från gina. Asså 'lskar reor!! Särskillt när det är så snygga kläder för så lite pengar. Larissa sparade liksom 330 kr!!! :O
Jag hittade förresten inte koftan från Cubus. Den fanns bara i S, och jag behöver XS om den ska sitta snyggt. Så jag köpte den inte :'(
Mycket mer hände inte i stan, för sen hämtade larissas mamma upp oss, och vi fortsatte mot Tuvängen, där vi fick åka Go-kart! :D Larissas mammas kille jobbar ju där, så vi fick det gratis. Fyfan vad roligt det var asså!! :D:D
Nu är vi hemma hos larissa och äter lite. Sen vet ja inte vad som händer. Imorgon åker jag hem. :(
Jaja, skriver kanske imorgon eller nåt. Ha det bääääst!

Här kommer lite bilder från go-karten:

 Jag,    Larissa,        Larissa och jag i typ världens snyggaste overoller, haha :D      Im hot! Not! Hahah,



Jaja, men ni får ha det så bra, nu ska larissa blogga, *PUSSMUN* <3


Till Stockholm

Hej, jag och larissa ska typ göra i ordning oss för att åka till stockholm nu.
Så tänker inte skriva nåt speciellt. Skulle skriva nåt kul har jag för mig, men kommer inte ihåg längre.. Men jaja, skriver kanske när vi kommit hem ikväll,

*PUSSMUN* <3

Hos Larissa :)

Heejsan,
Har inte bloggat idag, för jag och larissa har haft fullt upp :)
Först igår så kom vi ju med tåget och Larissas mamma hämtade oss från Upplands Väsby station. Så köpte vi typ mat från Mc´donalds som vi tog med oss hem. Ja efter att vi käkat så åkte vi till ICA med David (Larissas mammas kille) och hyrde två filmer och köpte godis. Vi hyrde "Jiddra inte med Zohan" och "Patrik 1,5" , haha.
När vi kom hem så gick vi ut och cyklade runt i kvarteret till olika lekparker. Vi tog några pix:

     

Jaa, sen när vi kom hem så hade vi typ ansiktsmask. Jag hade vitchoklad och larissa hade nån konstig typ blomlukt eller nåt, ingen av oss vet. hahah.
Jaja, men efter det kollade vi först på "Jiddra inte med Zohan" och sen "Patrik 1,5". Jaja, här är iaf bild på oss med ansiktsmask. Shit kan man va snyggare eller?? xD

  (man ser inte så mkt på larissa, meen, jaja)

Idag åkte vi in till Kista centrum och skulle kanske på bio, men det blev inte av för det gick inga roliga filmer. Men vi gick runt och kolladei klädaffärer o så. Jag hittade inte rätt storlek i de kläderna jag skulle köpa, och så hittade larissa en kofta som va skitsnygg och skön, som va på rea på cubus :O Men det fanns bara en i XS och 2 andra som var storlek L.
Det jobbiga va att typ luftkonditioneringen eller nåt var trasig eller avstängd inne i gallerian, så vi höll på att dö i värmen. Det var asvarmt och asdåligt med luft. Så man fick ju inget syre i sig, så man blev astrött och hängig, så vi gick ut och satte oss utanför garaget på en sand låda och käka mentos. hahah.
Förresten, när vi käkade på Burger King, så satt jag och larissa och snacka asmkt om allt möjligt, typ livet efter döden(?) Sen typ om man skulle leva om miljoner år eller nåt, och var med om typ bigbang och att jorden skulle gå under. Och larissa sa: "Shit jag skulle typ dö!" (ni vet som man brukar säga när nåt är läskigt) Jag ba: "Hallå, klart du skulle dö. Man överlever ju inte precis." Hhahahaahah, det var asroligt.. xD
När vi skulle ta tåget, så träffade vi bella och hennes kompisar på perongen typ. Dom skulle med samma tåg.
Jaja, här är 2 bilder?



 Jag innan vi åkte till Kista.  Larissa i bilen på väg till Kista. (Vi fick skjuts dit, men tog tåg och buss hem)

När vi kom hem skulle vi egentligen åka Go-kart (ursäkta stavningen) men vi kom hem för sent, så det bli imorgon. Men istället cyklade vi runt igen, och handlade godis på ICA o sådära. Sen fortsatte vi bara att cykla runt, och när vi skulle typ upp fö en trappa med cyklarna, så hörde vi uppe i skogen typ: "Hallå! Hallåå! Hallååå!"  Typ lät som en fullgubbe och vi blev skiträdda, För det va ju mörkt o allt. Så vi typ vände cyklarna mitt i trappen och cyklade ner med cykeln ner för trapporna i panik och skrek typ och cyklade som galningar hela vägen hem. Hahahaha! Fan vad rädd jag blev!
När vi kom hem käka vi typ godis och gick ut på balkongen i larissas rum för att svalka av oss efter cykelturen, så gick det förbi en gubbe längre bort på gåvägen och larissa ba: "HALLÅ!" och satte sig ner bakom balkongskanten och självklart stod jag där helt oförberedd och såg ut som ett fån och han vänder sig och kollar på mig. Hhahaha, jag typ dog och slängde mig ner på balkongsgolvet.
Jaja, sen hände det inte mkt mer, typ flum, och sen gick vi ner hit för att skriva på bloggen o så.


Imorgon åker jag och larissa in till Stockholm och shoppar. Då ska jag hitta koftan och 2 tröjor som jag ska köpa :)
Sen så blir det Go-kart på kvällen och så åker jag hem på lördagen.
Men men , nu ska vi typ se på film och äta godis,

*PUSSMUN* <3

Bråttom.

Hej, har bråttom nu at fixa det sista, ta på lite foundation och mascara och kolla om min kjol är klar i torktumlarn, sen det sista som ska packas ner. Jag och larissa åker till väsby hem till henne med tåget som går 18.15.
*PUSSMUN* <3

Sur.

Hej, jag är sur. Vi skulle baka chokladkakor, för vi har inget gott hemma. Jo, kakor men det fick vi inte ta. Men när vi skulle baka så fick vi inte. För det är tydligen mitt i natten. Fan har pms, och är skitsur. Kommer va det hela kvällen. Få jag inget godis, så är jag sur.
Hejdå.

10 sanningar

10 sanningar om mig:


1. Jag är sjuuuukt mörkrädd.
2. Jag absolut hatar apelsin. Blääh!
3. Jag går jämt runt hemma och sjunger så högt jag bara kan, tills mamma och pappa får spader och skriker åt mig att hålla tyst...
4. Jag är halvvegetarian.. Äter nästan inget kött, förutom kötfärs typ. Så brukar få vegobiffar hemma.
5. Jag är typ hypokondriker (felstavning?) Är rädd för precis allt. Typ sjukdomar osv..
6. Det är inte konstaterat, men tror att jag har lässtörningar. Är EXTREMT långsam på att läsa och har sjukt svårt att koncentrera mig.
7. Jag ÄLSKAR kaffe.
8. Hellre svag saft än stark saft. Stark saft får mig att krypa i hela kroppen.
9. Jag har glasögon, som jag knappt använder.
10. Jag kommer typ aldrig flytta hemifrån, för jag kommer att sakna mina föräldrar alldeles för mycket.


Godnatt!

Heejsan, ska inte göra nåt långt inlägg, tänkte bara säga att nu ska jag och larissa käka popcorn och se på Confessions of a shopaholic. :)
Men ni får ha en superduper mysig fortsättning på kvällen/natten om ni inte sover ofc!
Imorgon ska vi hitta på nåt, i think. Sen övermorgon åker vi till väsby , hem till larissa ;)
Men men , vi ses och hörs!
Godnatt,

Förresten, ni måste bara gå in på dom hära.. Haha så himla roliga att läsa. Jag och larissa sökte på olika bloggar. eller aa, vi hade tråkigt och hittade på lite namn. Och här är två bloggar som vi satt och gapskrattade åt.. Förlåt, men så roligt.. x)

http://blondiinbella.blogg.se/   och  http://supersota.blogg.se/ 

Hahaha om ni har samma humor som oss, så jaa...


*PUSSMUN* <3333

Att skrämma sin lillasyster...

Heeejsan, HAHAHAHAAH, sitter och skrattar med larissa..
Fyfan va taskiga vi va egentligen, men tidigare idag satt vi och spela Roller Coaster tycoon 3 på datorn. Man bygger ty egna tivolin och sånt där. Och iaf, man kan typ välja låt till olika karuseller, och så var det en låt som hette typ Haunted House, och typ låter som typ spöken som sjunger ba: Ooooooo-ooooo-oooo-ooo!  haha, och elli säger alltid att hon hatar den låten och håller för öronen och skriker att man ska stänga av, för hon tycker den är läskig.. Så jag o larissa spelade in den på mobilen och nu när hon skulle sova i sitt rum så smugglade vi in min mobil under hennes dörr ( det är en jättestor springa under dörren)  och satte på musiken.  Hon blev typ skiträdd och gick självklart ner och skvallrade för pappa. Så pappa kom in och var skitförbannad... Jaa.. jag och larissa kunde inte hålla oss för skratt så vi satt bara och skrattade när han stod och gormade.. ush, vad hemsk jag är.. fy på mig..
Hatar när man skrattar när man inte får.. Ni vet när det är allvar, så kan man inte hålla sig..
Jaja, vi ska snart se på film o lite så.. Vågar inte riktigt gå ner nu när de är så arga..
Men skriver nångång när jag får lust,

*PUSSMUN* <3


Heeejsan,

Heeejsan, har inget speciellt att skriva förutom att Larissa kommer hit idag :)
Jag hade velat åka dit egentligen, för har typ bara suttit hemma hela dagarna och gjort ingenting.
Så vill göra något annat än att bara va hemma. Men så vi kom iaf överens om att vi är här 2 nätter och sen 2 nätter där. Skönt att komma iväg:)
Förresten, skulle ju typ va med johanna igår. Men ringde henne hela dagen och inget svar. Messade o allt. Men när jag äntligen fick tag på deras hemtelefon, så svarade hennes mamma och sa att hon va i Uppsala.. Antingen va hon med nån annan istället eller så med sin syster.. Vet inte..
Hm, men nu är mamma o pappa sura för att det är stökigt i hela huset och att jag sitter vid datorn.
Jaja, får väl gå och städa.
Skriver sen,

*PUSSMUN* <3

Bilder

HEJSVEJS! Det blev ingen Johanna idag och ingen bio, för hon kommer inte hem förän inatt, så aa kanske åker till henne imorgon. :)
Sitter med Inez, sjuklingen, i knät och ska precis hjälpa dom att borsta tänderna o så. Men först ska jag bara ladda upp lite bilder från idag. :)

  Jag, Elli och Oscar hoppade studsmatta. Inez låg inne i soffan och sov med 39,5 graders feber. :(

  Oscar hjälpte pappa att städa undan de tunga plankorna från baksidan.

   Oscar hade klätt på sig Ellis High School Musical - dräkt och gjorde en lite show för oss haha :D

 Lilla sjuklingen vaknade till tillslut efter att hon vilat och fått alvedon. :)


De där roliga bilderna som jag skulle lägga upp idag, det blev inte av, men får se om det blir nåt imorgon, för nu ska jag och Elli ta ett kvällsfika och sen upp o se på film och äta chips :)
Hare gott,

*PUSSMUN* <3

Gomorron

Gomorron! Vaknade för 10 minuter sen. Klockan 2 alltså! Hahah lyckat. Ne men vet inte var för jag är så trött hela tiden! Jag gick och la mig typ vid 1-tiden igår, efter att jag, mamma och pappa suttit ute på altanen och pratat. , så lixom la mig tidigare än nånsin igår...
Men det måste väl ha vart för att jag gått upp så tidigt i tva dar i rad nu men fortsatt gå o lägga mig lika sent. Så nu ville väl min kropp vila ut eller nåt :P
Haha idag har jag vart duktig. Har läst allas bloggar innan jag gick in här! Hahah brukar va slarvig med att läsa allas samtidigt. Går in lite under dagen och läser olikas. Ibland glömmer man. Men va inte orolig jag läser alla inlägg endå. När jag väl går in så läser jag klart allt som jag inte läst.
Jaja, men nu händer väl inte så mkt. Var inte ett dugg sugen på "frukost" (klockan är ju efter 2) så jag tog mitt kakpaket och sitter och käkar dem istället xD
Idag tror jag att jag och johanna ska på bio! :D Hon har vart bortrest i typ 2 veckor. saknar dig så otroligt gumman <3333

Men nu ska jag göra nånting.. Juste! senare idag kanske jag lägger upp ett inlägg med lite roliga bilder. Men får se,

*PUSSMUN* <333

 Johanna från i midsommras! <3

Grattis Fanny 16 år! <3

Nu är klockan 00.05, så det har ju bytt datum nu till den 18:e. Men i alla fall, idag ,(den 17:e) fyller sötaste Fanny 16 år!
Ett stort grattis till dig gumman! <3333

 Bilden är från i påskas när Fanny var och hälsade på i mitt landställe! :) <3

Furuvik

Halooojsan! :D Idag var vi ju hela familjen iväg till Furuvik. Det var faktiskt asnajs!  :D
Först gick vi typ runt och kollade på djuren. Kul för de små, men jag och tillochmed elli tappade tålamodet och tjatade hela tiden om att vi ville till tivolit. Haha, men tillslut tog vi oss dit och åkte lite grejor och sen åt vi mat, och aa fortsatte o åka grejer tills det stängde typ. Tänker inte skriva så långt här, men lägger upp massor med bilder så skriver jag nån liten text under varje. Det blir nog roligare att läsa då. :) Enjoy!


 Jag och Elli när vi skulle kolla på apor.

 Inez och Oscar fick sitta i skrinda.

 Oscar, Elli och jag kollade på hästar.

 De klappade gätter.

 Mamma, tvillingarna och pappa.

 Haha, dom var roliga!

 Lemurerna. Mina absoluta favoriter! Skulle vilja ha en sån hemma, haha.

 Kaffekopparna! Hela gänget fick plats, haha!







 I kön till barnbergodalbanan för tvillingarnas skull. Mamma, Oscar och jag och Inez syns lite där bak.

 Här åker vi, haha.

 Lite av tivolit, haha den där stora byggnaden med tornen är Spökborgen. Ni vet såna där vagnar man åker i, som på grönan. Elli var skiträdd när vi skulle åka den! hahaha!

 Jag fick skjuts haha!



 O ja, alla fick plats! xD

 Självklart skulle de välja den bilen med tak, så man fick typ mosa sig in och sitta som en ostbåge där inne! hahaha xD

 Ja ni ser ju själva..

 Haha tog ett kort med mobilen under åkturen. Elli sa att Oscar var pappa, Inez var mamma och Elli och jag var barnen. Haha fick mig ett gott skratt i alla fall. :D

 Mamma, pappa, Oscar och Inez gick till nån flodfärd bland djur, och jag och Elli fick lite egen tid att åka vad vi ville. Det blev kaffekopparna flera gånger, sen spökhuset 2 ggr, lilla frittfall och så den där "upp-och-ner-grejen" typ som lilla frittfall fast högre. Den åker upp-ner-upp-ner och pirrar asmkt i magen :D Sen efter den skulle vi springa till den där Disco, som är som en rund platta som snurrar runt sammtidigt som den åker på en U-formad ramp. Lite läskig för elli, tillochmed lite läskig för mig, haha, men precis när vi vågade oss på den och skulle springa dit för att hinna, så hade dom precis hunnit stänga den. Då var klockan 18.00, och tivolit skulle stänga. Fan vad synd! Men vi har ju Gröna lund framför oss om typ 1,5 vecka! :)

 Efter en lång dag på Furuviksparken, var alla helt utslagna i bilen. Supertrötta allihopa. Haha, söta Elli med sin söta klubba :) Vid det här laget hade vi proppat i oss, popcorn, sockervadd, glass, klubbor, mm.. haha!

 Som sagt, utslagna. Inez med sin apa som mamma köpte till dem från Furuvik.

 Och våran lilla Oscar som ÄLSKAR rosa. Själklart ville han också ha en rosa apa. :)

 Vi stannade till här. Typ nånstans i Älvkarleby. Det var jättefint med kvällssolen och allt :)

 Inez och jag.

 Elli och Oscar.

 Inez mådde inte så bra, stackarn. Hon fick hög feber när vi kom hem :(

   Lite egna bilder med mobilen. Efter det åkte vi runt i ett område där det var jättemysigt, jättefina hus o sånt. Mamma vill bo där typ, haha :) Ja eftefter det handlade de godis o grejer till oss. Eller alla fick välja en varsinn grej, de andra fick godis, och jag tog Maryland kakor. Ni vet såna där med chokladbitar i :D

Vet det blev VÄLDIGT många bilder men ja, för mig själv oxå. Älskar att ladda upp bilder, och sen så kan man kolla efter. Lite  som ett eget album , haha :) Nu tänker ni säkert: NOOOOOO, inte fler bilder när hon åker till gönan! haha. Nej men det får ni stå ut med tycker jag. Ni få för övrigt ha en underbar fortsättning på denna fredagkväll!

*PUSSMUN* <3

 En avslutningsbild. Jag och Elli fick röda tungor av våra klubbor! Haha :)<3


hej, hejdå.

Hej, nu åker vi till Furuvik, hejdå.


Godnatt!

gonatt nu ska jag sova, Tidigt! :o Men då känns det som om tiden går fortare när man sover. Och vill ju komma till furuvik så fort som möjliiiiiigt :D Fast först ska jag ta ögondroppar för mitt inflamerade öga! :(
Justja, ska ringa fanny imorn oxå! haha, inte så intressant för er, men kom bara på det.
GODNATT,

*PUSSMUN* <3


Idag innan vi åkte för att hämta elli, inez å oscar från fritids:

När man inte har nåt att göra.

133 "viktiga" tonårsfrågor

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - ingen aning. men blir inte kär så lätt.
är du kär just nu? - nej


Tio frågor om dig själv
namn? - ida vähätalo
när fyller du år? - 19 februari
några piercingar? - öronen? haha
vad har du på dig just nu? - ett vitt linne me nå tryck på och en svart tubkjol under.
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vaknar halv 9, äte en STOR nyttig frukost och går ut på en promenad i solen.   men så blir det aldrig. Sover till 2, käkar en macka, sätter mig framför datorn. haha.
vad tycker du mest om hos dig själv? - ehm..
vad är du bra på? - äta upp ALLT sött från skafferiet.
vem älskar du mest på denna jorden -
familj och vänner.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nej, alltid sällskap! :)


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - johanna
vem är den roligaste av dina vänner? - johanna! :D
vem är snyggast av dina vänner? -  alla mina kompisar är snygga!
vem är mest partyprisse? - venne.
vem är den du helst har filmkväll med? - larissa
vem av dina vänner är mest "evil"? - jadu..

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - asså kan ju inte bara välja ut nån.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - Elli lätt! haha, en gång bet hon mig i höften så jag fick värsta köttsåret! fast då va hon 3...
vem ser roligast ut i din familj? - tvillingarna (inez och oscar)
vem är coolast? - jag (H) nerå..
har ni något husdjur? - Kissemissarna, och så raysa, men hon bor ju inte här längre.. :'(
vem har du mest gemensamt med? - mamma!
vem står för underhållningen? - Hela våran familj är väldigt underhållande xD
vem sover du oftast med? - Elli
roligaste kvällen med familjemedlem? - Oj det gör vi ganska ofta. Men när man ser på film tillsammans en fredagkväll och käkar chips och godis.

10 frågor om idag

vad har du gjort? - gått upp tidigt, solat, käkat maltesers, dator.
har du varit glad idag? - lagom. inte så där superrolig dag, men blir glad av att gå upp tidigt, och av solen.
har du varit ledsen idag? - nej faktiskt inte :o
har du gjort något bra idag? - hm.. tömt å fyllt diskmaskinen, inte sovit bort halva dan, köpt godis :D
vad ska du göra nu? - svara på resten av frågorna, sen sova.
har du gjort något dåligt idag? - hm, snott godis av elli.
vad har du ätit idag? - frukost: Crunchy flingor. lunch: spaghetti, köttfärssås. middag: Kyklingfylld squash å ris. Å maltesers!
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - nej
vad händer imon? - åker till furuvik med familjen :)
går du i skolan? - nu är det ju sommarlov.
har du varit i skolan idag?  - meh..

ANNAT
hur mår du just nu? - törstig, otålig (inför furuvik).
har du piercat dig? - i öronen? haha.

TELEFON/MOBIL
V
em ringde dig senast? - Fanny
Vem ringde du senast? - har vart hemma hela veckan, så har inte ringt nåt, bara messat.
Vem sms:a till dig senast? - Sofia
Vem sms:a du till senast? - Sofia

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - njaae.. äter maltesers så känner inget just nu iaf :P
Vad är klockan nu just nu? - 22.52
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen, bdb, msn, å sophies blogg.

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - hon sitter bredvid mig vid andra datorn.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - han va här innne nyss, nu är han i vardagsrummet.

SPORT
Går du på någon sport? - nixpix!
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -

ÖVRIGT
G
illar du punk? - venne, lyssnar inte  på det.
Har du sminkat dig idag? - nej, ögonimflamation :(
Isåfall, vad för smink? -
Vad har du på dig för trosor just nu? - leopard
Hur ser de ut? - leopard?
Vad har du för bh/topp på dig just nu? svart med lite spets.
Hur ser den ut? - svart med lite spets och en rosett i mitten.

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - ja.. väldigt blandat. mest lugna fina låtar.

KLÄDER
H
ar du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit bh? - ja
Har du en svart bh? - ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - nej
Använder du ögonskugga? - väldigt sällan. när jag har lust.
Använder du kajal? -ibland.
Använder du hårspray? - inte längre.
Använder du volymspray? -nej
Använder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nej.. eller foundation
Använder du rouge? - nej, ibland.
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt! och sätter upp lite hår på sidorna med hårspännen.
Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar luggen nästan varje dag.
Duschar du varje dag? - nej, varannan. var tredje om jag bara är hemma.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej, har aldrig målat dem tror jag. :o


KÄRLEK
Är du kär just nu?- nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
När går gränsen vid otrohet? - det är väl ganska självklart. när han håller på med andra.
Är du romantisk? - det har jag ingen aning om.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej haha.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - de har jag säkert.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - vet inte.. typ oskar eller jakob?
Hur länge höll det? - ingen aning. inte länge iaf, va så liten.
Hur länge var ditt kortaste? - men jag vet inte.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej , haha xD
Är du en bra pojk/flickvän? - venne. 
Vem sov du senast bredvid ? - syster.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - eh.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med? - nej.
När fick du din första kyss? - haha i 5:an.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mamma var 15, pappa 17. De fick mig när mamma va 18.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha javisst en 8-åring! nej men ush.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - hm, vet inte.. söta, charmiga. men utsidan är inte allt :)


Mitt efterlängtade godis!

Heeeeeeej :)
Idag har det inte hänt någonting. Jo var ju uppe redan innan 9 och ja,, typ efter det har jag duschat, vart ute och solat på studsmattan och jaa allt annat som jag inte har gjort de andra dagarna. Skönt att variera! Jo eller jag satt väl lite vid datorn på eftermiddagen sen, och så nu. :)
Hm, imorgon åker vi till Furuvik, är det bestämt! :D Haha, hatar att gå och titta på djuren.. så sjuuuukt tråkigt, men karusellerna, det är det som är kul! Även fast det inte finns så jättemkt så är det ändå kul. Det är ju typ Piraten, disco och en grej som åker upp och ner. Sen ska jag ju självklart åka spökhuset ;) Sen lilla frittfall med elli :D
Dom har tydligen tagit bort bergochdalbanan som fanns förra året...  :(
Men men, det kommer nog bli kul ,sen ofc så ska jag köpa sockervadd och klubbor o sånt!

Men ni får ha det så bra sötnosaar! Ikväll blir det goooooodis med elli, för vi köpte på ica idag. Jag köpte maltesers och elli köpte en chokladkaka och AKO-kolor. MUUUUMS!

*PUSSMUN* <3

  

Tidig morgon av en VISS anledning.

Gomorron! Ja klockan är typ lite över nio och jag har redan käkat frukost och nu sitter jag här. Varför då? Jo pappa kom in till ellis rum (där jag sov inatt, för jag ville se på film) och satte på typ ellis Hits for kids skiva på skithög volym! Fattade inte poängen med att väcka mig för alla ska ju ändå iväg till jobb, fritids och dagis, förutom jag.. :P
Men tydligen var det nån slags hämd från igår.. Jo ska berätta vad som hände då.
Igår natt efter 1 nån gång, så låg jag i Ellis rum och kollade på film, och alla sov förutom jag. Och ni vet ju att ibland är det ju liiiite läskigt att vara själv på nedervåningen i ett stort gammalt hus när man är ensam vaken, så därför var oxå anledningen att jag inte såg på film nere i vardagsrummet istället.
Men i alla fall, när jag ligger där och kollar på film, så helt  plötsligt går brandlarmet i typ 3 sekunder. Högt och tydligt, sånt där gällt pipande. (jag lovar det var inte bara nåt jag inbillade mig) Först blev jag ju orolig och undrade vad som hade kunnat börja brinna, men när det tystnade så fort så började jag undra. Så jag blev lite skrämd och sprang in till mamma och pappa: "Vad var det!? Varför tjöt brandlarmet!?"
Mamma: "Va? Jag har inte hört något i alla fall.."
Pappa: "Vad? (yrvaken) Lägg av nu, gå och lägg dig!"
Jag fick ju lite smått panik, men gick och la mig igen, och lyckades ändå somna efter 20 minuter typ.
Måste bara påpeka att eftersom det lät så starkt så trodde jag att det var på övervåningen det tjöt, men blev förvånad när jag såg att det inte fanns någon där den brukar sitta mellan mitt och tvillingarnas rum. Bara såndär svart hållare som den ska sitta i. Men den gick ju sönder förut, så aa. Igår va jag inte säker på att det ens fanns nån här nere. Men konstaterade idag att det finns en här i hallen. Så det är antagligen den som tjutit. Varför, är fortfarande ett mystierium.... DUNDUNDUNDUUUUUN!
Hahah, ne men säkert någon naturlig orsak. Men ja, ni kanske vet själva att man jagar upp sig lätt sådär mitt i natten när man är helt ensam vaken och ska försöka sova.
Men iallafall pappas hämd från igår natt va nu att komma in i ellis rum och säga med härmande irriterande röst: "Vad var det?! Det var brandlarmet!? Vakna! Varför tjöt brandlarmet!? Ush vad läskigt nu måste jag tända alla lampor. Jag måste ha datorn, och sätta på en film. Och jag måste ha på lite musik!" Så satte han på Hits for kids - skivan på HÖG volym. Så aaa... Hahah, sån är min pappa. Nu kommer han reta mig hela dan över det där. Han har sagt säkert 10 gånger bara imorse att jag ligger på samma nivå som en 8-åring bara för att jag blev rädd igår över en sån sak.

Nu ska jag ta en dusch! vad skönt! Ni får ha en mysig dag!
Jag själv som sagt har ju inget liv, så är hemma idag igen. Men pappa jobbar tydligen hemifrån idag så är inte ensam hemma.
Men vi hörs!
*PUSSMUN <33


Jag har inget liv x)

Heejsan! :)  Hoppas ni har haft en skön onsdag! :)
Vet att jag är skitjobbig när jag skriver massa onödigt hela tiden. Men mycket för min egen skull oxå. Nästan som en dagbok där man kan skriva av sig när man känner för det :)
Som nu till exempel, så har jag skittråkigt, och ligger och nattar inez och oscar, så jag fördriver tiden med att skriva det här :P
Haha, nog om det. Idag har det inte hänt någonting, vakna 3, och jaa har segat hela dan, suttit vid datorn. Snacka om att jag inte har nåt liv asså. Men jag skulle ju va med Fanny eller sofia, men fanny kunde inte och sofia har inte svarat på sms:en än. På fredag ska vi till furuvik om mamma inte får några jobb då. Det kommer bli kuuuul :)
Är faktiskt sugen på att gå på bio någon dag.. någon som vill gå med mig?? :)

Bläää känner mig jätteäcklig! Ni vet när man har flera såna här segdagar då man bara är hemma och gör ingenting och går runt i pyjamas hela dan och så vill man egentligen byta om, men orkar inte ta på sig jeans o grejer när man endå bara ska vara hemma och vill bara ha bekväma kläder. Och så känner man sig äcklig och vill duscha men orkar inte, hahha. Har inte duschat på typ 3 dar, så får göra det imorn, för om jag gör det nu ikväll, så kommer mitt hår inte hinna torka ordentligt tills jag ska lägga mig och då kommer mitt lockiga hår sånt som det är stå åt alla kanter och håll när jag vaknar imorgon. Inte för att jag bryr mig om vad nån här hemma tycketr, men då kan jag inte fixa det nästa dag heller när vi åker iväg, för då måste det blötas ner o skit. Och palla det lixom..

Men nu tror jag att de har somnat, så ska ner och se vad syrran gör, ha det gött,

*PUSSMUN* <3

RCT3

Hej, har inte mkt att skriva. Det har inte hänt mkt idag. Sov till halv 3 (fråga mig inte varför) och syskonen var på fritids och dagis, pappa jobbade och mamma jobbade hemifrån med datorn.  Jag har spelat Roller Coaster tycoon 3, haha :D Och nyss åt vi hamburgare, jag åt kornkött och jaa typ det.
Jag skulle egentligen åkt o ridit på islandshästar med larissa imorgon, men mamma kunde inte följa med, och det blir så dyrt, plus att de e långt att åka osv..
Men Hade lovat fanny att vi skulle träffas nu i veckan, så ska ringa henne :) Sen så kom jag på att jag (IGEN) gjort samma misstag och lovat typ 3 personer på samma gång att vi ska träffas. Sofia ska jag ju träffa oxå, nu när hon kommit hem från Tokyo.. Hmm.. aa får ringa båda två och kolla när dom kan och inte kan. Den tredje personen va ju Larissa, men vi ska rida här i vendel sen, och det är typ billigare oxå :)
Men men , nu ska jag spela lite till, KUL LIV! haha!

*PUSSMUN* <3


Grattis mamma 35 år!

Hejsaan, tänkte skriva lite senaste nytt, haha!
I lördags drog jag och Elli in till Uppsala för att köpa mammas present. Pappa körde oss till stationen på förmiddagen, så tog vi tåget in till stan.
Nu när mamma fått sin present så kan jag ju berätta vad hon fick från oss, :) Hon fick typ en presentförpackning från The Body shop med bodylotion, showergel, tvål, bodyscrub och en grej som man tvålar in sig med och allt luktar cocos.
Vi avslutade med en varsinn mjukglass på Mc´donalds, och sen tog vi tåget hem. Det blev en väldigt snabb runda till stan, för vi hade bråttom med att komma tillbaka när gästerna började komma. (till mammas 35-årsfest).
Runt 18.00 åkte jag, Elli, Oscar och Inez med farmor och Kent (hennes man) hem till dem i Väsby, så att de vuxna fick vara ifred när festen började "på riktigt". (Inte för att jag hade stört så mkt, men just mina småsyskon, och jag följde med för att träffa Maria, min faster.)
Vi sov över en natt, och nästa dag (igår) runt 19.00 kom mamma och pappa och hämtade oss.
När vi kom hem hände det inte mkt, inez och oscar gick och la sig direkt. Sen så gav jag, elli och pappa våra presenter till mamma, för det var igår som var hennes riktiga födelsedag. Pappa gav presentkort på tatueringsstudio och en bodylotion. Jag och elli gav ju presentförpackningen från The Body shop. Hon blev glad :)
Resten av kvällen var bara seg. Jag satt vid datorn, pappa vid sin bärbara i köket, mamma vid tv:n Elli gick upp och la sig. Det var så sent, så det blev inte så mkt firande heller. Men hon hade ju sin fest iaf.  :)

Nu har vi typ grannarna över hit, ska gå och fika lite, men får se när jag skriver nästa gång,
Här är några bilder:

   Haha, flumm på tåget x)
 Klänningen som jag beställde! :D (inte så bra bild) Ser ut som en potatissäck, men de va enda bilden.
  Underhöll mig själv med att ta egobilder framför farmors spegel xD 


Det var det. Ni får ha det suuuuuuperbra! Avslutar med den här bilden för att säga min avslutningsfras,

Onödigt inlägg

Hej , ligger i sängen och bara segar och gör inget som helst vettigt med datorn heller. Typ kollar i bloggar och sånt, fast jag vet att jag måste sova! Klockan är ju typ tio i fyra på morgonen och här ligger man vaken igen. :P
Måste upp tidigt imorgon bitti, när jag ska in till uppsala.
Hm, ska bara kolla lite grejer på datorn och sen stänga av och försöka sova. Om jag inte kan sova så tänker jag spela sudoku! :D Hahha,
Förresten! Någon jag kan sova hos imorgon? För nu ska tydligen inte Jonathan komma imorgon som han skulle, och syskonen åker till farmor, så det blir ju inte så kul för mig att vara själv med massa vuxna hela kvällen. Så aa, som sagt,  skulle vilja sova hos nån ,eller att någon som kommer hit på dagen stannar?
Nu kom Elli helt oväntat in i mitt rum och la sig hos mig. haha, hon vaknar ibland på nätterna.
Jaja, nu ska jag ta och göra det sista på datorn,
Ha det gött!
*PUSSMUN* <3

Uppsala imorgon

Hejsan, ligger i soffan i Inez och Oscars rum och försöker natta dem. Eller aa, man behöver bara sitta där, så dom känner sig trygga, sen så somnar de. Om man går i från så kan man ju garantera att de springer upp efter en halv sekund och börjar springa runt i rummet och leka. Sen när de hör att någon kommer så springer de som raketer tillbaka till sängen och gömmer sig under täckerna. Hahaha ! :P
Jaja, Har gjort det här varje kväll nu, eftersom jag är barnvakt hela dagarna, när mamma och pappa fixar baksidan och idag, maten tills imorn då mammas fest är.
Men det börjar bli sjukt långtråkigt att sitta här varje kväll. Har läst i en bok som jag fick låna av larissa. Typ "Förföljaren" heter den, men ikväll hade jag ingen ork att läsa, så tog med mig bärbara datorn istället. :)
Idag blev det inget uppsala i alla fall. Allt blev så sent, när jag var barnvakt och pappa som skulle skjutsa kom hem så sent.
Men åker in imorgon (och då är det säkert) och aa köper mammas present och typ Leons present (min gudmors son). Jaa, sen ska jag väl ta o byta ut tröjan med :)
Men vi planerade att elli skulle med efterosm hon ska bidra med mamiiis present. Så tar vi kanske en snabb fika innan vi måste skynda oss hem igen för att hjälpa till med förberedelserna. Folk börjar redan komma vid 2, så vi får åka tidigt på förmiddagen.
Nu har Inez och oscar somnat, och nu ska jag ner och spela "den försvunna diamanten" med elli (sjuuukt länge sen man spelade det!) och typ äta glass ;)
Ha en superduper mysig fredagkväll allihopa!
*PUSSMUN* <3

 Gjorde en header för typ flera veckor sen, men får inte in den på bloggen som header. Tillochmed Sophie (som kan det där) försökte, men det gick inte. Nåt fel typ... jaja , får fråga nån annan, Pussar <33

Nattuggla

Hejsan, <3
Asså är det bara jag i hela världen som är vaken? :S
haha, ne men förstår inte varför jag envisas med att vara uppe så här sent! Pappa fixade de där spelet nu så har suttit o spelat sen 22.00 tills nu 04.35! Asså allvarligt, det lär inte vara hälsosamt att vara vaken så här på nätterna. Haha, någon som gör samma som mig?
Jaja, har iaf jättejätteont i ryggen nu när jag suttit så länge, och är helt stirrig o seg i huvet. Så det är nog bäst om jag går upp och sover på en gång!
Imorgon (eller aa idag egentligen, eftersom det redan är morgon) ska jag ju till stan och köpa mammas present. Är det någon som vill följa med?? Skulle jättegärna vilja ha sällskap. Inte så kul o gå själv på stan lix.. :P
Men men ,hör av er i såfall, Nu ska jag sova,
*PUSSMUN* <3

Oväder!

Hejsveeeejs! (:
Glömde vad jag skulle skriva om. Men tänkte berätta lite grejer endå. (;
För typ lite mer än en timme sen gick jag för första gången sen igår in på mitt rum (sov ju hos elli) för att ta på mig mjukisbyxor, *PLASK!* jag trampar i världens pöl och känner att det droppar ner kallt vatten i nacken. Efter ett tag fattar jag att det är från taket det kom ifrån. Så ser jag att det droppar förfullt! Så taket läcker alltså, Great! (y)
Så nu har jag en hink där det droppar som mest. Men det droppar utanför hinken oxå :(
Sen kom jag på att imorse vaknade jag av att det var värsta stormen utanför. Jag kollade ut genom fönstret och ser ut som om träden ska flyga iväg, och taket knakar och låter som om det ska flyga av! Sen spöregn! Kul väder. INTE! Fan asså, det var ju så fint väder för några dar sen! Bläääää...
Måste in till stan imorgon för att köpa mammas present. Så ska jag samtidigt byta ut min tröja mot en annan.
En grej till! Ska kanske göra desserten till mammas fest. Men ska först prova om den är god. Så ska provbaka imorn eller idag. :)
Men ni får ha en superbra dag (bortsett från ovädret) nu ska jag göra annat,

*PUSSMUN* <3

Klänningen har kommit!!!! :D

Hejhejhejheeeej! :)
Ska precis gå in till Ellis rum och vi ska kolla på gamla barnfilmer som jag såg när jag var liten. Nostalgi!! :D Det är bara vhs-filmer så går bara o se i ellis rum. Men vi ser nog bara en nu ikväll, för klockan är mkt o elli ska ju sova. Men aa, somnar nog där jag med. Trång säng, mn får väl sova skavfötters.
Sen det jag ville komma till! Mamma kom nyss upp med min klänning som jag beställde för snart en vecka sen! Åååååh, den är så fin! Provade den, och guuud vad jag älskar den. Den är från gina, typ mörkblå med vita smala ränder och ett vitt "rep" som man har runt midjan. Ääääälskar deen :D :D Men jag lägger in en bild sen när jag ska ha den på mig. Det blir nog på mammas fest, eller nåt. Vet inte än. Beror på hur länge jag kan hålla mig tills jag får använda den x)
Hm , sen fick jag åxå brev från GUC , gymnasiet som jag ska gå på nu i höst. Det stod massa om när man ska komma dit o information om dagen osv..
Hm,aja , nu går jag in till elli,
Sov så sött!

*PUSSMUN* <3

Inga plättar till frukost.

Hejsvejs!
Sitter i min säng och har bärbara datorn.
Gick från emelie runt 2-tiden.
Jag hade lovat henne igår att vi skulle laga plättar till frukost o sådära.. Men hade glömt bor det, så när mamma ringde och sa att hon kunde hämta mig vid ica, såsa jag ja. Men när jag gick ut till köket så satt emelie där och sa att vi kunde göra plättar när hennes mamma hade vart och handlat ingridienser och sådära.
Så gick direkt och ringde tillbaka och sa att vi skulle göra plättar först. Men fick inte.. Så aa fick åka hem vid 2-tiden ist.
Idag är ingen bra dag känner jag. alla är arga på mig käns det som..
Men får väl se vad som händer senare.
Ska ner och fixa natchos med smält ost.
Hoppas ni har haft en bra dag,

*PUSSMUN*<3

Maaaaat!

Emelie har somnat och här sitter jag xD Inte ett dugg trött asså. Var det på vägen hem och i stan idag, men det gick över när vi väl kom hem.
Fan är hungrig asso :o Borde ha käkat i stan.. men va typ inte hungrig då.. Mitt fel..  :P
Jaja, får väl typ väcka henne lite snällt och fråga om jag får käka lite chips som ligger här på golvet, o sätta på en film. För kommer ju inte kunna somna iaf..
Imorn åker jag hem. Men vet inte än vilken tid o sådära. I helgen är det mammas fest.. men vet inte vad som händer imorn kväll-fredagen..
Hm, får väll se.
Men nu ska jag väcka emelie.

*PUSSMUN* <3

Shopping!!

Hejsan,
Är hos emelie och gör typ ingenting. Igår och idag var mysigt :)
Igår kväll kollade jag typ på två filmer, "Just my luck" och "10 orsaker att hata dig", medans emelie spelade cs x) Hihi,
Sen senare på kvällen satt vi bara i köket och pratade i typ 1-2 timmar om allt möjligt. Supermysigt!
Eh, sen idag gick vi upp typ 9 för vi skulle till Gävle och shoppa. :)
Vi var där enda fram till halv 7 när vi skulle ta tåget. Men när vi väl kom till tågstationen och hoppade in i tåget så sa tågvärden att tåget inte skulle gå nånstans. Så vi hade kollat fel på tidtabellerna på helgdag och vardag.
Great! (y)  ne, men så vi fick sitta på station i över 2 timmar för att vänta på nästa som gick 20.30. Drygt.
Jaja, men det bliev några köp iaf, så ska inte klaga :)
Det blev en svart bh rån hm, ett par mörka jeanstights med gula sömmar från Cubus,sen en vit t-shirt, sån där jätteslapp, och så sitter den åt där nere på rumpan (från hm.)
Men har bestämt att jag inte ska behålla tröjan. Ska lämna tillbaka den och sen köpa en annan tröja som vi hittade på lindex idag. Emelie köpte den. Fan vad söt den är! Eller det är typ som ett linne, vitt med gråa/svarta supersmala ränder på så går den typ ut.. aa går inte att beskriva. Ska lägga in en bild när jag köpt den. (om den finns kvar ofc!)
Såg oxå en jäääättesöt klänning på JC! Ska köpa den med, när mitt nästa bidrag kommer den 20:e.
Och snart kommer min klänning från Ginatricot oxå! som jag beställde för några dar sen. :) Lääängtar!
Men aa måste spara mina sista 200, för ska köpa present till mamma, för hon fyller år  (har redan bestämt vad). :):)

Jaja, nu ska jag kolla om emelie har somnat, hehe.
Ha det uuuunderbart!

*PUSSMUN* <3

Sudoku kl 4 på morgonen.

Shit! klockan är kvart i 4 på morgonen! Och sitter uppe och spelar sudoku (okej?) vad är det för fel på mig?
Allvarligt! hahah, Jag sitter och spelar sudoku för att jag inte har nåt att göra. Men lixom var inte trött så kunde inte sova, tack vare kaffet. Så är inte trött förän nu! Och det är morgon och klarljust utomhus. Det är nästan dagsljus!
Och kunde inte gå upp och kolla på en film, för dvd:n är i ellis rum nu. Har ju typ haft den i ett år, men det är egentligen ellis dvd, så nu flyttade mamma o pappa tillbaka den. Men vad ska jag ha nu då?
Kan ju inte se på film..
Sa det till mamma, men hon sa: Elli har ju klarat sig utan den i ett år, så du klarar dig nog tills du får en ny.
Jag ska ju få en egen, men lixom vet inte när det blir. Det kommer när det kommer. Kan lika gjärna få den nu i veckan eller få den om ett halvår. Man vet aldrig :P
Men jag överlever säkert :)
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig, vrålhungrig. Kan ju inte göra mina nachos med smält ost som jag ville, för micron lär låta asmkt, o kommer väcka alla.. Hmm.. får se om jag ska ta med mig nåt upp o äta, eller om jag går och lägger mig hungrig. Det blir ju endå frukost sen.
Måste upp i hyfsad tid endå så jag hinner tvätta mina jeansleggings innan jag åker till emelie vid 4-halv 5 typ.
Jaja, hoppas ni sover sött. (ni läser förmodligen dethär när ni gått upp o så)
Godnatt/godmorgon!

*PUSSMUN* <3

,,,

Jag kommer inte att backa från det jag sagt. Kommer att stå fast vid det. Det är bara upp till dig nu.
Vad är du rädd för? Jag vet ju redan.
Dra inte ut på det mer för det blir bara värre.
Sanningen måste fram nu.

Koffeinkick

Hejsan sötnosar <3
Ushushush! Fick nyss en ordentlig koffeinkick!
Asså jag hatar att få det. så sjukt obehagligt! För om jag dricker kaffe på dagen ibland, så är det lugnt. Brukar inte känna av det. Bara att jag blir lugn och känner mig behaglig.
Men dricker jag kaffe såhär efter 8 på kvällen så blir det inte roligt.
Jag satt ju och käkade min chokladbollssmet och blev plötsligt väldigt kaffesugen. Och det fanns lite mer än en halv kopp kvar i kaffebryggaren. Så jag svepte i mig kaffet och efter 20 min-en halvtimme, så började jag känna av det.
Det börjar med att jag oroar mig och såna där ångesttankar dyker upp. Och oftast sånt man gått och oroat sig under de senaste dagarna men som jag sen förtränger. Så börjar få typ panikångest och börjar andas fortare, hjärtat slår fortare, och jag börjar skaka och få muskelkramp eller typ muskelryckningar o så känner jag mig allmänt obekväm.
Ush vad obehagligt det är asså. Just när det kommer så får jag alltid den känslan: "Jag kommer dö!"  Haha jag vet. kanske låte väldigt larvig , men kan inte hjälpa det när jag får sådär.
Asså ska fan aldrig dricka kaffe sent på kvällen igen!
Det värsta var nog den gången jag, Bella och mamma var på bio i Gävle och skulle se "I taket lyser stjärnorna" , så satt vi och väntade en timme innan och jag tog en stor kaffelatte. Och då var klockan runt 9 på kvällen. Då mådde jag fan dåligt under hela filmen och det blev värre för varje minut som gick och kunde knappt koncentrera mig på filmen, för trodde jag skulle dö.
Men sen när vi kommit ut efter filmen och skulle gå till bilen så fick jag frisk luft och mådde genast bättre.
Det här har hänt såååå många gånger och att jag aldrig lär mig!
Men kom på ett sätt nu att lugna mig. Haha, men gick in på google och sökte på liknande reaktioner som min, och läste om andra som hade samma grej. Då blev jag genast lugnare när jag visste att det fanns andra som har haft samma känsla. Skönt!
Så nu är min ångest typ över, nästan.
Fan vad skönt, det är tips till er oxå, typ att man ska sysselsätta sig med något om man får ångest o sånt där. Istället för att sitta o tänka på det och bygga upp ångesten mer, så ska man göra annat. Typ prata i telefon, läsa, skriva, eller som jag gå in på google xD haha. Eller vad som helst, rita, pyssla, eller ut och hoppa studsmatta. promenad. Nåt som gör en lugn och nåt man tycker om att göra. Man hittar ju sitt eget sätt. :)
Jaja, hoppas ni har en superduper mysig söndagsnatt! Eller måndag eftersom klockan är efter 12 ;)
Love yaaah!
Ska sysselsätta mig med något kuligt nu och hoppas att ångesten har gått över för ikväll,

*PUSSMUN* <3



PMS monster

Hejsaan ,
Sophie skjutsade mig till 17.43 tåget idag. Jag skulle ta tåget till Tobo och sen ta med cykeln som stått där sen dan före midsommar.
Men när jag hade kommit av tåget och kom till cykelställena, så såg jag det jag fruktade.
Både fram och bakdäcket var sönderskurna och nånting med kedjan eller trampgrejerna var förstört, för det gick inte ens att rulla fram cykeln, för bakdäcket tog emot. Det satt fast och gick inte att snurra åt nåt håll. Visst jag kunde ju inte cykla med sönderskurna däck, men lixom det gick inte ens att gå med den. Så vad skulle jag göra? Bära hem cykeln i nästan 5km?
Nej, jag lämnade den där och gick hem. Fan asså vad arg jag va. Gick och fantiserade om hur jag kunde "klämma in näsan och trycka in ansiktet" (haha internskämt) ne men önskade att jag kunde ställa idioterna som tog sönder cykeln, mot väggen och kräva pengar till en ny, och sen banka in i skallen på dom vad dom ställt till med och hur dom skulle känna om de kom fram till sin egen cykel och inser att de får gå hem 5km. Jävla idioter som inte har nåt liv. Att dom bara gör sånt för kul. För att förstöra medvetet. Jävla skitungar!
Haha, förlåt. men allvarligt jag var så jävla arg just då. Fan asså :P
Jaja, nu ska jag sluta sura över det.. Men får se hur jag gör nu. Vi får väl hämta den med bilen och se vad man kan göra. Pappa sa att jag för spara pengar själv till nya däck, för det var mitt eget fel att jag aldrig hämtade cykeln. Och mamma och pappa hade precis betalat för nytt däck för det förra blev oxå sönderskuret när cykeln stått på station nästan 2 veckor.

Hm, nog om det. Gjorde precis en chokladbollssmet. Men vi hade varken kokos eller pärlsocker, så kunde ju inte rulla dem i nåt. så Sket i att rulla dem i huvudtaget. Gjorde bara smeten och slängde in bunken i kylskåpet. När det har stelnat så ska jag käka upp det med sked. Haha, ush vad skabbigt det låter. Men lixom orka stå och rulla bollar i onödan.. :P
Och ja, var tvungen att göra för att jag är så sjuuuukt sockersugen när jag har pms.
Om jag inte får nåt så blir jag galen. Det enda vi hade i skåpet var typ grillchips. Bläääää!

Imorgon åker jag till Emelie. Eller tror det blir hos henne iaf :) Så sover jag där, och så åker vi in till uppsala eller gävle dagen efter. Hoppas det blir nåt fiiint köp :)  Justee, kanske inte sa det, men det blev ju inget besök i Uppsala idag med Sophie, för vi ville sova istället. Så det blev ju hårfärgning istället. Det blev faktiskt bra. Håret asså.

Nu ska jag tvätta lite kläder, så jag har nåt att ha på mig hos emelie imorn,

*PUSSMUN* <3



Färga ditt hår? Jag?

Heejsan, ska bara skriva ett snabbt inlägg.
Jag och sophie var nyss ner till ICA och köpte hårfärg. Så nu ska jag tydligen hjälpa henne färga det. Asså shiiiit! Är ju nervös. Jag kan ju intee :S
Hahah.
Sen så har jag fått en ögonimflamation typ. Ögat svider och kliar och det är rött och litet... :/
Sen imorse så var det helt igenklibbat så jag kunde inte öppna ögat, förens jag sköljde med varmt vatten.
Jaja, nu ska jag färga sophies hår. Hon verkar vara otålig! xD

*PUSSMUN* <3

Bada bastu

Heeejsan,
Sitter i sophies rum, och vi ska sart kolla på film typ.
Vi kom på sen vad vi skulle göra. Vi hade vattenkrig (svinkallt!!!) utomhus med värsta vattenpistolerna, och sen bastade vi. Fan va skönt o basta. Har inte gjort de på aslänge.
Men aa nu ha man duschat o sådär, så känner mig fräsch.
Men nu ska jag säga åt sophie att va piggare, för hon håller på o somna.
Justja, imorn åker vi typ in till stan tror jag. Så får hoppas att det blir något fint köp och ska kolla efter en present till mamma som har 35årsfest i helgen :)
Gonatt på er,

*PUSSMUN* <3

Vad ska vi göra. Ta katten o köra..

Hejsan,
Sitter hos Sophie. Vi har typ inget att göra...
När hon kom och skulle hämta mig med moppen så spregnade det och åskade det, så vi stannade en stund inne, och väntade på att det skulle sluta.
Sen åkte vi till ICA och hon köpte lösgodis, och jag en Toffiffee och 2 nötkräm.
Men aa klockan e lixom snart 8 och vi har inget att göra. Om det vore bättre väder så skulle vi ha åkt nånstans med moppen. Typ kanske fiskat eller nåt.. Men aa det blir nog inte av nu.
Hihi Sophie sitter bredvid och spelar gitarr och sjunger. Så fiint så fiint :)
Men nu ska vi väl hitta på nåt hoppas jag. Haha :P
Ha en myysig lördagskväll,

*PUSSMUN* <3

Hem till sophie

heejsan,
Blir ett kort inlägg.
Sophie ska hämta mig med moppen, för mamma och pappa ville inte skjutsa mig.
Och det blir inget stan idag, för vi missade ju tåget när mamma o pappa inte ville skjutsa mig.
Så vi får se om det blir imorgon istället.
Men så vi åker hem till henne nu.
Men hon åkte för snart tio minuter sen och hon sa att det tar 5-10 minuter, så bäst att gå ut.
Men ha det gött,
Skriver sen,

*PUSSMUN* <3

Dagensoutfit:

Jeansleggings, ljusa, nästan vita, från Gina tricot.
Vit tanktopp (långt linne) Gina tricot
UCLA tjocktröja, BikBok.
Vita textilskor , Wedins.

Hårångest

Heejsan,
Jag veet, skittråkigt att läsa mina inlägg, och skitjobbigt när jag skriver typ tusen inlägg i timmen. Men så kan det vara när jag är uttråkad..
haha, ne men kollade precis på gamla bilder när jag var blond, och guud vad fräsht hår jag hade jämfört med då. Och DÅ tyckte jag att mitt hår var så slitet o allt. För det första så var det långt och för det andra så var det tusen gånger fräshare än nu. Bläääää, hatar mitt hår just nu!!!
Det är fruktansvärt slitet. Asså jag lovar, inget hjälper. Måste typ klippa av allt hår eller nåt.. ne men jag vet inte vad, för ni kan inte ens tänka er. Det är bara skabb hela håret... Det är helt dött och spelar ingen roll fast jag bara låter det va, eller har hårinpackningar eller om jag använder plattång, det blir ingen skillnad. Och jag slutade endå att platta håret för snart ett år sen. Nu plattar jag det aldrig, vääääldigt sällan faktiskt. Bara luggen ofc..
Men håret är som sagt värre än nånsin.. Ska visa mitt hår i andra bilder från när jag var lite mindre på nåt senare inlägg, men nu har jag bara hyfsat nya bilder. Kolla skillnaden lix:

DÅ:
     


NU:

  Bläääää, gillar det inte alls! Vad ska jag göra!!!? :(

HJÄÄÄLP!

Hej, någon som kan hjälpa mig?
Asså jag och larissa gjorde headers i förra helgen typ, och jag skulle bara prova hur det såg ut, men så bestämde jag mig för att jag ville ha den som header.
Men provade lägga in den som header och gick in på designadinblogg eller va de nu heter och läste hur man skulle göra och gjorde som det stod, men det funkade inte. min blogg ser ut precis som vanligt..
Kan någon hjälpa miiig?
Samma med designen.. vill ju göra om bloggen för den suger just nu...
Tack i förhand,

*PUSSMUN* <3


Godissuget tar över

Heej, söta!
Har inget speciellt att göra så jag skriver ett inlägg.
Haha sitter och förhandlar med mamma. Hon kom och satte sig i soffan bredvid mig med sånadär asgoda klubbor. (vet inte vad dom heter) Men jag ba: Snääääällaaaa kan inte jag få en klubba? (hon har 8-pack med dem)
Hon ba: Nej.
Jag: Men snälla! Om du får en lakritsklubba av mig då?
Mamma: Nej.
Jag: Men om du får 2 lakritsklubbor.
Mamma: Nej.
Jag: om du får 3?
Mamma. Nej.
Tillslut gav jag upp och frågade om jag kunde få en nötkräm istället. Och det fick´jag om jag gav en lakritsklubba.
Hm, väldigt intressant för er. (not)
Elli är hos Vickie och Gabbi och vickies mamma e där och dom har typ tjejkväll. Inez och oscar sover. Jag, mamma och pappa kollar på tråkiga tvprogram. Kul.
Imorgon åker jag till stan med Sophie, och sover hos henne. Det är däremot roligare :)
Nu ska jag hämta nötkräm,

*PUSSMUN* <3

Barnvakt

Heeejsan,
Mamma och pappa åkte iväg efter 2 nångång, för att köpa trädgårdsstolar till altanen. Så dom är i Uppsala, och jag är barnvakt. Men inez och oscar sover så det är ganska lugnt, förutom att elli står och skriker bredvid mig. Vet inte vad hon vill. Jobbiga unge! Hahaha! nerå, men hon är lite galen måste jag säga.
Som i morse, hon hade snott min mobil och hållt på och messat och skickat mms till massa. Hon hade tagit ett suddigt kort på sig själv och sen skickat det som mms till 3svar! Asso hon vet inte vad hon håller på med,  hon bara trycker på massa knappar, o så helt plötsligt har hon råkat skicka sms där det står bara 4 bokstäver typ. hahah! Blev typ skitarg. Så har ni fått konstiga sms från mig så är det därför.
Jaja, nu när mamma är i stan så lovade hon att köpa min klänning eftersom jag inte hann i onsdags. Men nu får man ju hoppas att den finns kvar oxå.
Sen igår så va jag inne på cdon.com och sökte på ett spel som jag hade jättelänge sen nerladdat på datorn, men sen så ominstallerade pappa den så alla nerladdade spel och bilder försvann. Fan vad ledsen jag va!
haha, asså det är verkligen skitkul.
Men iaf nu kostar den bara 49 kronor!!! För spelet är såpass gammalt, så ingen köper ju det! :D
OMG vad kul! Men iaf vi ska beställa det idag när mamma och pappa har kommit hem. :)


Justja! Vi skulle ju få hit pappas jobbarkompisar idag, men det blev inställt pga vädret och att altanen inte va helt klar. Men aa det var ju typ åska o sånt imorse.
Nu har inez och oscar vaknat så ska laga lite mat,
Ha det bäääst,

*PUSSMUN*<3


Nothing to do

Hejsan, har typ inget att skriva, men har tråkigt så gör det endå :P
Idag har det inte hänt annat än att jag vart barnvakt och hjälpt till att städa o sånt.
För imorn kommer typ pappas jobbarkompisar hit, så det måste vara fräsht.
Elli är hos en kompis, Inez och oscar sover och pappa är nånstans, mamma sitter bredvid mig vid andra datorn.
Jaa, så det är ganska dött här hemma. Har verkligen inget roligt att göra.
Blir så rastlös direkt när man är bara hemma och inga kompisar är här.
Plus att elli inte är hemma heller.
Jag trodde jag skulle till stan idag med mamma, men fattar inte hur de blir egentligen.. Anar att det blir imorgon, för klockan är ju redan efter 5 , och klädaffärerna stänger ju 7.
Och så tar det ju typ 45 minuter att åka in.
Men bläääää! Sophie kunde inte va idag eller imorgon, men i helgen kan hon. Men lixom orkar inte bara sitta hemma och vänta, så får väl hitta på nåt annat.
Saknar fanny, och vill träffa henne, men hon är ju i Norrtälje, så måste ju vänta tills vi åker till landet så jag kan åka dit.

Jaja, nu ska jag sysselsätta mig med annat,

*PUSSMUN* <3

Sista inlägget för ikväll.

Nej nu ska jag äta nåt, håller på att hungra ihjäl!
Och sen blir det nog film och sova.
Imorgon åker jag in till stan igen för att köpa klänningen och sen kanske (bara kanske) ska jag till Sophie. :)
Jaja, hare gött

*PUSSMUN* <3

Dagensoutfit

Idag trippade jag runt på stan såhär:

 

Linne från H&M 98:-
Vita shorts från H&M (från förra året, kmr inte ihåg priset)
Kuvertväska från Gina tricot 149:-
Skor från Wedins 199:-

Bad, turridning och en runda till stan.

Heeejsan!! :D

Har inte skrivit nu på 2 dar tror jag.. eller nåt sånt. Men har lite o berätta, vad vi gjorde igår och idag :)
Igår skulle ju egentligen vi åka in till Uppsala, men det blev aldrig av, så vi (familjen, plus larissa och gabbi) åkte och badade vid nån ny strand istället, inte så långt bort från oss. Jag satt i en stor rosa badring och larissa satt på en krokodil xD och så typ rodde vi fram oss med armarna, men sen komm pappa och blötte ner hela mig, när jag inte alls hade tänkt att hoppa i vattnet. :P Vi hade med oss picknick o så oxå.
Efter badet beställde vi två stora familjepizzor och åkte hem o käka.

Klockan sex på kvällen så åkte jag, mamma och larissa och hämtade Johanna på station och Vickie från tierp och fortsatte iväg mot Marma.
Pappa stannade hemma med barnen (elli och gabbi med).
Och gissa vad vi gjorde i marma? Jo vi hade ju bokat turridning! :D Så alla fick en varsinn häst och så red vi i två timmar i skogen fram till typ 20 i tio på kvällen. Så jävla mysigt! Det var faktiskt kul. Och vi fick trava o sådär oxå. Men vi fick typ inte gallopera :(
Men shit asså vad ont i rumpan man har idag asså! :o Har ju inte suttit på en hästrygg sen jag var 9! och då var det sånadär små shettisar, eller hur de nu stavas :P var ju så liten då. Så det kändes skithögt att sitta på "normala" hästar nu :P
På kvällen sov johanna över eftersom det blev så sent att åka hem.

Idag åkte vi då in till stan (jag, mamma, inez, oscar, larissa och Johanna) fast johanna skulle möta hennes kompis i stan så vi tog farväl i Uppsala.
Men vi åkte först runt i boländerna och letade efter trädgårdsmöbler o kuddar men vi hittade inget så vi åkte in till centrum. jag och Larissa gick runt själva och kollade på gina o hm, och jag hann bara köpa 2 par trosor.
Skulle köpa min klänning  från gina, men min färg var slut där, och hann inte gå till andra gina och kolla för vi skulle möta upp mamma vid optikern för jag skulle prova ut mina glasögon som vi beställt för lääääänge sen egentligen.
Men nu hämtade vi ut dom för en gångs skull.
Hahah ser fortfarande ut som en nörd i dom. Men jag ser smart ut !  :D hahaa.

Efter stan skjutsade vi Larissa till tåget och åkte hem, hämtade gabbi och skjutsade hem henne till henka och vickie. Så nu känns det tomt i huset :P
Skulle egentligen följt med larissa hem och sovit där 1-2 nätter och det gick och så, men så kom larissa på att hon lovat va med nån kompis idag, så hon kunde inte. Men kommer nog se henne nästa vecka igen och nästnästa helg med :)


men det var väl allt jag hade att säga just nu. haha, veet långt, men de blir så när det händer mkt och jag inte hunnit blogg, då måste man ju skriva allt på en gång när man väl ska blogga.
Men men , hoppas att ni har haft en skön sommar hittils och ha en mysig onsdagskväll,
Här kommer lite bilder:
*PUSSMUN* <3


 Inez på stranden. Larissa tog bilden, och det ser ut som en målning! :o så sjukt fin bild! Har bestämt att jag ska måla av den :)

 Var inte våran outfit bara såå snygg? haha, bönder!

     Ridturen i skogen. Jättemysigt! Hästarna va så sjukt fina.

 Efter ridningen tog vi en promenad vid någon strand i solnedgången.

Sådär ja! Gör ett till inlägg med dagens outfit oxå :)
*PUSSMUN* <3 (igen)

RSS 2.0