Hos Larissa :)

Heejsan,
Har inte bloggat idag, för jag och larissa har haft fullt upp :)
Först igår så kom vi ju med tåget och Larissas mamma hämtade oss från Upplands Väsby station. Så köpte vi typ mat från Mc´donalds som vi tog med oss hem. Ja efter att vi käkat så åkte vi till ICA med David (Larissas mammas kille) och hyrde två filmer och köpte godis. Vi hyrde "Jiddra inte med Zohan" och "Patrik 1,5" , haha.
När vi kom hem så gick vi ut och cyklade runt i kvarteret till olika lekparker. Vi tog några pix:

     

Jaa, sen när vi kom hem så hade vi typ ansiktsmask. Jag hade vitchoklad och larissa hade nån konstig typ blomlukt eller nåt, ingen av oss vet. hahah.
Jaja, men efter det kollade vi först på "Jiddra inte med Zohan" och sen "Patrik 1,5". Jaja, här är iaf bild på oss med ansiktsmask. Shit kan man va snyggare eller?? xD

  (man ser inte så mkt på larissa, meen, jaja)

Idag åkte vi in till Kista centrum och skulle kanske på bio, men det blev inte av för det gick inga roliga filmer. Men vi gick runt och kolladei klädaffärer o så. Jag hittade inte rätt storlek i de kläderna jag skulle köpa, och så hittade larissa en kofta som va skitsnygg och skön, som va på rea på cubus :O Men det fanns bara en i XS och 2 andra som var storlek L.
Det jobbiga va att typ luftkonditioneringen eller nåt var trasig eller avstängd inne i gallerian, så vi höll på att dö i värmen. Det var asvarmt och asdåligt med luft. Så man fick ju inget syre i sig, så man blev astrött och hängig, så vi gick ut och satte oss utanför garaget på en sand låda och käka mentos. hahah.
Förresten, när vi käkade på Burger King, så satt jag och larissa och snacka asmkt om allt möjligt, typ livet efter döden(?) Sen typ om man skulle leva om miljoner år eller nåt, och var med om typ bigbang och att jorden skulle gå under. Och larissa sa: "Shit jag skulle typ dö!" (ni vet som man brukar säga när nåt är läskigt) Jag ba: "Hallå, klart du skulle dö. Man överlever ju inte precis." Hhahahaahah, det var asroligt.. xD
När vi skulle ta tåget, så träffade vi bella och hennes kompisar på perongen typ. Dom skulle med samma tåg.
Jaja, här är 2 bilder?



 Jag innan vi åkte till Kista.  Larissa i bilen på väg till Kista. (Vi fick skjuts dit, men tog tåg och buss hem)

När vi kom hem skulle vi egentligen åka Go-kart (ursäkta stavningen) men vi kom hem för sent, så det bli imorgon. Men istället cyklade vi runt igen, och handlade godis på ICA o sådära. Sen fortsatte vi bara att cykla runt, och när vi skulle typ upp fö en trappa med cyklarna, så hörde vi uppe i skogen typ: "Hallå! Hallåå! Hallååå!"  Typ lät som en fullgubbe och vi blev skiträdda, För det va ju mörkt o allt. Så vi typ vände cyklarna mitt i trappen och cyklade ner med cykeln ner för trapporna i panik och skrek typ och cyklade som galningar hela vägen hem. Hahahaha! Fan vad rädd jag blev!
När vi kom hem käka vi typ godis och gick ut på balkongen i larissas rum för att svalka av oss efter cykelturen, så gick det förbi en gubbe längre bort på gåvägen och larissa ba: "HALLÅ!" och satte sig ner bakom balkongskanten och självklart stod jag där helt oförberedd och såg ut som ett fån och han vänder sig och kollar på mig. Hhahaha, jag typ dog och slängde mig ner på balkongsgolvet.
Jaja, sen hände det inte mkt mer, typ flum, och sen gick vi ner hit för att skriva på bloggen o så.


Imorgon åker jag och larissa in till Stockholm och shoppar. Då ska jag hitta koftan och 2 tröjor som jag ska köpa :)
Sen så blir det Go-kart på kvällen och så åker jag hem på lördagen.
Men men , nu ska vi typ se på film och äta godis,

*PUSSMUN* <3

Kommentarer
Postat av: Fanny

Thanks gumman! <3 Haha vilka roliga bilder ni hann ta! Den där med "Till salu-skylten" var ju bäst! Skönt med ansiktsmask! ;-) Ha det så trevligt nu!! =) Saknar dig! :) Puss <3

2009-07-24 @ 12:11:25
URL: http://mariafanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0