Fisketur.

Hej! Jag, mamma, pappa, elli, oscar, inez, henka, vickie och gabbi kom hem för typ en timme sen efter att vi vart på fisketur på strömaren. :) Det var fatiskt jättemysigt. Vi var där ett antal timmar i alla fall. Elli och gabbi badade, inez och oscar klättrade lite på klipporna och de vuxna och jag fiskade. Jag fick inte en enda fisk  :(  men henka, vickie och mamma fick. Mamma fick en liten gädda, men den lossnade precis när hon fick upp den. Sen henkas och vickies fiskar var så små, så det var ingen idé att spara dem.
Nu åkte precis pappa för att skjutsa hem henka, vickie och gabbi till tierp, och elli följde med för att sova över där. Mamma är uppe och nattar inez å oscar. Så jag sitter ensam på nedervåningen i datorrummet. Det känns väldigt tomt här hemma. Ush hatar att inte ha folk runt mig.
För blir så deppig och rastlös då.
Får se vad som händer ikväll. Antingen ska jag och mamma måla i hennes nyfixade ateljé, eller så blir det tv.
Ush känner mig så ledsen idag.. Det är så mkt tankar i mitt huvud just nu. Är orolig för att sommarlovet snart är slut, rädd för att inte hinna börja gymnasiet. typ att nåt hemskt ska hända eller nåt. Har sån ångest.. vädret är ju inte heller så uppiggande om man säger så.. Och så lite personliga grejer som handlar om kompisar o sådär. 2 av mina närmaste personer har bara försvunnit ur mitt liv. De två som betyder så oerhört mycket är bara ute ur bilden. Allt liksom gick snett. Visst det går väl att lösa tjafset mellan oss, men just nu känns det inte bra. saknar och behöver dem mer än nånsin just nu..
En av dem är min bästa vän, en av dem är min "syster".  Men problemet är att det är inga saker som jag kan lösa. Det är upp till dem att komma till mig nu, för båda har begått misstag, som jag inte kan förstå varför. Båda har svikit mig och sårat så att det gör ont i mig.
Men det löser sig förr eller senare hoppas jag.
Måste prata med mamma ikväll. Känner mig inte på bästa humöret idag..
Hoppas ni har en mysig fortsättning på söndagkvällen.

*PUSSMUN* <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0