Ny blogg!

Heeeeeeej allihopa! Nu tänkte jag inviga min nya blogg som ÄNTLIGEN är färdig!
Kommer alltså inte skriva några fler inlägg här. Kommer kanske ha kvar bloggen, men skriver bara på den nya.
Jaja här får ni den: http://cookiiees.blogg.se  ENJOY! <3

Hard time.

Hej!

Har fixat lite då och då på bloggen idag. Men har inte haft så mkt ork på att lägga energi på blogg eller dator i huvudtaget idag. För vi var och avlivade Samba, min älskade kissemiss, imorse. Stannade hemma för att få ta det lite lugnt. Hade aldrig klarat av att gå till skolan. Ush.. Dagen har bara varit full av gråt. Fast mamma och jag åkte till Tuns och shoppade lite kläder, det hjälpte för stunden, men när jag kom hem igen så var allt sorgligt och hemskt igen. Tomt hus utan samba.. :'(
Men laddar upp ett inlägg sen tillägnat åt samba med bilder och sånt. Men vill inte tänka på det just nu. Börjar bara gråta..
Nu ska jag försöka sova.. utan samba i fotänden.. ush kommer fan inte kunna sommna.. kommer bara grina..
Bäst att försöka iaf.
Bloggen kanske kommer inmorgon då.

godnatt <3

Nya bloggen på "renovering" !! :D

Heej , sötnosar,
förlåt har inte tid nu att svara på era komentarer, har hållt på med min nya blogg hela kvällen/natten, men den är inte klar än. Men måste sova , så fortsätter med den imorgon. Och ni får inte adressen till den förens den är klar. Kan bara meddela att den blir väldigt bra och är riktigt nöjd med designen och headern hittills. :D
Så det är bara för er att vänta helt enkelt. antagligen blir jag klar imorn! :)
Men nu ska jag sova! Ska t skolan imorn. Ha det bäst! God natt <3333

Storstädning igår.

Hej igen!
Det blev inga chokladbollar. Hade jag börjat baka, så hade nog mamma inte blivit så glad. Och inte min hälsa heller. För det första behöver jag komma i säng och sova ordentligt så jag orkar med allt imorn. Och för det andra är det nog inte så nyttigt att äta en massa socker varje dag, som jag brukar göra. xD
Istället gjorde jag min onyttiga chokladdryck som jag börjat dricka varje kväll nu.
Tar vanlig mjölk och icas chokladpulver och har i massa, massa grädde, sen värmer jag den i micron. Sååå gott! :D

Gjorde det igår med. Allt var perfekt igår. Städade hela mitt rum. Bytte sänglakan, dammsög, svabbade, tvättade hyllor, bord mm, tömmde papperskorg, rensade papper, rensade parfym/smyckes hyllan, sorterade all tvätt och la in i garderoben/tvättkorgen, dammade, och mycket mer. Städade verkligen allt man kunde! Tillochmed blomkrukorna och torkade av lamporna och tvn. Jaa kan nog fortsätta skriva fram till natten, för städade i flera timmar.
Men rent blev det och gott luktade det efter att jag hade haft fönstret öppet och svabbat.
Och så tog jag en låååång dusch med världens bästa schampo och balsam, som gör mitt hår silkeslent. Och rakade benen så de blev helt lena. Allt var fräscht när jag skulle gå och lägga mig i min nybäddade säng. Och så den stora koppen med oboy! Perfekt!
Haha! Sov iaf gott.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna, Sov så gott, PUSS <333


IT-gymnasiet, nej tack!

Heejsan, måste egentligen sova, är sååå trött. Men ska först skriva ett inlägg och sen kanske smeta ihop lite chokladbollar innan klockan slår 11. (om jag nu är väldigt snabb).
Idag var jag, Johanna och Linn och kollade på IT-gymnasiet igen. Nu fick vi kolla runt lite och fick lite info, och är faktiskt ganska besviken. Trodde det skulle va bra, men nej.
Det är nästan bara killar på skolan och dessutom är de flesta nördar. Alla sitter med sina datorer och deppar. Det är litet och grått och trist. Nu när jag fått kolla runt lite mer och se lite vad de gör på dagarna, så neeej tack!
Imorgon ska johanna och linn till Ekebygymnasiet och kolla och jag ska till John Bauer gymnasiet och kolla. Ska ringa imorgon bitti och kolla om det går bra.
För jag SKA byta skola. Det har jag bestämt!

Resten av dan idag hände ingenting typ. Vi åkte hem till linn efter IT, och ringde olika gymnasium och åt nudlar, sen åkte johanna hem, och jag stannade en stund till tills linn skulle åka och dansa, och jag väntade på busstationen i Årsta där pappa skulle hämta mig. Väntade i 1 timme och 15 minuter i kylan.
Kom hem typ 7 idag. Blä.

Nu ska jag hinna med mina supersnabba chokladbollar, sen ska jag sova. Godnatt <3

Heej!

Heej!

Vaknade först 10 imorse för jag var sjukt kissnödig. Gick upp och la mig igen och vaknade av att johanna ringde typ 11 nånting. Pratade med henne en stund. Gick ner och lagade gröt åt mig själv.
Typ det.
Gästerna är kvar, men tror de är på väg snart.
Idag händer ingenting. Johanna undrade om jag ville följa med och bada. Men tror jag har utegångsförbud. Så det blir inte av.
Ska typ städa hela mitt rum. Byta ut alla lakan, tvätta mattan, vika in kläderna i garderoben, dammsuga, damma, svabba, rensa... osv..
Sen ska jag ta en dusch.

Roligt liv. Sitter och skriver in precis hela min dag.
Blä.

Nu ska jag göra nåt annat. PUSS <3


Btw, min nya blogg kommer. Måste bara komma på ett bra namn på bloggen.

Kort.

Heejsan ,
Kom hem från johanna idag.
Sov hos henne igår. Men fy vilka jobbiga dagar det har varit de senaste dagarna! Har inte alls mått bra. Känner mig bara deppig och hängig hela tiden. Men får hoppas det går över sen. Ska snart ringa johanna och prata lite.
Kommer säkert bli på bättre humör då.
Har tyvärr inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna, men det har väl hänt en del, orkar inte skriva de nu.
Nu är frida, daniel och min lillkusin isabelle här. De åker hem imorgon. Vi har ätit god mat och umgåtts.
Men nu sitter oscar och tjatar på att vi ska hitta på nåt.
Jaja, skriver sen , PUSS <3

Ointressant inlägg.

Helluuw, har vart hemma ett tag nu. Eller aa, sen 4 typ, men har suttit och läst sen dess. Kan inte sluta läsa i boken. "Innan jag dör" heter den. Har hört massa bra om den. Men man blir lite deppig av att läsa den.
Men men, pappa, elli, inez och oscar är hos farmor med Tepa och aippa (ni vet gästerna från finland som har varit här i några dagar nu), för de åker tydligen hem idag :O
Så pappa och syskonen kommer inte hem förens ikväll nån gång. Mamma sitter bredvid mig vid andra datorn och jobbar, och jag sitter här och har tråkigt och är hungrig.
Haha, ointressant.
Men jag ska kolla lite gymnasium på nätet nu.
PUSS <3

Försenad. Igen!

Hej , kom precis till skolan.
Började egentligen 8.35 idag, men vi åkte för det första försent hemifrån och sen var det is på vägarna så vi fick köra huuuur långsamt som helst eftersom vi fortfarande har sommardäcken på bilen.
Så mamma som skulle skjutsa mig var redan försenad till jobbet, så hon var tvungen att åka direkt dit för att fota en lägenhet. Så jag fick vänta i bilen tills hon var klar, sen skjutsade hon mig till solan.
Så därför kom jag sent idag, igen.
Lektionen slutar 11.05, men förmodligen lite tidigare, för han brukar släppa oss ibland till och med en halvtimme tidigare, så känns lite bortkastat att gå dit nu. För då hinner jag typ precis starta datorn (om ens det) och så slutar vi. Sen blir det ju lite pinsamt att komma nu när 2 timmar av lektionen redan har gått.
Ska snart gå till skåpet och hänga av mig jackan och lämna väskan, för sen har vi lunch.
Vi har bara en lektion till idag. Grafisk kommunikation. Gud vad trött jag är på det här. Skolan är tråkig. Man lär sig ingenting. Det enda som gjorde allt bra var när Johanna gick här och jag hade massa som jag kände sen innan. Men nu känns det bara meningslöst. Ska kolla på skolor idag med mamma, så kanske vi ringer dit och så.
Vill börja om på nytt i en ny skola där det förhoppningsvis är roligare och att man lär sig mer.
Men jaa, ska kolla lite annat på datorn, sen ska jag logga ut. Hoppas ni har en bra skola, och en bra skoldag!
PUSS <3

Ny blogg kommer.

Heejsan !

Det blev ingen ny blogg idag ändå! Gjorde ett försök, men alla namn som jag ville heta på min nya blogg, var redan upptagna. Faaan! Försökte ändå ta lite udda namn, men självklart finns det någon annan som redan kommit på det för mig.
Men ska fundera lite på vad jag kan heta istället. Tahmatassu är ju verkligen udda. Det är min favoritfigur i mumintrollen, en liten söt pälsig sak med sjömansdräkt. Men ingen kommer typ ihåg hur det stavas , och känner för att börja om på nytt. En helt ny och fräsh blogg med nya bilder och ny design.
Nu gäller det bara att försöka komma på ett bra namn.


Ikväll är förresten sista kvällen när gästerna från finland är här. Tepa och aippa. De åker till farmor imorgon och åker hem på torsdag eller fredag tror jag. Synd. De har lagat riktigt god mat när de vart här, och det är så skön stämning här hemma. Man känner sig så hemma.
Så det blir farväl till dem redan ikväll innan jag går och lägger mig.
Men första ska jag ta en dusch, PUSS <33

Kort.

Heej, sitter i skolbiblioteket och har egentligen svenska, men skulle in och kolla om boken hade kommt som jag beställde igår på stadsbiblioteket. Och det hade den. Ska in idag och hämta den efter skolan.
Men nu måste jag gå till lektionen.
Btw, har kommit på nu hur jag ska göra med bloggen. Ska göra en helt ny, med ny design och mera bilder.
Ha de bra , PUSS <3

Gonatt <3

Helluuuuw, Tänkte bara säga att nu ska jag sova.
Det har varit en jobbig dag. Jag och johanna gick på stan en stund efter skolan. Men det hände inget speciellt.
Imorgon är det en kort dag.
Kanske går på stan eller nåt efter skolan. Får se.
Tog lite bilder idag.
Bjuder på en.

PUSS o gonatt <3


Bloggen ska redigeras !

Kom och tänka på att min blogg har blivit så fruktansvärt tråkig den senaste tiden. Bara en massa text och onödiga inlägg om när jag sitter i skolan och har tråkigt. Kanske borde anstränga mig lite mer. Ska iaf göra om bloggdesignen och headern och så ska jag börja ladda upp mer bilder och skriva roliga inlägg.
Får se hur det går.
Men vet inte när jag hinner göra om bloggen. Antingen nu i veckan eller i helgen eller så. Men så fort jag har tid och har fått lite nya roliga bilder som jag kan använda till headern, då ska jag göra om den.
Haha nu har jag ju inte precis 100 besökare om dan, men jaa ni få som läser den,
puss på er <3

Inlägg

Heejsaan , Vi har medieproduktion och alla ska ju göra ett eget radioprogram, eller aa vi är i grupper. Och våran grupp har valt att skriva om anna anka. Så sitter och läser massa fakta på nätet. Börjar ledsna på den här lektionen. För den är ju så himla lång. Vi har inte tagit rast än heller. Så är helt slut. Behöver syre. Haha :P
Men jag ska nog ta en rast snart. Hoppas vi slutar tidigare idag.
Ha det bra , PUSS <3

Boooring

Hej  , sitter i skolbiblioteket. Vi har lunch rast och jag har huuur tråkigt som helst. Träffade johanna och linn i morse innan de gick till skolan och jag gick till bussen. Känns så konstigt nu när de har bytt. Fan vad trist det är.
Idag ska jag ju gå på stan med johanna iaf. Sen får jag se om det är fler som kommer till stan. Men nu ska jag läsa andras bloggar,
PUSS <3

gonatt !

Nä, nu ska jag gå och lägga mig.
Får se vad morgondagen bjuder på.

Sov så gott, PUSS <3



Tomt utan bästavän.

Heejsaan!

Har precis ätit hemmagjord pizza. Lite sen middag, men riktigt gott var det!
Har pratat med både Fanny och johanna i telefon idag, skönt att få prata av sig lite nu när jag inte vart med kompisar sen i fredags.
Men nu har ju johanna bytt skola, eller asså hennes första dag i nya skolan är imorgon. Och även min första dag utan henne i min skola. Känns så konstifgt. Så tomt. Det var liksom hon som fick mig att må bra i skolan. Nu vet jag inte längre om jag trivs. Ska se om jag byter till nån annan skola eller om jag byter linje åtminstone.
Imorgon ska jag träffa johanna efter skolan :) vi ska gå på stan en stund. Men eftersom båda slutar sent, så blir det inte så länge.
Men nu ska jag göra annat, PUSS <3

Dragon Gate

Hej ! :)

Har kommit hem från gävle nu. Min familj och släktingarna från finland var på dragon gate och åt kinamat. Så sjuuukt gott! Ja man kan ju inte klaga på att man är hungrig nu, blev så himla mätt.
Det blev inget träffa kompisar idag. Men det har väl varit mysigt ändå. Bara lite grått och trist. Så som det inte ska vara en söndag, dagen innan skolan börjar igen efter helgen.
Får se hur jag gör med skolan nu. Har ju iaf emma och fanny, och sen så några som jag känner.
Men nu ska jag göra annat.

PUSS <3

Godnatt

heejsan , nu ska jag upp och se på film med elli och äta choklad.
om någon ville träffa mig imorgon, så hör av er!! PUSS <3

21:19

Hej , :)

Har haft en sjuukt tråkig kväll framför datorn. Men nu ska jag gå till köket och umgås lite och äta chips :)
Hoppas ni har det bättre än mig ikväll.
Men som sagt, ska gå nu,

Någon som vill träffas imorgon??

kommentera i så fall.


PUSS på er <3333

Godisdag.

Heej , hoppas allt är bra med er. Själv gör jag inte mkt.
Ville åka till rox och va med henne och johanna, men jag fick inte eftersom vi har gäster idag. Imorn vet jag inte vad som händer. Blääh snart är det skola igen.. Vill verkligen inte! Vill bara byta skola och komma bort från allt. Men ska iaf ge det en sista chans. Ska gå en vecka och känna efter, men annars tror jag att jag ska kolla efter andra gymnasium.
Ikväll blir det typ godis och film och imorgon hinner jag förhoppningsvis göra något roligt. Kanske åker och träffar nån. Men men , nu ska jag fortsätta sega framför datorn en stund. Ha det bäst, PUSS <3

Mina skolfoton kom förresten igår! Man ser inte så bra, men ni får nöja er med det.


En lyckad fredagskväll.

Hej , tänkte skriva lite fort.

Igår hade ju Rox en liten fest i sin brorsas lägenhet som ligger typ nära örbyhus IP. Jag, johanna, rox, isabelle och hannes var det. Rasmus och tobbe skulle också kommit, men det blev inte så.
Men vi hade kul i alla fall! :D Tänker inte skriva nåt om kvällen, men de som var där vet ju :)
Imorse cyklade jag och johanna ner till ica för att köpa frukost till alla, men affären var stängd. Klockan var 8.50 och det öppnar 9.00. Så vi stod och väntade 10 minuter och sen gick vi och handlade.
Resten av dan har vi typ bara segat. Legat i soffan och flummat och lyssnat på musik. Men det här ska vi göra om. Det var riktigt roligt, så vi ska kanske ha fest nästnästa helg med :) Längtar!
Men mamma hämtade mig sen och vi åkte och handlade.
Vi fick gäster idag. Några släktingar från finland. Tepa och aippa.

Men mamma och jag ska snart åka till kusin Bella som har fyllt 13 år! Så ska göra mig i ordning nu för att åka. Hoppas ni haft en suuuper helg hittils! PUSS <3

Jag vill bort från klassen..

Heeejsan! <3

Tänkte skriva om torsdagen:

I torsdags åkte jag ju tidigare från skolan för att gå på läkarbesöket. Skulle kolla halsen för har typ konstiga knölar. Men han sa att det troligen bara var förknippat med någon förskylning, så halsmandlarna eller va det heter svullnar upp lite. Men vi tog blodprov för säkerhetens skull. Ush ! HATARHATARHATAR verkligen det. Ni vet när man sticker in en nål i armvecket och så tar de blod. Jag började gråta för var så rädd..  Ush..

Efter läkarbesöket i tierp åkte jag och mamma till tierpsmarknaden och kollade runt en stund, och vi köpte chokladbollar, polkagrisstänger och remmar. Sen köpte jag en hårfärg på parfymbutiken och så åkte vi och handlade på ica.
På kvällen färgade vi mitt hår. Det blev typ inte så stor skillnad. Ingen har typ sett att jag färgat håret. Men utväxten är iaf borta så det är jämnare färg.


Juste! Johannas sista dag på guc var i fredags (igår) och OMG vad ledsen jag är nu.. Nu kan inte hon och jag längre åka till skolan tillsammans, vi kommer inte träffas på rasterna eller nånting.. Jag kommer inte längre ha min bästa vän där. Vad ska jag göra nu.. Fan allt var så perfekt. Det var så bra.. Men ush vill bara gråta. Jag hittar fan aldrig nya kompisar på skolan! Umgås med några , men det är inga kompisar som jag umgås med på fritiden..  Har fanny och emma från turismlinjen där johanna gick. Men ingen mer.. Vill byta linje eller skola eller nåt.. Jag vantrivs i min klass. Ush kommer gråta ikväll känner jag. BLÄ! :'S

Men nu ska jag skriva ett annat inlägg, PUSS <3

Försov mig!

OMG! Vaknade för typ 11 idag! Har försovit mig rejält. Pappa kom in och väckte mig. Han hade tydligen väckt mig flera gånger, men kommer inte ihåg det. Får se nu om jag tar 12.11 tåget nu. Puss hej <3

läkarbesök

Hej , nu slutar jag. för jag ska på läkarbesök i tierp. Är nervös för att ta blodprov. Ush hatar det! Det gör så jävla ont!
Men nu har jag bråttom. Hahah resten får vara kvar i skolan, Bye <333

Vad mer kan gå fel?

Hej, skulle bara in på datorn och kolla schemat inför dagen. Jag och johanna missade första lektionen för vårat tåg var inställt och inte nog med det! Vi väntade först på bussen ett bra tag. Sen kom den, men den åkte helt fel, den åkte till årsta centrum och grejer, så den snurrade runt där ett tag, sen så när vi kom från bussen s gick vi av en station innan för johanna sa att det var en kortare väg, men det var det inte. Vi gick genom nån jävla skog, så om vi till skolan och har missat första lektionen! Great! (y)
Men jaja, sånt händer. Käner att det kommer bli ett helvete nu till vintern när alla tåg är inställda och bussarna halkar och åker sakta, eller åker fel. Shit asså. Vad mer kan gå fel?
Men men. Nu ska jag skynda mig till nästa lektion som börjar 20 över.
PUSS <3

En till natt med johanna :)

Heejsan,

Sitter här och ödslar min tid framför datorn medans johanna har min bärbara dator. Hon sover ju här idag :) Vi la barnen för typ en timme sen , och nu är det lugnt och skönt här. Mamma och pappa åkte runt halv sju.
Haha jag åt 4 portioner med lasagne idag. Känner mig fortfarande mätt!
Men jag och johanna ska kolla på film nu. Ska försöka övertala henne att vi bakar chokladbollar så vi kan tjocka oss lite mer. Haha.
Juste! imorn är det läkarbesök 14.30 tror jag. Skönt, får gå tidigare från skolan! :)

Måste förresten bara säga grattis till min bästaste kusin BELLLAAAAA som fyller 13 år idag!! :D


Puss! <3

Onödigt.

Hej! Jag har medieproduktion. Fick ig på datorkunskapsprovet.
Och nu vill jag bara sluta och åka hem med johannapanna.
Men jag slutar 14.15. Jag har verkligen inget vettigt att skriva. Det här var bara onödigt. Men har inget att göra , för jag kommer inte på nåt att skriva om på min affisch. Vill börja med tablettasken istället. Asså vi ska göra egna tablettaskar. Fett kul! :D
Men jag skriver sen. (noooo! tänker ni säkert.. haha)
PUSS <3

Gomorron!

Hej , snart börjar första lektionen och vi ska ha datorkunskap. Sov hos johanna inatt. Igår gick vi på marknad i uppsala, och jag träffade rox, isabelle och hannes innan johanna kom.
Men vi åkte hem vid 6-tiden. Fick träffa hennes kattune, sååå sjukt sööt! Han kom och la sig hos mig imorse och kurrade.. aaw, så sööt. Jag vaknade redan innan 6 imorse och vart typ jättepigg och kunde inte somna om, så jag gick upp och fixade mig medans johanna sov.
Idag ska johannna sova hos mig och vi är barnvakter för mamma och pappa ska iväg ikväll. På nån konsert eller va det va.
Men ni får ha det så bra , PUSS <3

Packning

Heej, skriver ett inlägg ändå. Sitter och packar inför övernattning hos johanna imorgon.
Ska ha:

  • pyjamas
  • underkläder
  • jeans
  • långärmad tröja
  • tandborste
  • deo
  • hårinpackning om jag behöver tvätta håret
  • film
  • sen såklart mina skolgrejer, smink, mobil.. osv..

Nu vet jag inte vad jag har glömt, men det där är väl på ett ungefär.

Men nu ska jag packa ihop grejerna och sen sovaaa :)

PUSS och gonatt <3


Sluta vara anonyma!

Nu ska jag sova. Har ätit nästan en hel påse Cheez Ballz helt själv! OMG vad fet jag är!
Jag ska borsta tänderna och sånt nu. Men skriver mera imorgon, kanske!
Men sov så sött , PUSS <3


P.s Ni som skriver idiotiska kommentarer och är anonyma, ni kan skriva ert namn så jag vet, eller så låter ni bli. Jag tar inte ens åt mig när det är anonyma som skriver eftersom jag inte har någon aning om vem det är.
Om det är kommentarer där ni skriver elaka saker, då kan ni lika väl säga det till mig personligt.
Uppfattat?

Plugg.

Hejsaan, är hemma, ska plugga matte, mediekunskap och svenska.
Sen ska jag tjocka mig med Cheez Ballz.
Efter det ska jag också hinna duscha och packa, för imorgon sover jag hos johanna.
Håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och huvudet och känner mig hängig.
Och jag har fortfarande ont i min tå efter att jag åkte in med den i gallret. Så tror att det är en spricka eller nåt.. Haltar mig fram hela tiden.
Jaja, nu måste jag plugga,
PUSS <3

Radio.

Heeluuw,
Är i skolan och vi har Medieproduktion. Vi ska typ göra en egen pratshow tror jag. Vi slutar (som varje måndag) 16.45. Men idag åker jag raka vägen hem. Imorgon åker jag hem till Johanna och sover över där :) Och ska få se hennes kattunge!
Ikväll blir det nog plugg...
Känner att jag har inget vettigt att skriva. Längtar tills på Fredag! Ska ju på fest hos Rox. :)
Nu ska jag hjälpa de andra att komma på nåt att prata om på vår inspelningsgrej.
PUSS <3

Bilder!

Här mina kära, får ni bilderna från igår! Larissa har inte skickat bilderna till mig än , men snor några som hon lagt upp på bloggen, sen så har jag mina egna bilder som jag tog med min digitalkamera! ENJOY!

 Åkte med Bella på tåget in till Väsby

 Regnskogen inne på Akvarium.

 Larissa

 Äckliga!

 Vet ful bild. Men visst ser det ut som om det är utomlands!?

 Haj!

 Vi gick ner i kloakerna.



 Fika inne på Akvarium

 Fin utsikt från vårt fönster över Stockholm.



 Det var på den jag klämde tån sen! :(

 På kvällen hos larissa. 43 spänn för det där!

 Hahaha xD

  Eeh.. jaa.


Det var det. Men Nu ska jag faktiskt sova,
Tack för en underbar dag Larissa! Love u ! <3
Läs mer på http://apiina.blogg.se/

PUSS och GONATT <33


Söndag

Heeejsan sötnosar ! <3

Ska snart gå och lägga mig.
Den här dagen hände inte mkt. Jag och larissa vaknade 11.30 , och vi gick ner och åt gröt. Eter det segade vi bara i hennes rum. Vi flummade och skrattade och satt framför datorn. Mamma kom och hämtade mig efter 2 nångång. Tanken var att jag och larissa skulle till Stinsen , men det blev inte av eftersom mamma kom så tidigt.
Vi skulle nämligen fika hos Raila för Martina och raila har fyllt år.
Vi åkte nån gång innan 6 och åkte in till Gränby centrum på hemvägen. Jag och mamma gick in på Gina tricot för jag skulle leta efter en kofta, men den fanns inte. Hittade massa annat såklart som jag provade, men inget satt bra. Jo en tröja. Typ sån där långärmad som man viker upp i ärmarna och är typ slapp och stor. Som finns i alla möjliga randiga färger. En sån fast i leopard. Ganska cool. Och den var på rea. Men köpte inte den. Var osäker på om jag gillade den eller inte..
Haha.
Men sen jag kom hem så har jag inte gjort nånting. Ringde johanna tidigare, men inget mer.

Lägger upp bilderna på nästa inlägg, PUSS <3


Akvarium

Heeejsan sötnosar ! <3

Hoppas ni har haft en bra helg hittils! :)
Idag åkte jag hem till Larissa. Samåkte med bella på tåget och när vi kom till väsby, åkte hon hem och jag åkte med Larissa till Akvarium i Stockholm. Det var jättemysigt!
Först kom vi till regnskogen där det var pyrajjor i vattnet och så regnade och åskade det. Sen kom man till "havet" där det var hajar och massa andra fiskar.´Och så var det kloak och en B biograf. Men det var superkul att vara där! :)
Efter att vi gått runt lite så fikade vi på restaurangen där inne. Vi köpte en chokladmuffin för 29 och en brownie för 29, sen cola för 10 också. Muffinsen var himelsk god, men brownien smakade rumpa! Så sjukt äckligt. Ska aldrig mer köpa brownies! 29 spänn för den skiten, nej tack!

När vi var klara skulle vi gå ut, och vid utgångarna var det såna där snurr galler som man går igenom men inte kommer in i igen. Så jag och larissa ska självklart vara lite roliga och stå på det och snurra ut, så går det så fort att jag inte hinner hoppa av innan olyckan var framme! Jag åkte rakt in i det där gallret och det jag står på fortsätter snurra och min fot åker in mellan gallret och klämms som fan! Jag typ skriker och hoppar av smärta och det gör ont som fan i min stortå!!! Haltade hela vägen till bussen. Det krampade i hela mitt ben för att det gjorde så ont. Det kom typ smärtvågor ibland som gjorde såååå ont så fick kramp och kändes som om jag skulle svimma. Var nära på att börja gråta. Men nu är min tå iaf bättre. Men tror den har en spricka. Min nagel kommer nog lossna. Kan inte gå med hela foten ,så går på hälen och det dunkar hela tiden. Kan inte röra på tån heller.


Men nog om tån. På kvällen idag åt vi tacos och sen  så gick (haltade) jag och larissa iväg till kiosken och köpte godis. Jag köpte till mig själv för 43 spänn! Sen gick vi och träffade larissas kompisar och var ute en stund. Men vi gick in efter ett tag och kollade på film och åt godis.  men så skulle vi bädda om i sängen för det var helt smuligt och larissa hade typ damp för det var smuligt på golvet, och så skulle hon lyfta upp täcket från golvet och viftar till så att colaglaset som står i bokhyllan välter och det rinnner över hela bokhyllan och golvet och jag brister ut i asgarv, ocvh larissa blir skitsur o ba: "SLUUUTAA! DET ÄR FAN INTE KUL!!!!" Hahahah xD Jag dog av garv.
Jaja, nu ska vi se på film igen.
Ha de bra PUSS <33

btw! bilder kommer imorgoon! <33

Godnatt

Har fortfarande inte somnat. Ligger i sängen med Samba (min kissemiss) och kollar på Candy Candy (en gammal barndomsserie) på vhs och äter Ostbollar (som ostbågar, fast bollar med nachosmak) och dricker läsk såklart! :)
Men har packat det mesta inför imorgon och har skrivit ett litet schema inför imorgon bitti , så jag kan kolla imorgon vad som ska göras så att jag inte glömmer bort saker sen. Skrev ner först allt som ska hända i ordning. Typ: 1. vakna. 2. frukost. 3. duscha.. osv! Sen skrev jag Dagens outfit och efter det skrev jag ner vad som ska packas, (det är saker jag glömt också som måste kommas ihåg).
Men har ställt larmet till 08.00, för det tar tid för mig när jag ska duscha och allt. åker med 11.15 tåget från örbyhus. Och samåker med bella då. För hon ska också till väsby.
Men men måste få lite sömn nu så jag orkar vara glad imorgon när jag åker till Larissa :D
Längtar!

Godnatt, PUSS <33



Fredagsmys

Hellooo,

Ligger i soffan och latar mig. Det är fredagsmys med familjen idag. Valde själv att inte åka någonstans ikväll, för har varit borta eller folk har vart här vaaaarje helg den senaste tiden. Så behövde en ledig kväll då jag kunde ta det lite lugnt.
Imorgon åker jag till Väsby, hem till Larissa. Samåker med Bella på tåget. :)
Jag och laissa ska till Akvarium i Stockholm, OMG vad kul! Barndomsminnen! :D

Idag hände inte mkt. Vi hade ju sovmorgon för vi hade inställd gympa imorse, så jag sov till 9. Sov ju också över 4 timmar på kvällen när jag kommit hem igår. Och sen gick jag ju upp och somnade typ 11 och sov till nio! så sov sammanlagt över 14 timmar inatt!! Fan vad skönt! Var helt utvilad idag. :)
Men iaf efter skolan åkte jag in till stan och träffade Johanna, Roxanne och Hannes. Vi satt på bryggan och pratade och umgicks. Efter det åkte alla hem typ.
Åkte med pappa på tåget och vi åkte och köpte pizza och handlade chips och läsk.

Men nu ska jag gå, ha en bra fredagskväll, PUSS <3


Sömntuta

Heejsan,

Hoppas ni mår bra! Själv mår jag bra, men har varit sjukt trött idag.
Vi slutade tidigare idag. För vi hade prov i datorkunskap, så man fick gå när man var klar. Det gick fort. Så alla var klara mellan 1- halv2.
Jag tog 14.19 - tåget från uppsala och fick gå hem från stationen. Mamma hade precis hämtat barnen och handlat när jag skulle ta tåget, så hon orkade inte vänta i örbyhus en halvtimme med bilen, så hon åkte hem och kom och mötte upp mig halvvägs, gående med inez, oscar och elli.
Så gick nästan en halvmil idag. Jobbigt.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig under varma filtar i soffan. Frös så mkt efter promenaden. Och det var ju så varmt och skönt så somnade nästan på en gång.
Mamma försökte tydligen väcka mig flera gånger när det var middag, men jag reagerade inte. Jag vaknade inte förens 21.00! Så jag gick och åt middag. Efter det gjorde jag i ordning mig för sängen. Och nu har jag legat här i sängen en stund och kollat på film.

Hade en geting i mitt rum för ett tag sen. Den kröp på min rosa klacksko som låg på min svarta matta. Shit vilken tur alltså! Hade den varit på mattan så hade jag inte sett den eftersom mattan är helsvart. Då hade risken vart att jag hade trampat på den eller nåt. Men det läskiga var att precis innan det gick jag precis där och satte mig tillochmed där när jag skulle gräva fram en toffs ur min väska. Var säkert typ en centimeter ifrån den eller nåt. Snacka om tur!

Jaja, nu ska jag sova. Är så trött. Skönt, imorgon börjar vi 10.50, så det blir sovmorgon för min del. Men sov så sött, PUSS och kraam <33

Bio med Johanna

Heej <3

Kom hem 21.00 idag. Det blev bara jag och johanna som gick på bio, mysigt :)
Vi gick först på stan och jag bokade en tid hos frisören, men kom precis på att mina pengar inte kommer räcka, så måste boka av nu. Har bara fått 250 kr den här månaden. Jag ska klara mig på det tills 20 oktober!!! Hur fan ska jag klara mig?
För jag och johanna hade bestämt sen länge att vi skulle på bio idag så 100 kr gick åt det. Sen 35 för mat, och sen typ 25 spänn på cola och popcorn. så 160 spänn gick på det, och nu har jag typ en hundralapp kvar som jag ska klara mig på fram tills nästa månad... eeh.. jaa , behöver liksom halsduk, vantar, vaaarma stickade koftor, och jeans. Har bara ett par jeans och de är ALLDELES för små, får ont i benen, höfterna och midjan efter att ha haft på mig dem en hel dag. Får ju blodstopp i dem! Sen lite extragrejer som behövs är väl tjocka tights, tunikor, foundation, mascara, toffsar, hårprodukter.. jaaa... det är ganska mkt.
Får väl hålla ut helt enkelt tills nästa månad.

Men nog om det, jag och johanna gick iaf på stan och hade supermysigt. Vi käkade på max och provade jeans på weekday. Sen gick vi på 18.10 bion och såg "The Ugly truth". Den var jättebra! :D Den var väldigt rolig iaf! Haha.
Efter bion tog jag tåget hem och johanna tog bussen hem.
Btw, johanna har fått en kattunge nu som heter Nelson! Så jävla gulligt!
Jaja, nu ska jag sova, är dötrött, PUSS <3


RSS 2.0