Duktig.

Shululuuuu,

Jag ska gå och sova typ. är skittrött.
Men aa idag har det inte hänt nånting typ. Har vart i skolan, och vi slutade sent. Typ 4, men vi skulle egentligen slutat 16.45, enligt schemat.  Tänk när de inte längre är snälla och låter oss gå tidigare, Blööööö för måndagar då asså.
Justja, på svenskan så har vi lite blandade grupper o klasser å sådära, så vi skulle presentera oss för vareandra och så skulle vi gå varvet runt, ni vet när man ska säga alla namn som har vart innan i ordning o sen ens eget, och desto längre fram i ringen man är desto fler namn att komma ihåg. Typ om man va sist så hade man typ alla namn att ropa upp, uuush hemskt. Jag var nästnäst sist. Men förvånansvärt kom jag ihåg alla namn och kommer fortfarande ihåg dem (stolt!). Sen skulle man gå fram till tavlan en och en och skriva sin favoritfrukt och sen säga t.ex: "Hej jag heter Ida och jag gillar vindruvor."  Alla: "Hej Ida!"  Hhaaha omg!
Ne nu ska jag sluta skriva.  Sitter fortfarande kvar i inez å oscars rum för nattade dem för nåra timmar sen, men orkar inte gå iväg med datorn.
Var lite barnvakt, typ fixade lusmedel på dem och fixade kvällsfika, eller aa frukt och oboy, haha, sen så borstade jag deras tänder, städade upp kisspottan som inez råkade sparka ut, och duschade hennes ben efter kisset som hade vält över henne. Fixade en plastpåse fylld med varmt vatten för inez onda mage, gick på toa med inez tusen gånger för hon hade ont i magen men de kom inget, försökte natta dem (skulle läsa godnatt saga, men de blev för sent), fick elli att gå och lägga sig och borsta tänderna osv.. aa. Typ det.
Sen innan det dukade jag innan maten och sen fixa jag disken efter maten. Skulle ut med soporna, men det glömde jag sen xP
Aaa , men nu ska jag borsta tändena osv,  PUSS <3333


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad snäll du är :)

2009-08-24 @ 23:38:43
Postat av: Anonym

Tack för hjälpen :) Kram

2009-08-26 @ 12:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0