När allt sviker..

Jag hatar det här. Fan.
Det känns som om jag förlorar de flesta just nu.
Ingen är nånsin nöjd. Det är alltid nåt som är fel.
Vad jag än gör så är det nån som blir tokig på mig.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre.
Är det fel på mig eller dem?
Jag förlorar mina närmsta vänner.
Ni vet de som inte går att ersätta. De som gör att jag lever.
Klarar mig inte utan dem.
Men det kan ju inte fortsätta så här.
Jag måste hitta nya vänner. Men hur?
Hur fan ska jag ta mig till?
Varför skulle det bli så här?


När allt sviker..


Hemma !

Helluuuw,
Jag kom hem för en halvtimme sen.
Vi skulle egentligen sluta 16.45 idag, men vi fick sluta tidigare så jag kom hem tidigare. Annars hade jag inte vart hemma förrän 18.30 !! Helt sjukt tycker jag!
Men idag hände väl inget speciellt. Inget att berätta. Men ska lyssna lite på musik nu och göra lite annat, men ha det bra , PUSS <3

Gooomorgoon !

Goooomorgon!
Vaknade för en stund sen och har bara hunnit ta på mig jeansleggings och en tubkjol. Känner mig faktiskt utvilad :)
Ska klä på mig och sen fixa håret och plocka ihop det som jag ska ha med mig. Får inte glömma mitt häfte och almenackan!
Aa, sen ska jag typ fixa sminket och sen frukost och borsta tänderna. Såå måste skynda mig nu. Tar 09.11 tåget.
Hoppas ni får en bra skoldag , PUSS <3

Bio med tjejorna!

Helluuuw <3
Igår var ju kräftskivan, och jaa skrev ju lite om det igår. Senare på natten så satt vi ute på altanen och fredrik och pappa spelade gitarr och vi andra sjöng. Haha jag och larissa fick ett solo på I'm yours av Jason Mraz. :D
Men jaa. Sen idag vaknade jag, elli, larissa och jonathan innan 9. Så vi gick ner o käka o så. När alla gäster hade åkt så var larissa kvar och skulle ta ett tåg hem senare vid typ 6-tiden, men johanna ringde o frågade om jag ville gå på bio, så jag och larissa åkte in med 16.41 tåge till uppsala och mötte johanna och käka på donken först, sen så köpte vi godis till bion och gick och hämtade ut våra reserverade biljetter. Bästa platserna!! :)
Vi såg Year One. Hahaha sjukt rolig film, helt sjuk. Men jaa vet ju inte om den var bäääääst, den va liksom helt okej. Men hade förväntat mig bättre. När bion var slut typ 8, så tog larissa tåget hem, och johanna och jag tog tåget. Men ingen av oss fick sova hos varandra, så båda åkte hem tills sig.
Kom hem typ 9, och är astrött, så ska sova nu , OH klockan är exakt 22.22 önskar mig nååt. :P
Hahah, ne men ska ladda upp ett par bilder bara, sen så tänkte jag lägga mig bredvid elli och kolla på monsters inc och äta lite gooodis :)

PUSSS <33

Igår:
   




Idaag på väg t bion och i biosalongen:
  



GODNATT <3

Kräftskiva

Hej!
Passar på nu att skriva ett inlägg, för nattar inez och oscar och har bärbara med mig.
Idag är det ju kräftskiva hos oss. Alla är inte här som skulle va här. Men det är iaf Hanna, Nicolas, deras hund, Tanja, (tror Sören är här), sen Marie och fredrik, sen deras två söner Leo och Robi, sen så är Håkan, Ann-Charlotte, Larissa och Jonathan här och så Sandra och Petra. :) Hoppas jag inte glömde nån.
Men jaa, det är mysig stämning, de vuxna sitter ute på baksidan och äter kräftor, dricker vin och skrattar, och jag, larissa och jonathan ska hitta på nåt kul snart antar jag.
Men jag har ju vart barnvakt hela kvällen åt inez oscar och elli. Så har hjälp dem fixa mat, gå på toa, sätta på film, borstat deras tänder och bytt blöjor, och så läste jag en saga och nattar dem just nu. De har typ precis somnat iaf. :)
Ska iofs se till att elli också går och lägger sig efer det här. Men seeen ska jag va social mot jonathan och larissa.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagskväll,
Vet inte om de blir några bilder sen, men får se!

Ha det bra , PUSS hej <3333

Myskväll hos Johanna <3

Heeejsan,
Tänkte börja med att skriva vad jag gjorde igååår, sen får jag skriva om idag i ett annat inlägg eller såå :)
Men iaf, efter skolan så åkte jag, johanna, fanny och linn med stadsbussen till stan och så in på cubus, och jag hittade äntligen min tröja i rätt storlek, så jag köpte deen! :) Laddar upp bild sen! :)
Men efter det mötte jag och johanna Roxanne, isabelle och hannes på bryggan och fanny och linn gick nånstans. Så satt vi där ett tag och senare åkte jag, rox och johanna med bussen hem till henne, och senare på kvällen kom isabelle och hannes också :)
Det var supermysigt! Vi typ dansade i stora vardagsrummet med discoljusen på , och typ klädde ut oss och var typ knäppa. Haha, men det var en rolig kväll faktiskt. Sen så sov vi på madrasser och bäddsoffan i vardagsrummet. Och ofc så fick jag dela minsta madrassen med kära johanna. Och vi typ delade täcke och allt och det va typ skiiiiit varmt!! Och vågade inte ta av mig det tjoooocka täcket, för johanna hade skrämt mig och sagt att nån skulle komma krypandes under biljardbordet, så det slutade med att jag typ nästan grät och ba: DET ÄR SÅ JÄÄÄVLA VARMT!!  Så rox ba: Men ta av dig täcket då. Jag: Men jag vågar inte!! Rox: Me gumman! Jag har en filt här, ta den. Fast den ser ut som en matta.
Så jag fick en tunnare filt istället, och jaa det var som att sova med en matta över sig, jätteobehaglig! :S Haha men sen när jag svalnade lite så typ frös jag istället hela natten!! :'(  Haha, så jag typ snodde åt mig lite av johannas täcke på morgonen. Hahaah.
Men men , åkte tidigt idag för mamma hämtade upp mig när de skulle till rimbo och hämta Gustavs grejer, för han ska stanna längreee :) Aa sen så åkte vi och köpte lite grejer till kräftskivan som vi firar just nu! :)
Men skriver om det sen, för ska vara lite social mot larissa och jonathan. Sen så är jag barnvakt oxå, så får 500 kr av mamma flr att ja e barnvakt :D

PUUUUUSSAR <33333

Gustav! <33

Måste ju bara inviga en bild på lilla Gustav. Ni vet lånehunden som är här en vecka :D
Okej, nakenhundar kan faktiskt va söta även fast de ser ut som gamla gubbar! xD
I alla fall om den hunden heter Gustav och är världens mysigaste och skönaste!

 Har bättre bilder på honom på andr datorn, men här har ni iaf en :)

Puss <33

Övernattning hos Johanna <3

Heeej, ska ta det här snabbt, för ska sova. Eller aa, snabbt o snabbt, men.
Igår i skolan frågade johanna mig om jag ville sova hos henne den natten. Så efter skolan tog vi bussen till stan och gick till bryggan och träffade Isabelle, Roxanne, Hannes, och så typ 3 tjejer till som jag inte kände sen innan så kommer inte ihåg namnet just nu. Så vi satt där ett tag o prata, o sen gick jag, johanna och hannes och köpte milkshake och tog tåget hem. Vi åkte hem till mig först för att hämta kläder och så, sen så tog vi 22.05 bussen till johanna. När vi kom hem så var man ju så trött så vi gick typ o tog på oss mjukiskläder, och borsta tänderna o av med sminket så låg vi o prata en stund och hon målade mina naglar, sen typ somna vi vid kanske 12-halv 1.
Nästa morgon fick vi skjuts hela vägen till skolan av johannas mamma :) Så aa sen så har jag vart i skolan typ. Bara 2 lektioner idag, men långa. Typ 2,5-timmars lektioner båda två, Datorkunskap och mediaproduktion. Så vi slutade typ fem i två.
Jag johanna och fanny åkte in till Cubus som öppnade idag i uppsala, och så träffa vi mikis (min kusiniis) ;) och gick till tåget. Där träffade vi Sophie och Hannes också, sen så en tjej som heter Emma från johannas klass.
A, men typ det har hänt idag. Förövrigt har man världens mensverk och jag äter hela tiden. Gick nyss och hämtade en stor fet tallrik med lasange! Hahaha.
Nu ska jag sova, imorgon är det skola igen och behöver sova.
Lite bildeeer från igår :


 Jag och Johanna hämtade sötungen Elli från skolan när vi kom från tåget. Vi gungade medans vi väntade på mamiii som skulle hämta oss. :)
  


  Igår när vi stod och väntade på 22.05-bussen.

Juste! Vi trodde typ vi skulle bli våldtagna av busschauffören - ursäkta stavning.. (a) - för typ några idioter kastade stenar på bussen så en ruta sprack så han stannade bussen o gick o kolla efter sprickor o sånt. Så började han prata o fråga vart vi bodde o grejer (försökte säkert bara vara trevlig) Men vi ba: Shit! Tänk om han våldtar oss! Vi är ju ensamma på bussen med han!!  Johanna ba:  Äsh jag har lärt mig hur man ska göra om nån attackerar. Jag bryter hans knäskålar i såfall, så biter du honom! Hahahaha xD Men vi kom hem ovåldtagna och levande iaf. Piuh!

Nu ska jag sova! PUSS <3333


Förlåt Fanny!!!

Btw!  Fanny, förlåt att jag inte ringt dig på tusen år och alltid missar när du ringer, men jag ska faktiskt ringa dig. Ska inte lova nån tid, för jag vet hurdan jag är. Säder typ: "Ringer dig imorn." Sen så hinner jag inte eller så glömmer jag bort det. Men jag ringer dig iaf! Så snart som möjligt ;)
Men idag så hade jag lektion när du ringde så kunde inte prata då , vi skulle ha till 16.45 egentligen, men aa :)
Jag loooovar att ringa dig direkt när jag kommer på det nu i veckan eller så! Måste får prata med dig gumman <3333

PUSS <3333

Duktig.

Shululuuuu,

Jag ska gå och sova typ. är skittrött.
Men aa idag har det inte hänt nånting typ. Har vart i skolan, och vi slutade sent. Typ 4, men vi skulle egentligen slutat 16.45, enligt schemat.  Tänk när de inte längre är snälla och låter oss gå tidigare, Blööööö för måndagar då asså.
Justja, på svenskan så har vi lite blandade grupper o klasser å sådära, så vi skulle presentera oss för vareandra och så skulle vi gå varvet runt, ni vet när man ska säga alla namn som har vart innan i ordning o sen ens eget, och desto längre fram i ringen man är desto fler namn att komma ihåg. Typ om man va sist så hade man typ alla namn att ropa upp, uuush hemskt. Jag var nästnäst sist. Men förvånansvärt kom jag ihåg alla namn och kommer fortfarande ihåg dem (stolt!). Sen skulle man gå fram till tavlan en och en och skriva sin favoritfrukt och sen säga t.ex: "Hej jag heter Ida och jag gillar vindruvor."  Alla: "Hej Ida!"  Hhaaha omg!
Ne nu ska jag sluta skriva.  Sitter fortfarande kvar i inez å oscars rum för nattade dem för nåra timmar sen, men orkar inte gå iväg med datorn.
Var lite barnvakt, typ fixade lusmedel på dem och fixade kvällsfika, eller aa frukt och oboy, haha, sen så borstade jag deras tänder, städade upp kisspottan som inez råkade sparka ut, och duschade hennes ben efter kisset som hade vält över henne. Fixade en plastpåse fylld med varmt vatten för inez onda mage, gick på toa med inez tusen gånger för hon hade ont i magen men de kom inget, försökte natta dem (skulle läsa godnatt saga, men de blev för sent), fick elli att gå och lägga sig och borsta tänderna osv.. aa. Typ det.
Sen innan det dukade jag innan maten och sen fixa jag disken efter maten. Skulle ut med soporna, men det glömde jag sen xP
Aaa , men nu ska jag borsta tändena osv,  PUSS <3333


Inför imorgon bitti

Såå, har bestämt vad jag ska ha på mig imorgon:

* Ljusa jeansleggings från Ginatricot
* Svart tubkjol över rumpan , från Ginatricot
* Vitt linne med Cheepmonday-tryck, från weekday eller nåt (fått av Johanna)
* Svarta tygskor
* Väska: inte bestämt.

Imorgon bitti blir det:

* Vakna!
* Duscha
* Deo, parfym, bodylotion, osv..
* Klä på mig
* Ha i hårprodukter
* Sminka mig
* Frukost
* Borsta tänderna
* Åka


Oscar kom precis gråtandes ur sitt rum, halvt i sömn halvt vaken. Han sa att han ville ligga i min säng så nu ligger han där. Nu ska jag gå och lägga mig, Hoppas nu att jag kommer upp imorgon!! :O Måste somna fort nu!!

PUSS <33

Tick tack, tick tack!

Heej , OJ klockan är asmkt!!  Ska precis sova. Fast har inte bytt om än, men aa har satt på en film och sådär, så ska bara byta om och hoppa i säng. Och så ska jag ställa in väckarklockan också.
Juste! Kanske ska ta fram det jag ska ha på mig imorgon.. :P
Idag var förresten Raila, Mikis, Bella och Gabbi här och hälsade på lite fort. Asså bella och gabbi hade vart hos henka och vickie hela helgen, och raila och mikis va där idag och fikade, så de tog med sig bella och gabbi så de kunde åka med dem hem till väsby, istället för tåg. Så de passade på att hälsa på oss också, när de väl var i Tierp. :)
De var inte här så länge. Typ max 1 timme eller så. Sen så åkte de. Jag och bella typ hoppade lite studsmatta och pratade lite, o så åt vi mackor. haha.
Jaa  ,men nú ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon. :)

PUSS <33

Filmkväll med syskonen

Heeeejsaan,
Gud vad skönt det är med helg! :) I fredags hände inte mkt förutom att Gustav (hunden) kom hit , jag somnade typ assent och sen på lördagen vaknade jag typ halv 3 på eftermiddagen (!!)
Sen så hände väl inte så mkt den dagen , elli bakade chokladbollar, och jaa, jag segade framför datorn o så. Sen så käka vi middag och mamma åkte iväg till en kompis fest i väsby. Så det blev pappa, jag, syskonen och hunden som blev hemma. Efter maten proppade vi i oss godis o så, sen så vid 22-tiden gick jag upp med Elli, Inez och Oscar till mitt rum och såg på en tecknad film med dinosaurier, den heter typ Dino eller nåt sånt, och är på finska.
Men aa så vi hade bombat med blandgodis, pringles chips, ostbågar, cola och tropisk frukt-läsk. Vi tog in en bäddsäng som vi ställde vid min säng så alla skulle få plats.
Så somnade alla och jag som sovit så länge på dagen, var inte ett dugg trött, så jag såg på 3 filmer. Haha, först den dära tecknade filmen med syskonen, sen Hot Chick och efter det Sex and the city, men såg inte hela för somnade sen.
Imorse vaknade jag av att Elli och Inez satt och pratade om godis. Typ vilka de hade kvar i sina påsar (jag gjorde egna godispåsar till alla när vi lekte affär igår) haha !  Kollade iaf på klockan o den va bara 8.45! :) ääälskar att vakna tidigt, känns som om man har hela dan på sig! Och nu borde det egentligen va typ middag typ att klockan vore 7-8 på kvällen, men den är ju bara ynka 14.47. haha :) Skönt!
Men nu ska ajg göra annat, PUSS <3333


     Glömde bort att jag hade lite bilder från igår också, som togs med min nya digitalkamera som jag fick av pappa! :D Här om dan så kom han o ba: "Här får du en egen digitalkamera, så slipper du använda våran hela tiden."  Snääällt! Tack pappa! :)

Trött på det här

Ush vad sur jag blir.
Orkar inte med alla falska vänner.
Får skaffa mig nya. Såna som bryr sig.
Såna som inte sviker.
Såna som bryr sig om man är ledsen.
Såna som bryr sig om man är ensam.

Jag hoppas såna vänner finns på GUC.


Gustav

Haha Gustav (hunden) har kommit, och är nu ute på promenad med mamma och pappa och jag är hemma med syskonen. Haha han ser väldigt rolig ut, hahaa :D
Ne men han kom fram till mig och slickade mig i ansiktet och jag skulle typ klappa honom så är det bara hud. Känss jätteovant, nästan lite obehagligt. man är så van vid att hundar vanligtvis har päls, haha :D
Ne men han är jättesnäll och kärleksfull. Han ska va här tills nästa lördag om det inte blir nåt annat krångel att han måste åka tidigare, men annars blire lördag :)
Jaja, de va typ det. Får se vad som händer i helgen. De där med att vi skulle iväg verkar inte bli av nu när vi har hunden och allt, och bella är här i tierp så vi kanske träffas imorn  eller nåt :)
Men men , nu ska jag göra annat, trevlig helg,

PUSS <3

Nakenhund på väg

Heeejsan ska precis äta, har inget speciellt att skriva om dagen ,, men här kommer en lite rolig sak som jag tänkte berätta! Mamma är nämligen på väg hem med en HUND i baksätet! :O
Haha fast jag vet inte om den kommer va ful, för det är en nakenhund :S mamma är ju allergisk mot päls o sånt. Så hon va hos ägaren idag och va där i några timmar föra att känna efter om hon tål dem eller inte. Och det gjorde hon, så nu ska vi få prova på att ha den hemma hos oss ett tag, vet inte om det handlar om dagar eller veckor, eller en månad, har inte frågat än.
Men skriver sen när hunden kommit, fett coolt! Haaha va kul :)
Men nu ska jag käka pizza! :) <33

Godnatt

nej nu går jag och lägger mig! trött och det är sent. Fan jag måste upp ännu tidigare imorgon för att duscha!!! :(
jaja puss och gonatt <33


I need

Vad jag behöver till hösten:


* Skolväska från HM.

* Tjocktröja från HM

* Topp från Cubus

* Linne från Ginatricot

* Ljusa jeans slitna med hål (från nånstans)

* Klackskor, typ nåra snygga låga med snörning eller liknande.

* Höstjacka, jeans eller skinn (inte bestämt)

* Maaaassa tights/leggings

* Underkläder

* Färga håret o klippa mig

* Och MASSA annat! Jag lovar, jag kommer på kommer nya saker hela tiden, haha.



 Typ en sån väska fast brun :)        (inte just domdär skorna men liknande modell fast snyggare ofc!)



3:e skoldagen

Heejsan !

Ska typ precis stänga av datorn och upp och plugga lite inför körkortet. Ni vet min epa jag ska få? hahah, :D
Mobbad jag kommer se ut!  men vafan, det är ju asskönt att kunna åka till sina kompisar när man vill, för man kan ju åka själv.  :D Typ som emelie och sophie som bor i öhus, sen så johanna kan man ju faktiskt åka till även fast det tar lite tid då. Eller aa kan ju hämta henne från bussen oxå, men aa sen så är det ju ett fordon för att ta sig till tåget oxå, på skoldagar eller nrä ajg ska iväg o så. :)
Aah, men skönt iaf. :)
Idag var ju ännu en ny dag i skolan. Känns liksom bra och nytt och allt! :)
Johanna sov ju hos mig och jag vaknade i morse av att hon ba: "Ida! Fan vad jag fryser! Har frysit hela jävla natten!"
Men vi gick typ upp, o fixade oss och blev skjutsade till tåget och på perrongen träffade vi sophie, fanny och isabelle och så åkte vi med dem och tog skolbussen från station. Aa, intressant för er (not) men endå.
Gillar bara kännslan av att man alltid har nån att åka med  som man känner, som igår åkte jag med emelie, fast hon går på fyrisskolan, men vi tar samma tåg så. Bella och jakob åker också tåget och skolbussen.
Men jaa, det är inte som förut när alla gick kvar i örbyhus och jag åkte själv in till uppsala varje dag. Blää så långtråkigt!

Okej nog om det, dagen var i alla fall bra typ nästan kul.. Efter skolan tog jag, sophie och bella bussen in till stan o så mötte jag johanna där o skulle kanske sova hos henne, men så gick det inte för mamma ville att vi skulle prata om en grej hemma. Hoppas hon inte är sur nu bara.. aja får prata med henne imorgon :)
Ni som började skolan idag, hoppas ni hade en bra dag!! :D
Nu ska jag gå,

PUSS <333

Kort inlägg

Heeejsan, idag var den andra dagen i skolan. :)
Det hände inte så mkt typ. men aa, vi slutade efter 12 typ, men var tvungen att vänta på johanna tills hon skulle sluta.
Hon är ju här nu och ska sova över, så åker vi tillsammans imorgon till skolan. Köpte chokladfingrar idag, men har redan ätit upp dem haha :P
Men nu ska jag typ käka lite och sen ut i solen och hoppa studsmatta med johanna. :)
Kanske skriver nåt ikväll.
Pusss <333

Tidig morgon imorgon.

Heejsan , ska precis sätta på filmen "Confessions of a shopaholic" och ska ställa in larmen och skriva ner lite vad jag sa ha med imorn , så jag inte glömmer det. Typ vad som ska fixas o lite så innan jag åker.
Hm, aa men imorn är en ny dag och får se hur det går. Jag tar tåget med sophie, fanny och bella igen fast 07.15 från örbyhus! UUUSH orkar inte upp så jävla tidigt! Ska upp typ senast 6! Blääh, aja.
Johanna kommer ju hem till mig efter skolan och sover över. Men men nu ska jag sätta på filmen så jag somnar så fort som möjligt, puuuussssar <333

kvällsmål

heejsan , nu ska jag ner och äta kvällsmål och ta vitaminer och sen ska jag borsta tänderna och sova. :)
Juste, kanske ska ta fram vad jag ska ha på mig oxå! :P
Pusss <33

Första dagen!

Heejsan , idag var första dagen i gymnasiet! Jag vet inte vad jag tycker om allt än, men måste bara säga att jag älskar själva skolbyggnaden, det är så sjukt fint där! Allt är jättefräscht och såhär modernt. :)
Jag och johanna åkte ju tillsammans till skolan, och va typ skitnervösa inför att träffa klassen och så. Men jag kom iaf i samma klass som sophie :) Skönt att ha nån man känner första dan iaf. Klart, kommer ju försöka lära känna nya och allt, men det är ändå kul att man har henne där. Vet inte va hon tycker, men aa :)
Men vi typ gjorde inte så mkt idag, vi fick en guidad tur genom skolan klassvis ofc, sen så typ lärde vi oss namn o sånt i klassrummet, typ man skulle först berätta om sig själv och så skulle man presentera varandra inför resten av klassen o så. Jag fick presentera en kille som heter eddie eller eddy ( vet inte hur de stavas).
Men aa, å så typ gick vi igenom lite regler på skolan o så. Men dagen gick ganska fort.
Men vill liksom inte till skolan imorgon, vill va ledig!!! :( Men jaa jag hoppas det blir bra. Känns liksom inte som om det är min klass, eller liksom eftersom man inte känner dem så känns det bara som ett gäng människor, men känns inte som om man kommer gå med dom i 3 år liksom! :O Men allt blir nog klarare om nån vecka eller så.
Det är skönt i alla fall att man har sophie, johanna, fanny och så känner jag väl bella lite och så känner dom typ två andra som jag inte vet vilka det är. :P
Såg några från min förra skola oxå, asså från balder, men det var bara från C. Ingen från A eller B.
Mm.. imorgon har jag bara 2 lektioner, datorkunskap och medieteknik, hoppas det är kul :) men båda lektionerna är 2,5 timmar så slutar ändå 14.15. Sen åker jag och johanna hem till mig efter skolan och sover hääär, och så åker vi tsm till skolan nästa dag :)


Ska inte skriva så långt mer, men måste bara säga en sak. Haha jag och johanna var på stan idag efter skolan och så gick vi in på myrorna (ni vet den där second hand butiken) och så stod vi och skrattade åt alla skor i skohyllan. Så JÄVLA fula, så slutade med att båda låg på golvet och gapskrattade mitt i affären och hon i kassan glodde och alla som va inne i affären. De va ändå ganska många där inne så typ skämdes asmkt sen. Ville bara ut därifrån, och så klart får johanna mig att skratta ÄNNU mer!!!! Hahaha ofc! Men jaa det var iaf kul, fick skratta ordentligt idag. Behövs nu när det är sånt höstväder och skolan börjar igen. Förresten köpte en foundation oxå, typ samma som jag hade innan men den tog slut, typ maxfactor touch nånting :)
Imorgon kommer förresten 2orna och 3orna också, för idag var bara 1orna i skolan. :)

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorn, sen lägga mig typ 9, för är så jääävla trött,
Och ni som har börjat skolan idag, hoppas det gick bra!! :) Och lycka till för er som ska börja snart! :)
PUSSAR <3333

 Kommer sakna sommaren! <33

Skolstart

Heejsan skriver lite fort här,
Idag är min första dag på gymnasiet efter ett skööönt sommarlov.
Har typ panik, fett läskigt, men jag är så jävla glad att jag har johanna och sophie som börjar i samma skola. :)
Jag är typ nästan färdig fixad, och ska sen ta tåget som går 09.11 och är framme 09.41. Johanna är inte framme förens 10.40 i uppsala station med bussen men jag väntar på henne. :)
Vi ska ta skolbussen tsm. Kan ju ta ett senare tåg så att jag är framme samtidigt som henne, men vågar inte chansa med att ta det senare tåget ifall det skulle va krångel eller om de blev inställt. Gud vad hemskt och komma sent första dan liksom :S
Men aa, sitter med två rostmackor och multivitamin juice. muums, sen ska jag typ borsta tänderna och kolla om det är nåt mer som behövs ta med.
Dagens klädsel: blåa  jeansleggings från gina tricot, svart tubkjol från gina tricot, svart linne från hm, bommul/silke/kashmire kofta från Zara, svarta textilskor med snörning från Skopunkten och sen min kära kuvertväska från ginatricot! :)
Sen har jag typ plattat hår och typ satt upp håret på sidorna med hårspännen, ni vet min typiska frisyr! ;) Känner mig ändå hyfsat nöjd med mitt utseende idag :)

Men nu sa mamma att vi åker om 10 minuter så ska fixa det sista nu, PUSSS <3333

Ännu en natt! :)

Hej på eer!! :D
Är hemma nu och käkar vindruvor, muuums!
Igår åkte jag, mamma, inez, oscar, elli , gabbi och bella hem till henka och vickie till tierp och fikade, och mormor och morfar var där också :) Fick hålla bebisen för första gången också!! Guud vad liten och söt han är!! :O :D
Men aa, tanken var ju att vi skulle fika där och sen skulle bella och gabbi bli hämtade av deras mamma, men hon kunde inte hämta dem, så de var tvugna att stanna där en natt och åka hem nästa dag.
Men både bella och jag kom på att när jag, mamma och syskonen hade åkt hem och hon var kvar i tierp, så skulle typ båda dö av uttråkighet (eller va de heter xD) och vi hade alldeles för mkt separationsångest, så vi var bara tvugna att vara med varann en sista kväll, så vi går ut till mamma och henka som står ute o ba: Snääääääälllaaaaa, kan vi sova hos varann ikväll?
Så det gick och jag sov över hos dem. Elli var tvungen att åka hem för hon hade skola idag. Hon var jätteledsen, stackarn.. :(
Men iaf, jag och bella gick först ner till coop konsum och jag köpte en påse med riesen och en nötkräm. Sen gick vi typ tillbaka och åt när vi kom hem. Efter det, kolla vi typ på tv o dator, sen så pratade vi lite. Och på kvällen så gick jag, bella och gabbi ut till lekplatsen och gungade och typ åkte rutchkana, askul! :D haha. Aa å så pratade vi med tim lite i telefon o sen så gick vi till en annan lekplats å sen hem. Typ det.
När vi kom hem kolla vi typ på tv o sen gick vi in på rummet och försökte sova.
Gabbi somnade, bella och jag pratade om lite saker.. och så somnar bella runt 2 och jag runt 3.


Nästa morgon gick vi upp 07.45 och käkade en lång frukost och satt och pratade massor, och typ 09.15 kom mamma och hämtade mig, bella och gabbi. För mamma skulle skjutsa dem hem till sin mamma i väsby. Hon skulle ändå fotografera i knivsta så hon kunde lika gärna skjutsa dem hela vägen, (typ 10-15 minuter ifrån).
Vi fick vänta i bilen när mamma fotade och vi typ sov hela resan, sen käka vi mc donalds och när vi va framme vid väsby hos dom, så stannade mamma på en kaffe och jag och bella hälsade på deras typ tusentals olika husdjur (överdriver, men de e typ marsvin, hamstrar, katter, fåglar, fiskar, osv.. haha).
Efter ett tag åkte jag och mamma och stannade till i uppsala på skopunkten och jag fick ett par nya skor, för mina är heeeelt trasiga o imorn e första skoldagen! :'(
men de e typ likadana som jag hade innan fast svarta. Typ tygskor med snörning. Aaa typ det, vi hämtade syskonen från fritids o dagis, och åkte hem och åt middag o pappa kom hem..
Nu ska jag fortsätta sitta här ett tag o sen fixa inför skolan imorn.

PUSSSS <3333333
                      

Du är mitt syre.

För varje dag som går märker jag hur mycket du betyder för mig.
För varje dag som går märker jag att ingenting kan skilja oss åt.
Varje dag läker såren mer och mer efter det som hände.
Jag förstår nu att jag inte kan andas utan dig.
Du är mitt syre, och om du inte finns i mitt liv så kvävs jag.
Allt det här inser jag varje gång vi umgås och när du sen måste åka hem.
Det gör ont i mig varje gång du åker härifrån.
Varje minut utan dig känns som en evighet.
Så här känner jag inte för någon annan. Du är den enda.
Jag älskar dig. Kom ihåg det Twister <3


För att blod är tjockare än vatten.

Ångest

Ush jag har ångest inför skolan som fan! Eller jag vet inte varför jag har så fruktansvärt ont i magen och ångest o klump i halsen, känns som om jag vill börja gråta.
Det är för det första för att det är nytt, ni vet gymnasiet , nya människor o allt. Sen så att sommaren är över. Känns som om jag inte hunnit göra nåt i sommar. Eller jaa jag har ju gjort mycket, men känns som om det är saker jag hunnit med. Liksom vi skulle åka till gröna lund med familjen och det blev inte ens av. Jag är så himla besviken..
Och jaa känns som om jag har sovit bort hela sommaren. Typ vakat en hel natt och sovit bort alla soliga härliga dagar.
Sen så klart har man ju separationsångest. Har vart med bella nu hmm, kmr inte ihåg, men jaa nån vecka eller så, och liksom gabbi har jag ju vart med nästan hela sommaren, och nu helt plötsligt så ska de åka hem till väsby. Det känns liksom så långt bort.. Om de bodde här i tierp med deras pappa skulle det kännas närmare o inte lika illa. Då vet man att man är 10 minuter ifrån varandra med bil eller tåg, så då är det ju bara att träffas när som helst. Men nu blir det svårare när skolan börjar. Det funkar typ bara på helger o så, och alla helger kan man ju inte träffas heller. Men vi gjorde en deal igår jag och bella. Typ att vi lovade varann att träffas oftare nu när skolan börjar. För vi umgår jättemkt på sommrarna och vissa lov kanske, men inget mer. Så nu ska vi ses även fast det är en vanlig helg, osv. :)
Men aa, de åker iaf idag, :(  sen så vet jag inte vad som händer.. imorgon ska jag åka med mamma till uppsala o köpa nya skor o så. o i övermorgon är det skolstart.. :'(

Men hoppas ni får det bra de sista få dagarna av sommarlovet! PUSS <33


Header

Hahah, vad tycker ni om min header? Lite konstig kanske, men ni får va nöjda med den ett tag iaf. För aa är ju inte så duktig på sånt där. Men jag lovar att jag ska fixa bättre o snyggare sen när jag får hjälp med det dära.
Men nog om det. Tror att alla sover. Vet inte om bella gör det, men känns som det.. Fett tråkigt att komma upp å alla sover. Då tänker jag fan väcka bella! vågar inte vavaken själv :S
Och dessutom är jag hungrig o vill äta nåt, o vill inte göra dfet själv heller, men men , ska upp nu o se efter om hon nu sover eller inte. Ha det braaa,
PUSSAR <3333

Bara vi lyckas med sånt!

Heeejsan, idag blev det av till uppsala med BELLCHICABOMBOM, haha (älskar kalla bella för det..)
Men aa sen träffa vi TT och vi gick runt lite o pratade, å mitt köpberoende ville ta över när jag gick förbi gina tricot å bah:  "JAG MÅSTE BARA FÅ GÅ IN O SE OM LINNET FINNS DÄR!!!! "  Bella: "Men oooh, ida!!"
Men linnet fanns inte. Vi köpte jordgubbar vid jordgubbsståndet istället. MUUMS! Så vi satte oss på bryggan och käka jordgubbar. Fast bella kastade i hälften till ankorna. Hon kastade i dom hela! Å jag ba: "Men bella! Dom kvävs ju!"
Bella: "Oj då!"  Jag: "Jaa juste, tänk om den dör!" Bella står och stirrar skräckslaget på ankan som försöker svälja jordgubben hel o bah: "Jag har dödat en anka!" Jag: "ANKMÖRDARE!" hahaha, nej men den klarade sig, och bella fortsatte att kasta i jättejordgubbar i ån som ankorna åt upp.
Mmmh, sen så satt vi där ett tag, å aa pratade, sen gick vi till MCDonald´s och köpte mjukglass, och vidare mot station för TT skulle ta tåget hem.  Efter det ville jag å bella till gränby, men de blev inte av.

Okej , nu börjar det roliga,

Jag och bella tog bussen från uppsala. I läby måste man byta buss till en annan, för att komma hem. Så vi går av i läby (vi är de enda som går av) Sen står vi kvar och väntar på våran buss i 20 minuter. Ingen buss syns till. Vi fryser, vi är hungriga, vi är trötta och irriterade för att ingen buss kommer. Vi börjar gå längs landsvägen i ca 1km till nästa hållplats, för att fördröja tiden och medans ringer vi hem och nästa buss går om typ 40 minuter. Så vi bestämmer oss för att gå vidare för att komma till en hållplats som har såna där väggar så de inte blåser lika mkt. För våran hållplats var bara en skyllt men inga bänkar eller väggar. Så aa, vi börjar gå i typ 2 km, men ingen hållplats syns till. Så vi yrar runt o ba: "Men vafan vi vänder å går tillbaka, annars kanske vi missar bussen." Så vi vänder och går tillbaka o jag håller på o kissa på mig o frysa ihjäl. Bella har världens mensvärk och håller på å dö av hunger. Så vi kommer iaf som tur i tid till busshållplatsen o sitter där på marken å väntar och fryser å håller på o somnar av trötthet.
Bussen kommer som tur. Men så kommer vi på att bellas biljett har gått ut. Jag hade busskort så de va ok för mig. Men kunde ju inte betala för bella på bussen, så vi förklarade hela situationen för busschauffören och vi fick åka med utan att behöva betala som tur, men grinig var han..
Jaja vi kom iaf hem, och gick till pizzerian medans vi väntade på att mamma skulle hämta oss med bilen. Å vi köpte hawaii pizza.
Medans vi väntade på att pizzan skulle bli klar, så gick vi på toa. Och när vi är klara å ska gå ut, så lyckas vi låsa in oss på toan!! VAFAN?! Hur lyckas vi? åh bella bah: "Vafan ida! Vi är inlåsta på en toalett på en pizzeria!"  Hahaha, men efter smått panik och ryckande i låset så fick vi äntligen upp låset och kom ut. precis då kom mamma med elli o gabbi.
Sen kom vi hem  (henkka o vickie va kvar med bebisen) Och jag o bella gick till mitt rum o kolla på film o käka pizzan i sängen.
Resten av kvällen har vi sjungit singstar typ. Men nu ska jag gå o fixa nåt gått sen se på film o sova med kusinerna o syster, PUSSSSS!!! <3333333



  Bella å TT på bryggan.

 Det är ju bara jag och bella som lyckas med sånt här! Så kul kan man ha när man yrar runt i tierps kommun.. skog, åkrar, skog, åkrar, mera skog, ännu mera åkrar, en bella, en ida, mera skog och åkrar. Great (Y)

 I know, she´s hot!

 Fan vad skönt att komma hem i värmen, proppa i sig världens godaste pizza och ligga bländ täcken o kuddar o se på harrypotter! Hahah, det var en "lyckad" dag bella! xD

Bebis!!!

HEEEEEEEEEEEJ,
Ska precis göra mig i ordning för att åka till uppsala med bella. Tåget går 15.11 så aa. Vi ska möta TT oxå, han e redan där å väntar.
Och idag hämtade pappa henka, vickie och bebisen, så nu är de hääär! :DDD Guuud vad han är liten!! Helt sjukt, mindre än en docka! Så himla söt! :) Man typ smälter när man tittar på honom, min kusin :D
Men kanske skriver mer sen. Nu ska jag sminka mig, å fixa håret, vet inte om bella åker hem idag eller imorgon. men får se.
Jaja, pusssssaaar <333


<3

Blod är tjockare än vatten


*BILDBOMB*

Nu sötnosaaar kommer det massa bilder från typ badet, från igår och från idag!!! :D ENJOY!! <333

Baddagen i örbyhus:

  


Österbybruks prästgård

        <--- Inez och oscar gick på promenad med mamma medans jag, bella, gabbi o elli gick på spökvandringen :) älskar bildeeen sötungar! <33


Idag när vi va i Lövstabruk, typ barnens bruk eller va de hette:

                       


Deeetvar allt, omg va mkt!!! :O  Men aa haha, ska kanske ladda upp nåt sen från fikseturen som va förut, men kanske inte endå.  Men nu ska jag och bella upp o äta chips o se på fiiilm , PUSSSSSS <333333


Spökvandring och lövstabruk

Heeejsan, håller precis på o gör hemmagjord pizza! :) Alla gör sin egen typ. Så man får själv välja vad m,an vill ha på, fett braa :) Skrev jag igår? Kommer inte ihåg. Men aa igår så var vi på spökvandring i österbybruk, haha askul! :D De va jag, bella, gabbi och elli. Och mamma, inez å oscar gick på promenad så länge, för det var från 5 år, å dom e ju 3. Och så pappa stannade hemma.
Men elli och gabbi va jätterädda och typ satt fastklistrade på mig och bella. Hahah de va faktiskt ganska kul, det var typ en gammal herrgård där guiden berättade massa historia och så gick vi ner i källarvalven och de va utklädda spöken som gick runt o så va det typ mörkt o grejer. Men aa. Det spökar ju där på riktigt också, det är det som är så coolt! :D
Efter det åkte vi å handla och köpte glass. På kvällen hände inte så mkt, typ att vi åt tacos, jag var jättetrött och vi började skriva ett filmmanus som vi ska göra, och sen typ gick vi upp och la oss vid 1-2-tiden och elli och gabbi sov med mig och bella i mitt rum o vi såg på harry potter och fången från azkaban, haha :D


Idaaaag så var vi till Lövstabruk och  det va typ som en inomhuslekpark. Eller typ som en stor träställning, så man kunde gå upp i stegar, trappor, rep, osv. Och där uppe fans massa gångar och rutchkanor och typ 4 "våningar". Sen typ fanns det som en gång där nere med spegelrum , o massor. Och så fanns det typ hamsterhjul och små rum som såg ut som kök , och aa maaaassa mer, men bilder kommer idag!! :)
Det var jättekul att få va lite bern och leka av sig, ahaha :D Sen så efter det spelade vi minigolf och köpte glass efter det. När det stängde så gick vi till en jätterolig gunga. Asså man kunde verkligen gunga huuuuur högt som helst!! Så jävla roligt!! :D Efter det typ ¨åkte vi å handla i tierp och nu gör vi pizzor, och jaa nu ska jag typ käka för alla andra har typ redan börjat!!,


Men det kommer massor med bilder idaaag! Typ från rullsand, badstället i örbyhus, och från igår och idag. För de har varit på mammas digitalkamera så har inte fört över dem än. Men laddar upp sen,

PUSSMUUUN <333

Bilder från rullsand o gårdagens köp!

Heeejsan,  idag har de inte hänt nånting typ. Jag har solat lite och bella har suttit vi datorn. Vi skulle träffa tt men det gick inte. Men aja.  Vi får väl se vad som händer. Mamma kom precis hem och trodde att henkka och vickie oxå skulle komma med bebisen. Men jag vet inte om de är hemma nu eller kvar på sjukhuset. Ska fråga sen. Men aa tänte typ bara ladda upp bild på gårdagens köp, så ni får ha det så braaa, PUSSS <3

Förresten, hittade några bilder från rullsand på kameran, såå laddar upp några:

  


Sen så gårdagens köp:



* Kofta från Zara, 399 kr

* Tubkjol från Gina tricot, 29 kr (REA)


Skulle köpt ett linne från ginatricot och så en jättesöt topp från cubus också, men hittade inget i rätt storlek elller färg, så det får bli ett besök in till Gävle nu nån dag i sista veckan av sommar lovet. NOOOO vill inte att sommarn ska ta slut!! :'(

Bildeer, och shopping i stockholm :)

Heeejhej, idag har jag och bella vart i Stockholm och shoppat hela dan!! :) Det var jättekuuuligt!
Vad hände? Jo vi skulle träffa TT men han kunde inte, sen så typ började vi kolla runt i affärer och jag som vanligt vill typ köpa alllt, men det blev faktiskt bara 2 plagg för idag :o
Det har hänt så mkt idag, kommer typ inte ihåg allt, bara att det spöregnade och vi typ frös ihjääääl! Och en grej som var helt sjukt, asså det stod typ 5 killar i ett gäng som var typ värsta fjortisboys och typ 96-jeans o igelkottshår fast att de va typ 9 år gamla!!!!!! :O :O Asså helt sjukt, jag och bella bara vände oss om och gapade och råglodde och sa i kör typ: OMG!!!!   Helt sjukt :O Haha.
Aaa, men de hände massa saker med pallar inte skriva. Men hade roligaste dagen på länge faktiskt!! :D Det blev två köp: Typ en kofta från Zara och en tubkjol från gina tricot (bild kommer).
Men nu tänkte jag ladda upp lite bilder från dagarna de vart här, Juste Henka och vickie får kanske komma hem med bebisen imorgon från sjukhuset, äntligen! :D
Men här är iaf bilderna , ENJOY! <3

 Dagen då bella och gabbi kom och lillkusinen föddes! :) Jag, bella å gabbi va ju själva hemma så vi gick på en kvällspromenad (jag och gabbi på bilden)
 Bella och hennes boyfriend! <3

 Jag gjorde ju en köttfärspaj på kvällen när jag blev hungrig, MUUUUMS!!! :O

    Innan vi åkte och badade andra dagen, mee and bellaaawh!!!

    Efter badet typ på kvällen, så hade vi liiite roligt, hahaha.

 Seenare på kvällen blev det film, å sen popcornen som vi lyckades trampa sönder, och chipsen som låg smulade över hela sängen o så båda colaglasen lyckades vi spilla över båda mina mattor. Great (y) Men kul hade vi iaf! :D hahah.

 Bella gjorde illa sig på min livsfarliga säng IGEN. Så hon typ dampade och tyckte att det ska fan vara en varningsskylt där så man inte gör illa sig..

 Idag när vi var i stockholm!
 Vi var på butteriks, asså omg vad omogen man kan va ibland då! Men jag va iaf kung och bella drottning. (A)

  På väg hem från staan, vi va typ helt slut och fötterna värkte och genomblöta skor från regnet :(



Meen nu ska jag och bella typ upp o se på film (de va strömavbrott nyss förresten :O Men nu funkar den igen :) )
Och jaaa ni får bild imorgon på mina och bellas köp från stockholm idaaag :) PUUUUSSAAAR <3333


Vill inte gråta.

Du har alltid varit viktigast för mig.
Fattar du hur mkt du betyder för mig?
Men vad fan ska jag göra när den personen som står närmast mig inte mår bra?
Vad ska jag göra när jag ser hur du försvinner mer och mer för varje dag som går.
Vill ha tillbaka barndomen.
Vill inte att det ska vara så här.
Jag har ont i magen.
Vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag vill ha dig hel, inte trasig.
Jag älskar dig. verkligen. <3


Lite snabbt.

Hej, eh, aa är inte på humör o skriva så mkt nu.. Men jaa det blev en pojke (kusinen asså). De är kvar på sjukhuset och bella och gabbi är kvar här. Igår var vi och badade på en jättemysig strand hela gänget. Sen på kvällen hände massa sjuka grejer som jag inte ens pallar gå in på just nu. Men jaa jag och bella flippade ur totalt och allt gick så fel som det bara kunde bli. Komiskt faktiskt... hade väldigt kul hela kvällen, och så pratade vi med tt både idag och igår. (bellas kille) Men jaa vi ska iaf in till Stockholm imorgon och shoppa, + att vi ska träffa honom.
Men aa.. tidigare idag, eller aaa typ på kvällen så satt jag och bella ute och bara pratade.. Det har hänt lite grejer, ush.. jag mår inte bra just nu.. vill bara kräkas.. gråter..
men jaa jag skriver lite mer imorgon och hoppas på bilder från dagarna som de vart här.

puss hej.

Kusinen är på väg!

Nu gäller det!! Nu händer det på riktigt!!!
Jag och Bella satt i köket och drack oboy innan vi skulle gå upp o sova, kl 02.15. Och mammas mobil ringer.
Mamma: - Jag kommer på en gång!  och lägger på luren.
Bella: Vadå?
Mamma: Värkarna har börjat!

Så mamma rusar ut till bilen och åker för att skjutsa henkka och vickie till akademiska sjukhuset i uppsala, för nu ska hon föda!!! Omg!!! Jag blir kusin! Och bella blir syster än en gång :D

Jag och bella blev typ överlyckliga och sprang mot varandra med öppna armar och typ kramade varann och hoppade runt i varandras famnar och skrattade av glädje och bella grät! Haahah :D Åååh, vad kul, Får se om man får nåt besked om könet redan inatt eller imorgon bitti.
Ååååh, undeebart! Nu ska vi se på Super hero movie och äta chokladbollar.
PUSSMUN <333333


Hoppas på en lillkusin inatt :D

Heeejsaan, sitter i mitt rum nu, har inte bloggat nåt mer idag, men jaa , bella och gabbi är iaf här, för vickies vatten gick eller va man nu säger, hhaa. Så resten av min familj som var borta i ekgårdssund (eller va de heter) hos farmor fick panik. Så pappa, inez, oscar och elli stannade kvar hos farmor och mamma åkte i ilfart för att hämta vickie och henka och för att lämna gabbi och bella hem till oss.  (jag stannade hemma btw, för stod i duschen när familjen skulle dra till faror så hann inte med) .
Så aa bella och gabbi kom hem till oss och vi var själva hemma med deras hundar. Sen kom familjen hem runt halv 12, och vickes värkar hade inte blivit ordentligt kraftiga så hon fick åka hem igen och vila upp sig tills barnet ska komma. Kan hända i natt eller när som helst nu, för vattnet har ju gått. Men max om 3 dar sa de på sjukhuset iaf.
Jag blir kusiiiiin då :DDD
Men när vi tre va själva hemma så gick vi först på promenad men det va så mkt mygg så vi gick hem och bella o gabbi käka nudlar o jag gjorde en köttfärspaj, hade tänkt o ladda upp bild på den men nu sitter jag med bärbara så går inte. Den va faktiskt god, och alla har ätit av den :)
Men ja , nu ska jag och bellchicabombom se på superhero movie, hahahahah den är så jävla rolig!!! xD
Men ni får ha det så bra,

*PUSSMUN* <333


Aldrig mer strumpor på mig!!!!!

Heeejsan,
Har suttit med datorn i typ exakt en timme nu. Ligger i sängen och kollar på Bombay Dreams och har läst lite bloggar och nu skriver jag ett litet inlägg jag med :)
Idag har det inte hänt nånting typ, pratade med bella igår om att åka in till stockholm idag, men vaknade typ efter 12 och hade inte orkat idag endå. Men jaa så mamma sa åt oss att städa övervåningen så det är det vi sysslat med hela dan. Tråkigt :(  Men ja, när jag hade nattat oscar (inez sov redan) , så gav mamma mig två hårprodukter som hon köpte i stockholm. Typ en hårinpackning för extremt slitet hår och en typ fuktgivande kräm som man tar efter duschen och låter det va kvar i håret, den gör håret glansigt och ger fukt och näring och jaa ni fattar. Det var typ asdyra grejer, så känner mig borskämd... :P Men jaa tack mamiii :D Behöver verkligen sånt! :D
Senare på kvällen så satt vi bara jag, mamma, elli och pappa och pratade på altanen på baksidan. Vi pratade verkligen om allt möjligt. Så himla mysigt. Sen gick elli och lade sig, och vi satt kvar och pratade. NÄr vi suttit ute i typ 1-2 timmar så gick vi in istället och jag typ frös så jag hämtade värsta varma kläderna. Hade på mig shorts och t-shirt innan, så tog på mig mjukisar, kofta och stickade strumpor. Sen satt vi nere i köket och åt chips o dipp och fortsatte prata. Efter kanske 10 minuter skulle mamma ut och röka, så pappa följde med och jag ville inte sitta själv så följde med jag oxå. MEN hann inte gå långt innan jag kände nåt konstigt. Precis första steget ut till altanen kände jag nåt brännande i tån.
Medans jag drar av mig strumpan fort som attans så hör jag ett svagt surrande och det bränns mer i tån. När jag kastat av mig strumpan så fattar jag att det är nån slags geting eller humla. Så jag börjar skrika och springer in och slänger mig på golvet. Men när jag tror att den är kvar i min andra strumpa, så ser jag att humlan sitter och surrar på min andra fot på strumpan och typ försöker bränna mig eller nåt. Så jag får panik och slänger av mig den andra strumpan med och börjar skrika och springer till hallen och slänger av mig koftan på vägen dit för säkerhetens skull.
Jag bara skrek och grät av panik. Verkligen panik menar jag då! Har fobi för getingar och humlor och såna där småkryp som gör ont. Jag säger inte bara fobi, jag har det på riktigt, för jag satt och hyperventilerade och bara skrek i typ 5 minuter tills pappa lugnade ner mig. Fick sån där alsolsprit för tån sen. Men lixom skrek inte av smärta utan av att jag blev så jävla rädd. Tänk er största rädsla och så blir ni utsatta för den. Ormar och spindlar är lugnt för mig, men just såna där som sticks och bränns. Fy fan det kryper i kroppen på mig när jag bara tänker på det.
Humlan hade antagligen på nåt sätt krypit in i strumpan och så har jag trampat på den när jag gick. Uuuuch sitter och rycker och ryser!! Ush nu vill jag inte berätta mer om det, får typ panik. Vågar fortfarande inte gå utan att se mig för. och gick genom hela min säng. lyfte upp täckerna och tog av örngotten och vek ut och in på dem för att se att det inte skulle flyga ut en humla när man sover. Uuuuuush...
Känns som om det är humlor under mitt täcke hela tiden så sparkade precis av mig det. Kommer typ aldrig våga ta på mig strumpor igen!!!! :'(
Nej nog om det. är hungrig och filmen är slut. Nu ska jag sätta på en ny och försöka somna.
Imorgon har grannen barnkalas och jag vill träffa bella om hon kan och vill. Tänkte om hon kommer hit en natt iaf. ..
Ska ringa henne imorn, men nu får ni ha det så bra,
Godnatt/Godmorgon

*PUSSMUN* <3

Rullsand

Hejsan, orkar inte skriva så mkt, men igår var hela familjen + henka, vickie, bella och gabbi och badade på Rullsand. Har aldrig vart där förut, och oj vad fint det var. Ser nästan ut som utomlands! :O
Det var väääääldigt långgrunt. Såg ut som om man skulle kunnat gå över till andra ön. Meni inte riktigt så kanske. Men jaa väldigt långgrunt som sagt.
Först när vi kom så sprang gabbi, elli och jag ut till vattnet med kläderna på oss. Vi hade shorts på oss så vi kunde gå hur långt ut som helst nästan.
Bella och jag gick och badade och så gick vi runt och pratade massa som hänt sen sist vi träffats. Och det var väldigt länge sen sist! Men jaa, allt börjar väl bli bättre mellan oss nu efter det som hänt. Men det tar tid såklart. Men man ska göra det bästa av situationen.
Rullsand var iaf en bra dag. Efter det skjutsade vi hem de andra till tierp, och vi drog hem. Jag och elli såg på film i mitt rum på kvällen och somnade. Nu är jag vaken och sitter och käkar två knäckemackor till frukost och sen ska jag duscha typ, och idag kanske vi träffar bella o dom igen. :)
Förresten, jag vaknade faktiskt typ 20 över tolv, men sitter inte här föränn nu! :)
Ha det bra ,

*PUSSMUN* <3

En natt till hos emelie :)

Heeejsan, Har inte så mkt att skriva. Men idag skulle jag typ åka hem ,men det blev en natt till hos emelie :)
Vi har inte gjort så mkt, jag vaknade ganska sent (emelie var ute med hunden klockan 7, men kom och la sig igen) , käka frukost, gått ut med hunden och vid 6-tiden cyklade vi ner till ICA och handlade godis och mjölk. Juste! Sen så gjorde vi sån där färdig smulpaj med hallon och björnbär. Skit gott! Vi åt med vaniljglass till. MUUMS!
Men ja, vi ska börja göra i ordning oss nu för att sova, för det blir tidig morgon när vi ska ut med hunden. klockan 7 typ.
Sen så kommer mamma eller pappa och hämtar mig klockan 10 , för jag ska hem och hämta badkläder och sen åker hela våran familj och Henka, vickie, gabbi och bella till rullsand och badar :)
Men men , skriver kanske om det imorgon. Men ni får ha det gött,
Godnatt,

*PUSSMUN* <3

Städdag, och hem till emelie.

Heejsan, är hemma hos emelie :)
Kom hit idag, efter 19 nångång. Så Vi har inte gjort så mkt. Hennes föräldrar är på åland hela veckan, så hon måste vara hemma med hennes hund. Så jag gjorde henne lite sällskap, hihi :)
Vi gick typ ut med Tessan (hunden) vid halv 8 - 8 tiden , och sen igen vid 10 tiden. Och nu har vi borstat tänderna och tagit bort sminket. Emelie har redan lagt sig och jag tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig.
Vi ska upp mellan 4 och 7 imorgon bitti, beroende på när hunden vill ut. Så kommer va astrött.
Får se om jag åker hem redan imorgon eller övermorgon.

Justja, idag på dagen, så var jag barnvakt. Pappa väckte mig 8 typ, när jag skulle va barnvakt och han skulle till sjukhuset med henka och vickie. Mamma är ju fortfarande hos hanna. Men jaa, jag var typ skit trött iaf. Inez vaknade strax därpå och vi gick ner och åt frukost och lade oss i soffan och kollade på mtv (VI HAR FIXAT BOXEN NU, SÅ VI KAN SE PÅ ALLA KANALER IGEN!!!! :D ) och jag somnade lite men inez låg kvar hon med. Vid 11 tiden vaknade Elli, gabbi och oscar.
Efter det fixade jag all disk i köket efter grillkvällen igår. (DET SÅG FÖRJÄVLIGT UT I KÖKET!!)  När pappa kom hem stod jag fortfarande och höll på med disken men var nästan klar. Han blev typ skitglad. Sen städade jag hela mitt rum. (Alltså fixade alla kläder i garderoben, dammade, torkade, dammsög, svabbade och tog ner alla filmer från mitt rum. och jaa bytte soppåse osv... Efter det tömde jag ur disken , och fyllde på, pappa blev ännu gladare. Och sen tvättade jag mina kläder och duschade.
Visst har jag vart duktig?! :D
Mitt rum är iaf JÄTTEfint med nya möbleringen och allt. Längtar nästan att få komma till mitt rena rum och få ligga i sängen och bara njuta av att det är så rent och prydligt. Hahaha. Inte för att jag längtar härifrån, men jaa ni fattar. :)
Men nu ska jag snart sova, emelie sover säkert redan xD
Ha det så bra,

*PUSSMUN* <333

Extreme room maceover!

Heeejsan,
Tänkte skriva fort. Klockan är mkt och jag har kusinen gabbi och syster elli bakom mig som väntar å att jag ska komma och sätta på filmen.
Idag så hade vi grillkväll och grannarna kom över. Mysigt var det :)
Och nu på kvällen började vi städa och möblera om hela mitt rum! För första gången på typ 2 år xD
Gud vad fint det blev alltså. Mitt rum är så himla mysigt nu jämfört med innan. Laddar kanske upp bilder imorn.
Men nu ska vi se på "I taket lyser stjärnorna" och äta chips och dricka cola, så somnar vi nog snart. Vi är helt slut efter storstädningen! Ska ge dem nåt i belöning sen, som tack för hjälpen.
Btw, fick plötsligt värsta fläskläppen :o Vet inte ens varför. Den är skitstor. Tror faktiskt att det är ett myggbett, hur konstigt det än låter, för kom inte ihår om jag slog i mig i nåt när jag var nere o hämtade chips o cola. Kan ju ha slagit i mig i glasen, men minns inte nåt iaf .. :P Skumt..
Imorn ska vi upp tidigt o va barnvakt, mamma är hos Hanna, pappa ska köra henka och vickie till sjukhuset på morgonen, så jaa jag blir själv med barnen. Så dags att sova nu så man orkar upp vid 8!
Godnatt,

*PUSSMUN* <333

Hemma från Norrtälje

Hejsan,  :)
Nu är man hemma då. Jag hade verkligen supermysigt hemma hos fanny! :) Igår åkte alla till en strand som ligger i närheten och alla badade förutom jag och fanny.  Är sån badkruka, och så var jag så sjukt frusen! Det börjar verkligen bli höst! USH!!! :'(
Men vi kollade på lite när de andra badade sen så fiskade vi lite på bryggan. När vi kom tillbaka så gick jag, Fanny, Melina och Estelle till våran stuga (vi hade mellan huset för oss själva och resten sov i stora huset) och började se på Exorcisten (ursäkta stavningen) men det var ju kolsvart ute och vi hade släckt alla lampor så jag och fanny fegade ur och gick och kollade på Wild Child på bärbara dvd:n i vårat rum och käka godis och popcorn.
När vi skulle till stora huset och hämta en sak så andades jag ut den varma luften inifrån huset och det kom sån där rök eller va de heter, som på vintern när det är kallt. SHIT!! Vill inte att det ska bli höst, det var verkligen kallt på kvällen.
Men aa, vi låg o pratade ganska länge efter filmen och somnade tillslut.
Idag gjorde vi inte så mkt, det blev ganska fint väder på dagen, så vi satt ute på verandan och åt. Haha vi hälsade på fannys sköldpaddor idag. Jättecoola! Fick hålla i en. :)
Min familj hämtade mig redan efter 2 nån gång, för vi skulle fika hos några bekanta som också bor i norrtälje. Mamma lovade att vi skulle stanna till på skokanonen så jag skulle få köpa mina efterlängtade skor. Men självklart glömde de bort tiden när vi var och fikade, så klockan var tio i 5 när vi åkte, och det skulle stänga 5. Så vi kom dit 17.05. Fan vad besviken och arg jag var asså..
Men nu ska jag göra annat, gabbi är här också, så elli o gabbi sover i med mig i mitt rum inatt.
Ha det så braaaa,

*PUSSMUN* <3


Jag har lite bilder ifrån fanny och när vi var hos våra bekanta och fikade:


Hos Fanny:

   


På besök hos några bekanta:

           (Jag gungade med Inez, och elli och gabbi var med, men oscar var på baksidan, så fick inga bilder på honom tyvärr, den busungen!)

Hos Fanny

Hej, ä fortfarande irriterad på att min cp mobil är störd. Asså bara för att man kommer åt EN jävla knapp på mobilen så raderas allt. Liksom ofta man inte kan gå tillbaka så det sparas på nåt sätt. OOOOOOOHHHHH!!!!! Känns som om jag slösade typ 500 spänn, haha , nerå, men så dyrt är det kanske inte riktigt, men dyrt iaf. Fan.
Kan inte släppa det. Kan bara säga att i torsdags natt kunde jag ju inte sova, så somnade 7 på morgonen, och mamma och pappa väckte mig 8. Jaa en timmes sömn, great! (y)
Ne men , var ju barnvakt, så kom pappa hem vid 10 igen, så gick och sov, vaknade 12, somnade om och gick upp 3 och duschade och hjälpte inez, oscar, elli och mig själv att packa. Sen åkte vi + gabbi full fart mot norrtälje. det tog typ 2 timmar och vi åt på mcdonalds på vägen. Jag var JÄTTEåksjuk hela vägen.
De lämnade av mig hos fanny och fortsatte mot mormor och morfar, där de ska va över helgen medans jag är här hos fanny :)
Men ja, nu har jag ju ändå skrivit typ allt om igår, så kan ju lika gärna skriva vad som hände igår o idag.
Igår när jag kom så visade fanny mig runt och sådär. sen så lekte vi burken Fanny, jag , Melina (hennes syster) och Estelle (vet inte om det stavas så). Haha jag ägde! x) Sen såg vi på en film som heter "ogifta par" tror jag.  Den var ganska speciell, men rolig, och lite jobbig. hahaha.
Sen satt vi typ uppe och pratade till 2 i sängarna och la somnade typ kvart över. Jag, Fanny, Melina och Estelle sov i andra stugan själva. Jag och fanny i andra rummet och Estelle och melina i andra.
Imorse tog vi moppen till Vreta handel där det var lopparknad, haha. Det fanns inte så mkt fint, men jag köpte godis inne på ica iaf. Hahah.
Sen åkte vi hem och latade oss i sängen, typ spelade Guitar hero på mobilen xD Kul liv, haha. Men sen har vi typ hoppat lite och nu sitter jag i vardags rummet och ser på Superskinny vs Superfat eller va den heter xD hahaha. Fanny är typ o duschar.
Men imon kanse vi åker in till norrtälje om det är öppet, och sen åker jag hem.
Men men , nu ska jag gå,

*PUSSMUN* <3

RSS 2.0